Edel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε enchiladas με κοτόπουλο. Ήταν δυνατό και τόσο όσο καυτερό. Προσωπικά αγαπημένο είναι το chimichangas που είναι στο βάθος. Το χω φάει το συγκεκριμένο πιάτο από το συγκεκριμένο μαγαζί. Είναι επικό. Είναι καυτερό πολύ, αλλά είναι πιατάρα μεγάλη.
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μυρτια Ν.Σμυρνη και επιδορπιο προφιτερολ που φτιαχνεται εκεινη την ωρα ,πιο φρεσκο πεθαινεις απο το Choureal το συγκεκριμενο ειναι 1 κιλο και 300 gr . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 19
BadBoy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Σώπα άνοιξε Choureal στα χάμω; Καλή τύχη να μην πάρετε 10 κιλά. Άντε ας κάνω μια βόλτα...
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Pizza χθες και σήμερα πουρές με πανσέτες https://ibb.co/89mvf6q https://ibb.co/hZdT4r1 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 2
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Aλλη μια επισκεψη στον Ελληνικο ναο της γαστρονομιας . Αυτη την φορα στα πλαισια του Dine in Athens που ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για καποιον να εχει μια εισαγωγη στο μενου της Σπονδης σε προσιτες τιμες . 17 1
Wayward Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Aλλη μια επισκεψη στον Ελληνικο ναο της γαστρονομιας . Αυτη την φορα στα πλαισια του Dine in Athens που ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για καποιον να εχει μια εισαγωγη στο μενου της Σπονδης σε προσιτες τιμες . Με Dine πήγες Φώτη? Τα παραπάνω είναι στο μενού των 60€ ? Διότι άλλο μενού νομίζω πως είδα νωρίτερα στη σελίδα του Dine Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Wayward
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Wayward είπε Με Dine in πήγες Φώτη? Τα παραπάνω είναι στο μενού των 60€ ? Ναι ειναι 60 το ατομο (οτι βλεπεις ειναι χ2 στα πιατα δεν τα εβαλα ολα ),Εγω συνολικα εδωσα 210 με ποτα, tip , κτλπ .Αλλα αν θες μπορεις να το περιορισεις στα 120 . Οπως ειπα ειναι ευκαιρια σε αυτες τις τιμες για το καλυτερο εστιατορειο της Ελλαδας παιρνεις μια γευση απο το μενου τους και απο τα θεικα γλυκα τους . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 2
Wayward Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ πως είναι ευκαιρία. Αφού δεν πήγα όταν είχα κολλητό μέσα sous-chef καλά να πάθω 3
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Έκλεισα μέσω dine Athens στο Parla (στην Σπονδή είδα το μενού και πάνω απ'τα μισά υλικά δεν τα τρώω). Ελπίζω στο Parla να μην πεινάσουμε! (θα ανέβουν και οι φωτό αφού πάμε) Πάντως όντως ευκαιρία το dine Athens, συμμετέχουν εξαιρετικά εστιατόρια για όλα τα γούστα. 4
Edel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Με μενού 30αρι έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί νότια προάστια ή κέντρο?
moure Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω πάει nenya και οι εντυπώσεις μου ήταν ανάμεικτες,κάποια πιάτα ήταν πολύ καλά(όπως το τρίτο πιατο του μενού) και κάποια μέτρια.Ομως επειδή το μαγαζί ειχε ανοίξει πολύ πρόσφατα πιθανόν να μην είχε στρώσει ακόμα.Εχω σκοπό πάντως να το επισκεφτώ ξανά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Πως τα καταφέρνω εγώ και κάθε χρόνο τις ημέρες το dine Athens κάνω διατροφή?Πρεπει να αλλάξω τον προγραμματισμό μου φαίνεται,του χρόνου η δίαιτα θα ξεκινάει μετά τις 15 Φεβρουαρίου! @Fotis13με χτυπήσες στο ευαίσθητο σημείο μου με την σπονδή,αγαπημένο εστιατόριο,το έχω βάλει στο προγράμμα για την επόμενη επέτειο γάμου. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από moure 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, Edel said: Με μενού 30αρι έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί νότια προάστια ή κέντρο? Nolan.
Edel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει μέρες. ΛΟΛ Φοβερό το μενού του. επόμενη πρόταση?
Wayward Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Edel είπε Με μενού 30αρι έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί νότια προάστια ή κέντρο? Μαύρο Πρόβατο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα