Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Highlander είπε Κάτι παίζει με το προηγούμενο thread μου και δεν φαίνονται η οι φωτό. Πρέπει να κάνεις κλικ. Ας το διορθώσει κάποιος mod αν μπορεί. Και του χρόνου... εξαιρετικός. Με αυτό ουσιαστικά τέλος μια κ καλή και ησυχασαμε 😁 300 κιλά λιπος. Υ.γ Έμεινε το λάχανο και το καροτακι...δε κατέβαινε μπουκιά. Edit.Μεριδα γύρο χοιρινό 7.5e vfm Πίτες των γεύσεων Γαλάτσι Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Highlander είπε Φώτη, έγραψες στα προηγούμενα, αλλά αυτό δεν με συγκίνησε. Eμενα ομως με συγκινησαν τα δικα σου , παπαδες φτιαχνεις ρε και φαινεται πως ειναι ποιοτικα τα πραγματα και ξερεις να μαγειρευεις .Μπραβο ! Αν ησουν γκομενα σε παντρευομουν χτες αλλα 6 μηνες τον χρονο θα χωριζαμε γιατι θα γινομουν φορτηγο με ποδια με σενα που θα ειχα μπλεξει χαχα. 1
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Eμενα ομως με συγκινησαν τα δικα σου , παπαδες φτιαχνεις ρε και φαινεται πως ειναι ποιοτικα τα πραγματα και ξερεις να μαγειρευεις .Μπραβο ! Αν ησουν γκομενα σε παντρευομουν χτες αλλα 6 μηνες τον χρονο θα χωριζαμε γιατι θα γινομουν φορτηγο με ποδια με σενα που θα ειχα μπλεξει χαχα. Αγνοώ την πρόταση γάμου και σου λέω πως δεν τρώμε τόσα κάθε μέρα. Είμαι του anti-Fitness αλλά με μέτρο. Τρώμε και φασολάκια, φακές, αρακά, φασολάδα και ένα σωρό άλλα. Περιμένω πρόταση από 22 ετών θηλυκό με τις ιδανικές αναλογίες αλλά να έχει και σπίτι γιατί θα με διώξει η γυναίκα όταν το μάθει. 😀 2 1
Arwindan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Highlander είπε I am back ! (Με στυλ Ντένης Μαρκορά) Λαζανάκια με κιμά και κατεψυγμένη μυζήθρα (ξεχάσαμε να τη βγάλουμε από την κατάψυξη) Κάτι λουκάνικα ένα βράδυ που έβρεχε μονότονα Κλασικά μία σαλάτα διαίτης Ένα mix grill Μια κουτούλα έτοιμη να γίνει σουπίτσα που πάει με το κρύο Beef spare ribs που λένε στο χωριό μου. Περασμένα κάτι ώρες από Sous Vide και μετά ψησταριά. Άλλη γεύση. Είχα αρκετά μαρούλια στον κήπο και είπα να κάνω ένα φρικασέ. Μου είχε λείψει μπορώ να πω. Άλλη μια ισπανική τορτίγια για πρωινό μα τα πιτσιρίκια Ένα καρέ μοσχαριού που και αυτό μπήκε Sous Vide για κάποιες ώρες. Μαζί με κάτι πατάτες τηγανητές. Έβγαλα και το κόκαλο και το έβαλα μαζί με τις πατάτες. Κάμερα σε εμένα, φώναζαν οι πατάτες Τηγανήτες ήθελαν τα παιδιά. Κρέπες με τυρί Με αφορμή αυτό: Είχαμε διάφορα για κάπνισμα. Μπέικον στρογγυλό, Μπέικον κλασσικό, Μοσχάρι σπαλομπριζόλα, και απάκι. Τα αποτελέσματα: Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω τη μυρωδιά και τη γεύση του μπέικον. Φυσικά και η απαραίτητη δοκιμή. Μία κόκκινη σούπα από προβατίνα. Θεικό φαγητό με τόσο κρύο. Ο μεγάλος ήθελε τζατζίκι για πρωτοχρονιά. Δωράκι από πελάτη μου. Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά δεν είχα όρεξη να ανάψω κάρβουνα εκείνο το βράδυ. Το πρώτο λάχανο από το κήπο. (Εντάξει δεν είναι anti-Fitness το ξέρω) Έτοιμα τα κεφτεδάκια. Φάγαμε τα μισά στην προετοιμασία Κεφτεδάκια με σάλτσα και πένες Είπα να κάνω μια δοκιμή με βάση αυτό το βίνδεο: Και εις άλλα με υγεία Εντάξει πάω να φάω.
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Fotis13 είπε Μπαρ μπε κιου Καστελας για κλασικο afterdive φαγητο πηρα Lemmy πρωτη φορα καλο , και διαφορα διαιτητικα των ημερων (ειμαι 300 κιλα ). Αδυνάτισες δηλαδή.. Κρίμα. Με όλες αυτές τις ανύπαρκτες μερίδες και τις σαλάτες που τρως εκει που πας και μας τις δείχνεις κιόλας αυτά παθαίνεις. 🙄 Highlander προσκυνάμε όλοι!
ADHD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Απλά το καλύτερο bun σε burger που έχω δοκιμασει μακράν, το shake πολύ καλό οι πατάτες αδιάφορες έως χάλια. 13 1
Arwindan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Απλά το καλύτερο bun σε burger που έχω δοκιμασει μακράν, το shake πολύ καλό οι πατάτες αδιάφορες έως χάλια. Από που; 1
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Shake Shack είναι και επιβεβαιώνω. Πατάτες βέβαια δεν πήρα ποτέ. Edit +1 και για τη Fuji! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από djuan1988 2
LASERPEWPEW Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Burger με απάκι,σταμναγκάθι,στάκα και τηγανιά απάκι σταμναγκάθι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από LASERPEWPEW 10 1
Edel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Family Βούλα Τορτελίνια με κοτόπουλου, κρέμα και διάφορα φρου φρου, πίτσα με προσούτο και μανιτάρια και mushroom burger. Τελειώσαμε με προφιτερόλ. Εξαιρετικά όλα, η πίτσα δε τελειώσε ποτέ ολόκληρη, 65 κιλά εγώ, 50 η γυναίκα. 19 1
ADHD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Shake Shack είναι και επιβεβαιώνω. Πατάτες βέβαια δεν πήρα ποτέ. Edit +1 και για τη Fuji! Ναι ειναι shake shack, 2x shake stack και 1x double shack burger, παντως overall δεν ειναι καλύτερο απο In n Out για εμένα και αρκετά overpriced.
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λαθος νήμα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από margaritagr
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 εγώ ζω για τις Πίτες της Σοφίας α και για τα κεμπαπ σας ...
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Edel είπε Family Βούλα Τορτελίνια με κοτόπουλου, κρέμα και διάφορα φρου φρου, πίτσα με προσούτο και μανιτάρια και mushroom burger. Τελειώσαμε με προφιτερόλ. Εξαιρετικά όλα, η πίτσα δε τελειώσε ποτέ ολόκληρη, 65 κιλά εγώ, 50 η γυναίκα. Να φύγετε, να πάτε αλλού. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιόρταζα σήμερα και τέτοιες μέρες θυμάμαι μία πιτσαρία εδώ στη γειτονιά έτσι και σήμερα πήγαμε και τσιμπήσαμε πάλι 😛 Στο γυρισμό στο σπίτι είχα ένα κενό στο στομαχάκι μου και είπα να πάρω και μία κρεπουλα χαχαχ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 16 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα