mclein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Highlander είπε Δείχνει πολλά υποσχόμενο το Solomillo (που πρώτη φορά το ακούω). Το δε κότσι ίσως είχε περάσει Sous Vide πρώτα. κι εγω αλλα εκεινη την ωρα που το εψαξα ήταν δυνατο κ το παραγγειλα με πρωτοβουλια του σερβιτορεου. το κοτσι οντως ειχε περασει απ'αυτο το σεναριο. μου το εδειξε κατοπιν μασαμπουκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Είχα πολύ καιρό να φτιάξω στιφάδο. Στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ. Ο μεγάλος ζήτησε κανελόνια. Spanish Tortilla με homade bacon Και τέλος, αυγοφέτες για πρωϊνό 9 λεπτά πριν, mclein είπε κι εγω αλλα εκεινη την ωρα που το εψαξα ήταν δυνατο κ το παραγγειλα με πρωτοβουλια του σερβιτορεου. το κοτσι οντως ειχε περασει απ'αυτο το σεναριο. μου το εδειξε κατοπιν μασαμπουκας. Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, θεωρώ πως με το Sous Vide μπορείς να πας γεύσεις και υφές πολύ μακριά. Μπορείς να μαγειρέψεις πολλά υλικά που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δεν θα έβγαιναν μαλακά, ή δεν θα είχαν τη σωστή γεύση. 21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Highlander είπε Είχα πολύ καιρό να φτιάξω στιφάδο. Στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ. Ο μεγάλος ζήτησε κανελόνια. Spanish Tortilla με homade bacon Και τέλος, αυγοφέτες για πρωϊνό Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, θεωρώ πως με το Sous Vide μπορείς να πας γεύσεις και υφές πολύ μακριά. Μπορείς να μαγειρέψεις πολλά υλικά που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δεν θα έβγαιναν μαλακά, ή δεν θα είχαν τη σωστή γεύση. Που μένεις είπαμε; 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 ***disclaimer*** ακολουθεί φωτό 2x2 πιξελ όταν η κολλητή σου δουλεύει στη Mars και σου φέρνει μια κούτα milky way crispy rolls 18 κουτιά x 6 συσκευασίες το κάθε ένα = 108 milky way (ή 216 rolls) + μια επίσκεψη στον οδοντίατρο και αυξημένο ζάχαρο 😛 τα παράπονα σας για τη φωτο, σε αυτή 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, frozex said: Paris Brest (homemade) Reveal hidden contents Σάββατο Reveal hidden contents Ξεκινήσαμε με Estrella Bacon Pancakes Πήραμε και το μπουγατσάν αλλά δεν το πρόλαβα για φώτο. Ψιλόαπογοητευμένος από το μαγαζί, μετάνιωσα που δεν πήγαμε Canteen αλλά φαινόταν αρκετά ακριβό από το χώρο του. Αργότερα Hide contents Το βράδυ Hide contents Μοσχάρι σε αραβική πίτα Hotdog Ανάμεικτη merenda-λευκή Τέλος Hide contents Κυριακή Hide contents στο τσακ μας πρόλαβε πριν φύγουμε από το σπίτι ο antemore με το "tarantino" πολύ νόστιμο αλλά τους είχε τελειώσει ο κιμάς και πήραμε τα υπόλοιπα, ήθελα να πάρω κανά πύργο να γίνω χάλια αργότερα πήραμε γλυκά αλλά πάλι δεν πρόλαβα φώτο Βράδυ (πίσω στην Καβάλα) Reveal hidden contents πήραμε 3 διαφορετικές, αυτά πρόλαβα μόνο Reveal hidden contents Υ.Γ.: από ότι έμαθα γίνεται και στα υπόλοιπα burgerάδικα αυτό οπότε το γράφω σαν παράπονο. Θεωρώ απαράδεχτο το να μην συνοδεύονται τα burger με πατάτες και να κοστολογούν το παραπάνω καλάθι 3€ για προτηγανισμένες κατεψυγμένες πατάτες. Οι αράβικες από που; Τελικά το Tarantino καλό έτσι ; Η γειτονιά όπου βρίσκεται και το μικρό του μέγεθος σε αποτρέπουν να το δοκιμάσεις. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από kosmasdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 2:05 ΠΜ, CallMeRp είπε La Esquina Athens Δεν έχω πάει , πέφτει Κολωνάκι αλλά πρέπει να μετράει Δεν μου άρεσε καθόλου, είχα γράψει εντυπώσεις αρκετά πιο πίσω βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Highlander είπε Ο μεγάλος ζήτησε κανελόνια. Τι είχαν μέσα οι κρέπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε ***disclaimer*** ακολουθεί φωτό 2x2 πιξελ όταν η κολλητή σου δουλεύει στη Mars και σου φέρνει μια κούτα milky way crispy rolls 18 κουτιά x 6 συσκευασίες το κάθε ένα = 108 milky way (ή 216 rolls) + μια επίσκεψη στον οδοντίατρο και αυξημένο ζάχαρο 😛 τα παράπονα σας για τη φωτο, σε αυτή Φίλε μου καλέ και αγαπημένε,την παντρεύει η μαμά της? 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, billsnake21 είπε Φίλε μου καλέ και αγαπημένε,την παντρεύει η μαμά της? 😂 χαχχαχαχαχα, είναι πιασμένο το κορίτσ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι φίλοι σου μπορούν να γινουν και δικοί μας φίλοι 😋😋 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, kosmasdel είπε Οι αράβικες από που; Τελικά το Tarantino καλό έτσι ; Η γειτονιά όπου βρίσκεται και το μικρό του μέγεθος σε αποτρέπουν να το δοκιμάσεις. οι αράβικες κάπου ανάμεσα Εγνατία και Τσιμισκή αν δεν κάνω λάθος, 2€ η μία έκανε, η αδερφή λέει είναι γνωστό μαγαζί αλλά δεν θυμάται πως λέγεται. Tarantino καλό αρκετά, πιστεύω τα burger του είναι ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Pizza day! 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, mclein είπε buffalo prive - nea filadelfia - 7/10 για το φαγητο + 8/10 για το σερβις Νορμάλ μερίδες και περιποιήμενα 😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπεργκερακι μετά από καιρό από simply burger με ρόκα , κατσικίσιο τυρί, ρόκα, garlic mayo καί μανιτάρι Porto Bello. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν μου άρεσε καθόλου, είχα γράψει εντυπώσεις αρκετά πιο πίσω βέβαια. Το είδα! Κολωνάκι είναι, υπέθεσα ότι θα μετράει.Από τα τόσα μπεργκεραδικα που έχω πάει μόνο το butchers στο κεφαλάρι με έχει εντυπωσιάσει.Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό(δεν έχω πάει ακομα Benjamin k joint).Όταν με το καλό ,θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη 😁 Αλλά σαν το σπιτικό με αγνές πρώτες ύλες δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα