Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 2/2/2019 στις 10:49 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Δεν είναι AntiFitness αλλά έχουν προοπτικές και μόλις τα είδα κάτι σκίρτησε μέσα μου.

Δεν τα λες και υγιεινή διατροφή πάντως... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά Cookoovaya.

Το επιδορπιο μου:

IMG-0a0fa63ed0a03009949f1c38e4432810-V.jpg.330f7bf6205779ba2c363f7014009656.jpg

IMG-38ad55cd330733c027b88c2f80525370-V.jpg.329c4e1f790107b978040c2033d298ea.jpg

Ο χωρος:

IMG_20190203_211723_20190204105313785_20190204105347269.jpg.ddedb4aa6ac6e314a0182357111afa77.jpg

Λατρευω την ανοιχτη κουζινα, να χαζευω πως δουλεύουν. Ο υπολοιπος χωρος μεγαλος, αλλα σχετικα στριμωγμενα μεταξυ τους τα τραπέζια. Ο κοσμος που μαζευει κυριλε και στην πλειοψηφια με τις μυτουλες ψηλά :P πρεπει να ημασταν οι μόνοι που είχαν πραγματικο interaction με τους σερβιτορους. 

Το κυριως μου (σνίτσελ με κατι πρασιναδες) δεν με ενθουσιασε, οταν χρεωνουν πανω απο 20€ το πιάτο ε οσο να'ναι περιμενεις κατι το ξεχωριστο. Το γλυκο όμως ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ! 

@mcleinοι υπολοιπες φωτο δικες σου!

• Like 12

κουκουβαγια - 5/10

καλος χωρος αλλα ουτε να κλασουμε κ να μην ακουστει στον διπλανο.

τρομερο σερβις, πολυ γρηγορο, σωστο & χαμογελαστο οπως πρεπει.

κακη συμπεριφορα μεσα στην κουζινα απο τις μαυροφορεμενες προς τους λευκους.

καλης ποιοτητας πρωτες υλες αλλα μετρια παρουσιαση & ανοστο τελικο αποτελεσμα.

ισως ξαναπηγαινα για τα γλυκα που ηταν κορυφη & για να δοκιμασω καμια περιεργη κοπη για το βοδινο 2-3 ατομων.

αν μπορουσα να παω με σορτσακι & φουτερ (χωρις να φαινεται περιεργο στους θεατρινους τριγυρω) θα εβαζα 1 αστερι παραπανω.

τελικο συνολο 160€ για τα φαγητα + 2 ποτηρια γαλλικο κρασι + τιπς 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

11.jpg

12.jpg

12.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

• Like 15

@mcleinειχα πάει στο cookoovaya πριν κανα χρόνο και απογοητεύτηκα.Μπορει οι πρώτες ύλες να είναι καλές αλλά από ένα εστιατόριο που κοστολογεί  τα πιάτα του από 20 ευρώ και πάνω έχω απαιτήσεις.Εμεις είμασταν 4 άτομα παρέα και τα 3 κυρίως ήταν χάλια,όχι μέτρια,χάλια.Το parla που σκεφτόσασταν να πάτε έχει ξεκάθαρα καλύτερο φαγητό.

Ολα αυτά βέβαια βάση του δικού μου γούστου,γιατί στο φαγητό ο κάθε ένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

@mclein Βλέπω καλά το 4o πιάτο;
9 πατάτες η μερίδα;
Θάνατος σε αυτά τα μαγαζιά...

9 πατάτες καμακωνω με μια πιρουνια 😁

Κρίμα είναι να βλέπεις 9 πατάτες σε ένα πιάτο... 😪😪

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 4
  • Thanks 1

31 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε

Μαγαζι?

Πίτες των Γεύσεων Γαλατσι

Ωραία γλυκά στο cookoovaya.Αλλα οι τιμές των γλυκών,θεωρώ πως είναι εξωφρενικές.Πρεπει να είναι εξαιρετικά πιάτα για να τα κοστολογούν τόσο.

1 ώρα πριν, moure είπε

@mcleinειχα πάει στο cookoovaya πριν κανα χρόνο και απογοητεύτηκα.Μπορει οι πρώτες ύλες να είναι καλές αλλά από ένα εστιατόριο που κοστολογεί  τα πιάτα του από 20 ευρώ και πάνω έχω απαιτήσεις.Εμεις είμασταν 4 άτομα παρέα και τα 3 κυρίως ήταν χάλια,όχι μέτρια,χάλια.Το parla που σκεφτόσασταν να πάτε έχει ξεκάθαρα καλύτερο φαγητό.

Ολα αυτά βέβαια βάση του δικού μου γούστου,γιατί στο φαγητό ο κάθε ένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις.

κι εγω εχω απογοητευτει ομολογω. το παρλα επεσε ακυρο γιατι βγαζαμε λεφτα & δεν προλαβαιναμε να παμε να τα φαμε :P

βεβαια το παρλα επισης εχει λιγοτερες επιλογες στο μενου σχετικα μ'αυτα που μ'αρεσει να τρωω.

24 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

@mclein Βλέπω καλά το 4o πιάτο;
9 πατάτες η μερίδα;
Θάνατος σε αυτά τα μαγαζιά...

11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

9 πατάτες καμακωνω με μια πιρουνια 😁

Κρίμα είναι να βλέπεις 9 πατάτες σε ένα πιάτο... 😪😪

9 πατατες + ολαντεζ ηταν συνοδευτικο του βοδινου απλα δεν το εβαλαν διπλα στα λαχανα.

• Like 1

Από γεύση δεν ξέρω αλλά από τιμές και εμφάνιση φαγητού δεν σου κάνει και κλικ να θες να φας.  Μανιτάρια στη σχάρα ( και κανένα άγριο)  19,5€;;;

Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρω καλά αμυγδαλωτά κάπου στην ευρύτερη ζώνη των Αθηνών; θα με βόλευε βόρεια και ανατολικά προάστια. Αν παίζει πουθενά αλλού βεβαι κάτι το μεγαλειώδες θα την κάνω την υπέρβαση, χαλαρά. 

21 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Που μπορώ να βρω καλά αμυγδαλωτά κάπου στην ευρύτερη ζώνη των Αθηνών; θα με βόλευε βόρεια και ανατολικά προάστια. Αν παίζει πουθενά αλλού βεβαι κάτι το μεγαλειώδες θα την κάνω την υπέρβαση, χαλαρά. 

Παπασπύρου ν.ερυθραια.

Είχα πάρει μες τις γιορτές και έμεινα ικανοποιημένος.Ειναι λίγο τσιμπημενη η τιμή προφανώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...