Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

Δεν ξέρω ποτέ δεν με τράβαγαν οι φώτο από το Nolan και τώρα με την δική σου επιβεβαίωση δε νομίζω ότι θα πάω.

όσο είσαι ακόμα free πετάξου (αν δεν έχεις πάει) για  street food (ο χώρος δεν λέει  κάτι, είναι καθαρά street) στο Los Loros

το CHICHARRÓN κολασμένο, εγώ το έφαγα  σε patacon τάκος πράσινης μπανάνας 

και το PABELLÓN ποιο πλούσια γεύση το έφαγα με ρύζι 

Ναι πολυ ωραια ολα αυτα και σε ευχαριστω για τις προτασεις  σου .Αλλα  βαλε και καμμια φωτο απο αυτα που τρως  αλλιως θα το κανουμε εκπομπη διαλογου και δεν παρουσιαζει  πολυ ενδιαφερον αυτο...

Επεξ/σία από Fotis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες για να μην σπαμάρω μιας και δεν έχω να παραθέσω φωτογραφίες, βοηθήστε λίγο. Κάποιο μεζεδοπωλείο (κρεατικά,κρασάκι κτλ) που κατά τη γνώμη σας αξίζει στο κέντρο (γκάζι,ή εκεί γύρω); Εννοείται να μην είναι και πολύ ακριβό - φυσιολογικές τιμές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

9 ώρες πριν, *Kopanos* είπε

Ομελέτα με πιπεριές μπέικον & λουκάνικο

20190101-131243.jpg

Πίτσα και Πεϊνιρλί

IMG-7a2c6d33e6f3c5eee8e61e695bb1f24b-V.j

νεογαλ ?

μου θυμισες τα φοιτιτικα μου χρονια στην καβαλα

Δύο φωτό πάλι από Βουλγαρία. Επιμένω πως δεν ξέρουν οι άνθρωποι εδώ να τρώνε όπου και αν δοκίμασα.

Στην πρώτη φωτό , κάτι σαν άγευστο σουβλάκι με πολύ κέτσαπ , μουστάρδα και μαγιονέζα.

Στην δεύτερη μπέργκερ που ενώ το ζήτησα ψημένο το μπιφτέκι εσωτερικά είχε τις ίνες του κιμά ωμές και με έκαναν να αηδιασω(που υποτίθεται ήταν το καλύτερο μπεργκεραδικο)

IMG_20190118_160103.jpg

IMG_20190119_225656.jpg

• Like 4

1 λεπτό πριν, greekbusters είπε

Δύο φωτό πάλι από Βουλγαρία. Επιμένω πως δεν ξέρουν οι άνθρωποι εδώ να τρώνε όπου και αν δοκίμασα.

Στην πρώτη φωτό , κάτι σαν άγευστο σουβλάκι με πολύ κέτσαπ , μουστάρδα και μαγιονέζα.

Στην δεύτερη μπέργκερ που ενώ το ζήτησα ψημένο το μπιφτέκι εσωτερικά είχε τις ίνες του κιμά ωμές και με έκαναν να αηδιασω(που υποτίθεται ήταν το καλύτερο μπεργκεραδικο)

IMG_20190118_160103.jpg

IMG_20190119_225656.jpg

καλές οι πληροφορίες αλλά στην περίπτωση που βρεθούμε εκεί καλό δεν θα ήταν να γνωρίζουμε και το όνομα αυτού του καταστήματος αν είναι εφικτό να ειπωθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...