vastegial_74 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, orgixmh είπε Καλημέρα και από εμένα, αν και δεν έχω τα κατάλληλα κιλά πλέον δεν έχασα το ενδιαφέρον για το φαγητό και φυσικά για την μαγειρική. Παραθέτω λοιπόν μερικά από τα πιάτα μου και όποιος θέλει συνταγή ας στείλει pm. Ριζότο μανιταριών με τρουφέλαιο και γραβιέρα Νάξου Μακαρόνια με κιμά Μπιφτεκάρα με πουρέ Σνίτσελ χοιρινό Πίτσα με homemade ζύμη Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας με μανιτάρια και δεντρολίβανο (αρρώστια) Caesars με κοτόπουλο αρωματισμένο με θυμάρι, παρμεζάνα, κρουτόν και vinaigrette. Κρεπούλα με κομμάτια λευκής σοκολάτας, τριμμένο μπισκότο, φράουλα και ινδοκάρυδο. Εξαιρετικά πιάτα 🤗 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, CallMeRp είπε Και εγώ κλείνω με τα παρακάτω. Άνευ λόγου και αιτίας ο σαματας προηγουμένως.Πιο antifitness το νήμα στις γιορτές, πεθαίνεις.Αλλα δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε,ας τσακωθούμε πίσω από μια οθόνη. Εσένα έχω αρχίσει να σε εκτιμώ βαθύτατα. 🤗 Θα σταματήσεις να τρως έτσι λογικά, αλλά ως εδώ είσαι πολύ άξιος, χαχα.
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Από την τελευταία άνοδο στην πρωτευουσα. Κρίνος οι λουκουμάδες και "Η Θεσσαλονίκη στου Ψυρρή" η μπουγάτσα. Δεν ήξερα για την σοκολάτα στην μπουγάτσα και όταν ρώτησα γιατί την έχουν εκεί μου πρότεινε να βάλει να δοκιμάσω...Δεν λένε όχι σε τέτοιες προτάσεις!!! 12 1
Δημοφιλής ανάρτηση margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Jezebel με σοκολάτα, brunch στο Mayor παίρνει άριστα, και γεύμα στο Juicy Grill 29 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Σημερινή επίσκεψη στη Μπέμπα... Όσο πάει μου αρέσει και ποιό πολύ αυτό το μαγαζί. (Έντονα αντιφιτνες η φωτο)
Wayward Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 La Strega και μέτα τουρτίτσα στο σπίτι 20 1
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Wayward είπε La Strega και μέτα τουρτίτσα στο σπίτι πολύχρονος Frank! 1 1
Wayward Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε πολύχρονος Frank! Haha ευχαριστώ, είναι της γυναίκας τα γενέθλια!
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα το μεσημέρι άγραφα στο Γαλάτσι και μετά γλυκάκι στο σπίτι. 14
bromiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Wayward είπε Haha ευχαριστώ, είναι της γυναίκας τα γενέθλια! Παίζει να είναι η μοναδική που δεν γιορτάζει για 13η φορά τα 25μπτα γενέθλια της!!!!!! Πολύχρονη. 1
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) I am back ! (Με στυλ Ντένης Μαρκορά) Λαζανάκια με κιμά και κατεψυγμένη μυζήθρα (ξεχάσαμε να τη βγάλουμε από την κατάψυξη) Κάτι λουκάνικα ένα βράδυ που έβρεχε μονότονα Κλασικά μία σαλάτα διαίτης Ένα mix grill Μια κουτούλα έτοιμη να γίνει σουπίτσα που πάει με το κρύο Beef spare ribs που λένε στο χωριό μου. Περασμένα κάτι ώρες από Sous Vide και μετά ψησταριά. Άλλη γεύση. Είχα αρκετά μαρούλια στον κήπο και είπα να κάνω ένα φρικασέ. Μου είχε λείψει μπορώ να πω. Άλλη μια ισπανική τορτίγια για πρωινό μα τα πιτσιρίκια Ένα καρέ μοσχαριού που και αυτό μπήκε Sous Vide για κάποιες ώρες. Μαζί με κάτι πατάτες τηγανητές. Έβγαλα και το κόκαλο και το έβαλα μαζί με τις πατάτες. Κάμερα σε εμένα, φώναζαν οι πατάτες Τηγανήτες ήθελαν τα παιδιά. Κρέπες με τυρί Με αφορμή αυτό: Είχαμε διάφορα για κάπνισμα. Μπέικον στρογγυλό, Μπέικον κλασσικό, Μοσχάρι σπαλομπριζόλα, και απάκι. Τα αποτελέσματα: Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω τη μυρωδιά και τη γεύση του μπέικον. Φυσικά και η απαραίτητη δοκιμή. Μία κόκκινη σούπα από προβατίνα. Θεικό φαγητό με τόσο κρύο. Ο μεγάλος ήθελε τζατζίκι για πρωτοχρονιά. Δωράκι από πελάτη μου. Ντροπή μου, το ξέρω, αλλά δεν είχα όρεξη να ανάψω κάρβουνα εκείνο το βράδυ. Το πρώτο λάχανο από το κήπο. (Εντάξει δεν είναι anti-Fitness το ξέρω) Έτοιμα τα κεφτεδάκια. Φάγαμε τα μισά στην προετοιμασία Κεφτεδάκια με σάλτσα και πένες Είπα να κάνω μια δοκιμή με βάση αυτό το βίνδεο: Και εις άλλα με υγεία Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Highlander 39 3
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπαρ μπε κιου Καστελας για κλασικο afterdive φαγητο πηρα Lemmy πρωτη φορα καλο , και διαφορα διαιτητικα των ημερων (ειμαι 300 κιλα ). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 16
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Κάτι παίζει με το προηγούμενο thread μου και δεν φαίνονται η οι φωτό. Πρέπει να κάνεις κλικ. Ας το διορθώσει κάποιος mod αν μπορεί. Φώτη, έγραψες στα προηγούμενα, αλλά αυτό δεν με συγκίνησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα