*nenya* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 13 hours ago, ThReSh said: Οπ, "λήγουν" 11/Ιαν/2019? Προλαβαινεις να τα φας όλα σήμερα! Καλα εννοειται οτι αν αυτη ηταν η ημ/νια ληξης θα τα ειχα τσακισει ολα μονη μου σε δευτερολεπτα, καμια ντροπη XD Ομως ειναι η ημ/νια αγορας, οπότε θα τα τρωω σαν κιουρια με τον καφε μου!
vastegial_74 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, haris_216 είπε Τελικά αυτή η ιστορία με το σοκολατούχο, την τυρόπιτα και το....τσιρλιό (τι λέω πρωί-πρωί Σαββατιάτικα) είναι πραγματική ή urban myth? Πίνω σοκολατούχο από πιτσιρικάς και μέχρι σήμερα (χτύπησα ήδη ένα Ροδοπάκι με τυρόπιτα το πρωί) εδώ και αρκετές 10ετίες (mclein μην βγάλεις βρώμα για το πόσες ). Και μάλιστα πολλές φορές πέραν του ενός την ημέρα. Και παρ' όλα αυτά δεν είχα ποτέ το "συμβάν" που συνήθως αναφέρεται. Αλλά ούτε και στον περίγυρο τα άλλα παιδιά (παλιά, αφού τώρα αυτοί το έχουν γυρίσει σε εσπρεσάκια) είχαμε τέτοια θέματα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μύθος αλλά εγώ που το πρωί πίνω 3 ακτινίδια στο μπλέντερ και τρώω μέλι με ταχίνι πάνω σε πολύσπορο, φτάνω οριακά στη δουλειά που είναι 40 χιλιόμετρα οδήγηση από το σπίτι. Δεν θέλω να σκεφτώ τι μπορεί να γίνει αν πέσω σε κανένα τρελό μποτιλιάρισμα. Ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι εκτός αστικού ιστού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, *nenya* said: Καλα εννοειται οτι αν αυτη ηταν η ημ/νια ληξης θα τα ειχα τσακισει ολα μονη μου σε δευτερολεπτα, καμια ντροπη XD Ομως ειναι η ημ/νια αγορας, οπότε θα τα τρωω σαν κιουρια με τον καφε μου! Προφανώς δεν ήταν, απλά είναι κλασική "δικαιολογία" σε φάση έφαγα ένα μεγάλο Ben n Jerrys στην καθισιά, "εεε φοβόμουν μη λήξει" 😛 1
moure Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μαύρο προβατο -Αρνάκι φούρνου με πατατες -Οσομπουκο με πουρέ λαχανικων -Σπανακοτυροπιτα -Κριθαροτο με μανιτάρια και κάστανο -Τραγανή σαλάτα 17
johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 δεν ρωτησα καν τι είχε μέσα, ούτε τι είναι.μόλις είδα να το τρώνε είπα αυτό θέλω και εγώ.800γρ κιμας βοδινος, μόνο αυτό έμαθα. 26 1
dark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, johnyboy είπε δεν ρωτησα καν τι είχε μέσα, ούτε τι είναι.μόλις είδα να το τρώνε είπα αυτό θέλω και εγώ.800γρ κιμας βοδινος, μόνο αυτό έμαθα. που ειναι ? πες το πριν παραγγειλω για αποψε
johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 @dark χαχαχαχα λευκωσια, στο νεο μολ, verde cafe. μάλλον πέφτει λιγο μακριά.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, johnyboy είπε δεν ρωτησα καν τι είχε μέσα, ούτε τι είναι.μόλις είδα να το τρώνε είπα αυτό θέλω και εγώ.800γρ κιμας βοδινος, μόνο αυτό έμαθα. Eτσι είναι ένα σωστό μπέργκερ! Μας έχουν πρήξει τα εδώ μπεργκεράδικα με τους πολλαπλούς ορόφους, απλά για το εφέ και τις φωτογραφίες. Το σωστό το μπέργκερ πρέπει να μπορείς να το φας με τα χέρια! 5
dark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, johnyboy είπε @dark χαχαχαχα λευκωσια, στο νεο μολ, verde cafe. μάλλον πέφτει λιγο μακριά. 1
johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Eτσι είναι ένα σωστό μπέργκερ! Μας έχουν πρήξει τα εδώ μπεργκεράδικα με τους πολλαπλούς ορόφους, απλά για το εφέ και τις φωτογραφίες. Το σωστό το μπέργκερ πρέπει να μπορείς να το φας με τα χέρια! αυτό έπιανε το μισό τραπέζι, για να το φας με τα χέρια πρέπει να είσαι ο hulk 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τυρόπιτα στη Κόνιτσα. Γαλακτομπούρεκο 10/10.
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τα brunch. Αύριο μεσημέρι πάστα ή burger; τείνω προς το 2ο. για πείτε κανά μαγαζί. Κυριακή βράδυ οι φωτογραφίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 La Esquina Athens Δεν έχω πάει , πέφτει Κολωνάκι αλλά πρέπει να μετράει
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 αν το έγραψες για μένα ψάχνω κάτι στη Θεσσαλονίκη. thanks anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα