Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε Δεν ξέρω ποτέ δεν με τράβαγαν οι φώτο από το Nolan και τώρα με την δική σου επιβεβαίωση δε νομίζω ότι θα πάω. όσο είσαι ακόμα free πετάξου (αν δεν έχεις πάει) για street food (ο χώρος δεν λέει κάτι, είναι καθαρά street) στο Los Loros το CHICHARRÓN κολασμένο, εγώ το έφαγα σε patacon τάκος πράσινης μπανάνας και το PABELLÓN ποιο πλούσια γεύση το έφαγα με ρύζι Ναι πολυ ωραια ολα αυτα και σε ευχαριστω για τις προτασεις σου .Αλλα βαλε και καμμια φωτο απο αυτα που τρως αλλιως θα το κανουμε εκπομπη διαλογου και δεν παρουσιαζει πολυ ενδιαφερον αυτο... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ομελέτα με πιπεριές μπέικον & λουκάνικο Πίτσα και Πεϊνιρλί 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Από ιστορίες γεύσεων, Πανόρμου 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Παίδες για να μην σπαμάρω μιας και δεν έχω να παραθέσω φωτογραφίες, βοηθήστε λίγο. Κάποιο μεζεδοπωλείο (κρεατικά,κρασάκι κτλ) που κατά τη γνώμη σας αξίζει στο κέντρο (γκάζι,ή εκεί γύρω); Εννοείται να μην είναι και πολύ ακριβό - φυσιολογικές τιμές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Ομελέτα με πιπεριές μπέικον & λουκάνικο Πίτσα και Πεϊνιρλί νεογαλ ? μου θυμισες τα φοιτιτικα μου χρονια στην καβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε νεογαλ ? μου θυμισες τα φοιτιτικα μου χρονια στην καβαλα Ναι Νεογαλ είναι. Βραδινή λιγουρα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, το πρώτο μου ποστ, με λίγο χάλια ποιότητα φωτογραφίας. Καρατζορτζεβιτς, Σερβικο σνιτσελ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Dal professore 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Πίτα παππού μετά από αρκετό καιρό 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Σαν γλωσσιτσα ξεπεταγεται η ντοματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, *nenya* said: Σαν γλωσσιτσα ξεπεταγεται η ντοματα! Πέρσι, Καθαρά Δευτέρα. https://www.dropbox.com/s/2enhtmbwmdfyp1t/2018-02-19 17.13.10.mov?dl=0 1 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 La pasteria μετά από πολύ καιρό και μετά για παγωτάκι στο παγωτομάνια. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σπιτικά φαγητά χθες. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από *Kopanos* 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δύο φωτό πάλι από Βουλγαρία. Επιμένω πως δεν ξέρουν οι άνθρωποι εδώ να τρώνε όπου και αν δοκίμασα. Στην πρώτη φωτό , κάτι σαν άγευστο σουβλάκι με πολύ κέτσαπ , μουστάρδα και μαγιονέζα. Στην δεύτερη μπέργκερ που ενώ το ζήτησα ψημένο το μπιφτέκι εσωτερικά είχε τις ίνες του κιμά ωμές και με έκαναν να αηδιασω(που υποτίθεται ήταν το καλύτερο μπεργκεραδικο) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, greekbusters είπε Δύο φωτό πάλι από Βουλγαρία. Επιμένω πως δεν ξέρουν οι άνθρωποι εδώ να τρώνε όπου και αν δοκίμασα. Στην πρώτη φωτό , κάτι σαν άγευστο σουβλάκι με πολύ κέτσαπ , μουστάρδα και μαγιονέζα. Στην δεύτερη μπέργκερ που ενώ το ζήτησα ψημένο το μπιφτέκι εσωτερικά είχε τις ίνες του κιμά ωμές και με έκαναν να αηδιασω(που υποτίθεται ήταν το καλύτερο μπεργκεραδικο) καλές οι πληροφορίες αλλά στην περίπτωση που βρεθούμε εκεί καλό δεν θα ήταν να γνωρίζουμε και το όνομα αυτού του καταστήματος αν είναι εφικτό να ειπωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα