billsnake21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το mirch δεν ήταν κάπου θησείο? :Ρ Tσιμπάει η τιμή στο mirch ή ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Εχει ενα πολυ καλο στην γωνία Απόλλωνος και Βουλής. Δε θυμαμαι ονομα, είχαμεφαει καλα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ειχα ξεχασει να ποσταρω την σουβλακοπυραμιδα: 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Έτσι να σας γλυκανω τώρα το πρωί 😀 Μιας και έχω κόψει τα πολλά είπα θα δοκιμάσω ένα τρίγωνο έτσι για το καλό, αυτό ήταν το λάθος μου !!!! Πρέπει να έφαγα 4-5 😂 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, greekbusters said: Μιας και έχω κόψει τα πολλά... Στα 4 τα έκοψες ή στα 2; Μου έχουν πει ότι αν τα κόψεις στα 4, αδυνατίζεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στα 4 τα έκοψες ή στα 2; Μου έχουν πει ότι αν τα κόψεις στα 4, αδυνατίζεις! Ναι τα είχα κόψει μέχρι εχτές , αλλά με βλέπω και σήμερα να συνεχίζεται το πάρτυ χαχαχαχ. Από την πολύ χαρά μου ,ενώ είχα βγάλει και όλα τα κοψιδια φωτό , μου βγήκαν όλες κουνημενες και δεν τις ανεβάζω μην φάω ξύλο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Είχα μπόλικα λαχανικά και ένα στήθος από κοτόπουλο οπότε είπα να το παίξω Κινέζος. Μπορεί να μη φαίνεται και πολύ αντιφιτνες αλλά όλα πέρασαν πρώτα από τηγάνι. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 10:17 ΜΜ, Spect~ είπε Καλο ινδικό και κινέζικο σε κεντρο ή γλυφαδα? Red elephant αμπελόκηπούς και προς πειραιά το maharaja kitchen. Γλυφάδα είναι το indiGo το οποίο είναι καλούλι αλλά υστερεί σε σχέση με τα άλλα δύο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Χύτρα απλά 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Την Παρασκευή γιόρταζα όποτε χτες πήγαμε 2 άτομα Ρεμουτσικο και έγινε μάχη. 60€ πήγε ο λογαριασμός και άξιζε κάθε cent. 25 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 mejico 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε Στη δεύτερη φωτογραφία τί είναι; Φαίνεται πολύ γευστικό... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από jeandoumpier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Στη δεύτερη φωτογραφία τί είναι; Φαίνεται πολύ γευστικό... enchiladas με κοτόπουλο. Ήταν δυνατό και τόσο όσο καυτερό. Προσωπικά αγαπημένο είναι το chimichangas που είναι στο βάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε Το συγκεκριμένο chimichangas ήταν με κιμά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 όχι, με κοτόπουλο. Με τον κιμά είναι ποιο καυτερό και προσωπικά προτιμώ αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα