TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε ψευτ! Εσύ δεν έλεγες στο κατάπτυστο θρεντ ΜΟΝΟ λευκή; https://www.insomnia.gr/forums/topic/642289-σιχαθηκα-τη-σοκολατα/?do=findComment&comment=56966431 Aυτό το σκούρο στην κορυφή τι εστί? (πρόσεχε μην πεις αυτό που σκέφτεσαι να πεις και ξεράσουμε ομαδικώς εδώ) Αnyway, πες από πού και θα συγχωρεθείς για τις ψευδείς δηλώσεις σου. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από TriLoBiTe
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τι είχαν μέσα οι κρέπες; Κλασσικά με κιμά τις τρώμε. Φυσικά πολύ βαρύ φαγητό, δεν είναι για καθημερινό. 2
*Kopanos* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Ρε ψευτ! Εσύ δεν έλεγες στο κατάπτυστο θρεντ ΜΟΝΟ λευκή; https://www.insomnia.gr/forums/topic/642289-σιχαθηκα-τη-σοκολατα/?do=findComment&comment=56966431 Aυτό το σκούρο στην κορυφή τι εστί? (πρόσεχε μην πεις αυτό που σκέφτεσαι να πεις και ξεράσουμε ομαδικώς εδώ) Αnyway, πες από πού και θα συγχωρεθείς για τις ψευδείς δηλώσεις σου. Είπα επίσης ότι τρώω και φράουλα και σοκολάτα γάλακτος. Η πανω στρώση είναι σοκολάτα γάλακτος με κρέμα φράουλα και το μαγαζί είναι στη Φιλολάου Παγκράτι La saveur. Από φούρνο Συγγρου Φιξ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από *Kopanos* 7
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, CallMeRp είπε Το είδα! Κολωνάκι είναι, υπέθεσα ότι θα μετράει.Από τα τόσα μπεργκεραδικα που έχω πάει μόνο το butchers στο κεφαλάρι με έχει εντυπωσιάσει.Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό(δεν έχω πάει ακομα Benjamin k joint).Όταν με το καλό ,θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη 😁 Αλλά σαν το σπιτικό με αγνές πρώτες ύλες δεν υπάρχει. Κοιτα εγω ειχα κακη εμπειρια αλλοι το λενε πολυ καλο οποτε μπορει να ετυχε και να ειμαι εντελως λαθος
vrwmiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε χαχχαχαχαχα, είναι πιασμένο το κορίτσ! Κανένα παράνομο για τη γυναίκα του τοσιτς δε κάνει α;
Wayward Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, *Kopanos* είπε το μαγαζί είναι στη Φιλολάου Παγκράτι La saveur. Εγώ πως δεν το έχω πάρει χαμπάρι αυτό που είναι της γειτονιάς? Θα το τσεκάρω! Άκυρο έχω δει τη "φάτσα" αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Wayward
*Kopanos* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Wayward είπε Εγώ πως δεν το έχω πάρει χαμπάρι αυτό που είναι της γειτονιάς? Θα το τσεκάρω! Είναι διπλά στο φούρνο Αττικά. Και κάτι από Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από *Kopanos* 12
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Homemade μπριζολα και το επος κανταιφι -γαλακτομπουρεκο απο Κοσμικον που πρεπει να εφαγα τα 2/3 μεσα σε 4 ωρες . 15
moure Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Zeimpekiko το σουβλατζιδικο του γνωστού Τηλέμαχου στην Κηφισιά. Γυρος από μαύρο χοιρο και γύρος από προβατο.Δεν με ενθουσίασε... 17
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Επίσκεψη στο Burger King. Επιβαλλόταν να πάω τη στιγμη που άνοιξε στην Αττική. Ομως... απογοητεύτηκα. Όσες φορές έφαγα στο εξωτερικό , το χάρηκα πολυ. τωρα? πανάκριβο για fast food και μικρές ποσότητες. Το cheese πιο μικρό απο αυτο των goodys. Κατι μπουκιτσες με τυρί και κοτόπουλου, μικρούλες. Δυο άτομα δώσαμε 33€! + ο,τι πρόλαβα να φωτογραφίσω στο ΠΑΝΤΑ τίμιο Δράμι στη Γλυφάδα 18 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα