FCastor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χυλοπίτες, επίσης γνωστές και ως... τουτουμάκια. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από FCastor
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Mονεμβασια ,Καστρο 2 3 Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Fotis13 13
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, ADHD είπε @Fotis13 Κερδίζεις το thread με μεγάλη διαφορά. Ο @Unabomber έχει καιρό να ποστάρει.... 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 4:41 ΜΜ, *nenya* είπε Όλα το ίδιο;! Χαχαχ θα γινόταν μπέρδεμα! Εμένα και η γιαγιά και οι θειάδες απο κει τα έλεγαν έτσι για να τα ξεχωρίζουν Καί εμένα η γιαγιά μου καί η μάνα μου χυλοπίτες τά έλεγαν κοντές καί μακριές, καί οι δύο ήταν χειροποίητες πηγαίναμε γάλα καί δίκα μας αυγά σε ένα μαγαζί στο χωριό και μας έφτιαχνε. Οι κοντρς κάναν το καλύτερο σουφλέ εβερ. 1
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε @Fotis13 Κερδίζεις το thread με μεγάλη διαφορά. αφου εχει τα πιο πολλα λεφτα ! το αγορασε δεν το κερδισε ! 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Fotis13 είπε Mονεμβασια ,Καστρο 2 3 Φωτάρα τι φαγητά και πιοτα και πράσινα άλογα, το αεράκι /δροσιά της πρώτης φωτο να ειχα τωρα και ας μου τα κοβανε (τα λιπαρά μεζεδάκια) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από le vent nous porterAAAA 1
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε, εντιτ για να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις. Και το φαι που θα'θελα να'χα τωρα μπροστα μου: Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από *nenya* 5 1
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Λοιπόν αγωνιστές τα φώτα σας. Ψάχνω εστιατόριο στην Αθήνα σχετικά κεντρικά για ρομαντικό δείπνο. Budget max 70 ευρώ το άτομο. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό όχι τουριστοπαγιδα. Επίσης θέλω να φορέσω ένα καινούργιο βραδινό φόρεμα (με τακούνια κτλ) για την περίσταση οπότε το μέρος θα πρέπει να το σηκώνει.
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωωωω δειξε μας και φωτο μετα με το φορεμα! (Μακαρι να ειχα κυριλε μερη να σου προτεινω αλλα δεεεεν. Κανας Φωτης θα ξερει.) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από *nenya*
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, evabb είπε Λοιπόν αγωνιστές τα φώτα σας. Ψάχνω εστιατόριο στην Αθήνα σχετικά κεντρικά για ρομαντικό δείπνο. Budget max 70 ευρώ το άτομο. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό όχι τουριστοπαγιδα. Επίσης θέλω να φορέσω ένα καινούργιο βραδινό φόρεμα (με τακούνια κτλ) για την περίσταση οπότε το μέρος θα πρέπει να το σηκώνει. Evabb μου με αυτο το budget μπορειτε να φατε σχεδον σε ολα τα εστιατορεια της Αθηνας. Επειδη ειναι ειδικη περισταση επικεντρωνομαι στο ρομαντικο του πραγματος ,προφανως και μπορεις να πας πολυ καλα ντυμενη σε ολα αυτα (το τακουνι ειναι απαραιτητο και επιβαλλεται χαχαχα για να μην ξεχνιομαστε ) και προτεινω : Hytra απιστευτη ταρατσα Αleria αυλη Οrizontes Λυκαβητος Zonars Aπεναντι απο την Ακροπολη GB roof garden (οριακα σε αυτο το budget ) Matsuhisha (οριακα σε αυτο το budget ) και απο οff town Iθακη Μoorings Margi Εγω θα πηγαινα καπου με θαλασσα ,αλλα επειδη εσυ προτιμας κεντρικα θα διαλεγα Hytra . Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Fotis13 5
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, evabb είπε Λοιπόν αγωνιστές τα φώτα σας. Ψάχνω εστιατόριο στην Αθήνα σχετικά κεντρικά για ρομαντικό δείπνο. Budget max 70 ευρώ το άτομο. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό όχι τουριστοπαγιδα. Επίσης θέλω να φορέσω ένα καινούργιο βραδινό φόρεμα (με τακούνια κτλ) για την περίσταση οπότε το μέρος θα πρέπει να το σηκώνει. Δες το Αleria. Ισως σου παει κατα τι πιο ακριβα με το κρασι βεβαια, αλλα ταιριαζει σε αυτο που θελεις. Επισης το Cookoovaya. ΕΔΙΤ: Και το Dionysos Zonar's που ειπε ο Φωτης ταιριαζει. 1
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stormrain είπε Δες το Αleria. Ισως σου παει κατα τι πιο ακριβα με το κρασι βεβαια, αλλα ταιριαζει σε αυτο που θελεις. Επισης το Cookoovaya. Αχ ωραία thanks. Επιπλέον προτάσεις ευπρόσδεκτες. Νομίζω ότι το Cookoovaya είναι πιο βατό για τα γούστα του κυρίου. Ελληνική κουζίνα με λίγες παραλλαγές μου φάνηκε. Σωστά; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από evabb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα