Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Αυτά για ένα άτομο; Γιατί εδώ που τα λέμε είναι τόσο μικρά αλλά και ταυτόχρονα εθιστικά τα συγκεκριμένα cheese!

Όχι δεν τα έφαγα μόνος μου, άλλα μαζί με κοπέλα που έφαγε δυο cheese και λίγες πατάτες.

Τοστ με αυγό και λίγο κρέας που έμεινε από χθες.

20181231-193210.jpg

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, margaritagr είπε

Επίσκεψη στο Burger King. Επιβαλλόταν να πάω τη στιγμη που άνοιξε στην Αττική. Ομως... απογοητεύτηκα. Όσες φορές έφαγα στο εξωτερικό , το χάρηκα πολυ.

τωρα?  πανάκριβο για fast food και μικρές ποσότητες. Το cheese πιο μικρό απο αυτο των goodys. Κατι μπουκιτσες με τυρί και κοτόπουλου, μικρούλες. Δυο άτομα δώσαμε 33€! + ο,τι πρόλαβα να φωτογραφίσω στο ΠΑΝΤΑ τίμιο Δράμι στη Γλυφάδα 

3-A4-BE896-5-AC7-4970-809-D-B09-A4287474

4-FBC55-F6-3-F2-C-4572-B76-C-A0-C58-F8-C

BACF833-F-849-E-4489-8-C85-AA5-F0-FDAA23

C67-F48-F8-E1-AC-4947-8520-CCEEFB4-FD3-F

DEFA8814-BC99-46-B8-8-F80-B3-FF67-F5096-

E4-AFE4-F5-EC91-4-D0-A-BC6-D-E13-A763-CA

Τα burger king εχουν παρει την κατω βολτα εδω και καιρο και στο εξωτερικό, απλα υπαρχουν πολυ καλυτερες αλυσίδες, αν ανοιξει πουθενα κοντα θα παω να δοκιμασω παντως ετσι για τη νοσταλγια. :P 

• Like 1

Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Ας κεράσω ενα μαφιν βανίλια να σε γλυκάνω 😋

20190105-182055.jpg

παω να βρω μια πετσετα , γιατι το σαλιο εχει αρχισει και τρεχει 😂🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα από τα λίγα εστιατόρια που έκατσα στο Μπάνσκο, δεν θυμάμαι όνομα . Εδώ δεν ξέρουν να τρώνε , ότι δοκίμασα ήταν χάλια και κάτω του μετρίου , άρα κατάλαβα γιατί μας λένε καλοφαγάδες

Στην φώτο μπιφτέκια (που γευστικά μονο μπιφτέκια δεν ήταν) , χοιρινή λαιμού (που είχε γεύση από κοτόπουλο,μάλλον τα είχαν ψήσει μαζί) και σαλάτα σιζαρ.

IMG_20190116_200535.jpg

Επεξ/σία από greekbusters
  • Like 7
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

@Fotis13
Εντυπώσεις από Nolan; Εδώ και καιρό τό'χω βάλει στο μάτι.
[Ο Κοντιζάς δίνει το παρών ή μπα;]

Αν και με ξερετε εμενα δεν κραζω ευκολα μαγαζια και ειμαι παντα ανοιχτος να δοκιμασω καινουριες γευσεις κτλπ και δεν με ενδιαφερει ποτε η τιμη ,με ενδιαφερει αν αυτα που θα φαω και η γενικοτερη εμπειρια τα  αξιζουν   .Αλλωστε εχω φαει σχεδον τα παντα .

Δεν τον ειδα ,το μαγαζι ειναι πολυ μικρο και γεματο απο κοσμο ,καθοντουσαν μεχρι και εξω με το κρυο ...

Το συγκεριμενο ειναι Big No,πιατα  αγευστα ,ατονα .Εκτος απο τα bao buns kai to cheviche .Κραταω μια επιφυλαξη γιατι μπορει να μην παραγγειλαμε  τα καλυτερα του πιατα και να ηταν ατυχεις οι επιλογες μας .

Καλα αν πας με τον  συγκεκριμενο φιλο σου θα σε χωρισει μετα χαχααχχαχαχααχ.

• Like 2

Δεν ξέρω ποτέ δεν με τράβαγαν οι φώτο από το Nolan και τώρα με την δική σου επιβεβαίωση δε νομίζω ότι θα πάω.

όσο είσαι ακόμα free πετάξου (αν δεν έχεις πάει) για  street food (ο χώρος δεν λέει  κάτι, είναι καθαρά street) στο Los Loros

το CHICHARRÓN κολασμένο, εγώ το έφαγα  σε patacon τάκος πράσινης μπανάνας 

και το PABELLÓN ποιο πλούσια γεύση το έφαγα με ρύζι 

8 minutes ago, Fotis13 said:

Big No,πιατα  αγευστα ,ατονα .Εκτος απο τα bao buns kai to cheviche .Κραταω μια επιφυλαξη γιατι μπορει να μην παραγγειλαμε  τα καλυτερα του πιατα και να ηταν ατυχεις οι επιλογες μας .

Καλα αν πας με τον  συγκεκριμενο φιλο σου θα σε χωρισει μετα χαχααχχαχαχααχ.

Κάθε φορά που έχω περάσει απ'έξω το βλέπω γεμάτο, αλλά θα μου πεις όντως είναι και πολύ μικρός ο χώρος + βοηθάει και η φήμη του Κοντιζά για να γεμίζει εύκολα.
Για πιάτα ψαρικών θα πήγαινα αποκλειστικά, οπότε ναι...θα με χώριζε :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...