greekbusters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ορίστε και κάτι βρώμικο γεμάτο λίπος με αμφιβόλου ποιότητας υλικά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, DZ-Girl είπε Επειδή με κούρασε η ιστορία και μάλλον δεν έγινα κατανοητή, ισως δεν υπάρχει επικοινωνία η εγώ δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιου ειδους διαδικτυακες συζητήσεις γράφω κάτι τελευταίο και αποχωρώ. Αυτή τη στιγμή τρώω σπανάκι σαλατα και μετά θα φάω ξηρούς καρπούς κασιους αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΕ ΘΡΕΝΤ ΑΝΤΙΦΙΤΝΕΣ. Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα, ο νοών νοείτω! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!! Το σουβλάκι όμως έχει γιαούρτι (τζατζικι) και ντοματα. Είναι αντιφιτνες; 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, greekbusters είπε Ορίστε και κάτι βρώμικο γεμάτο λίπος με αμφιβόλου ποιότητας υλικά. Είναι όμως με λεπτή ζύμη οπότε σώζεται κάπως η κατάσταση 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Είναι όμως με λεπτή ζύμη οπότε σώζεται κάπως η κατάσταση 😄 Σαν την πίτσα hut δεν έχει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλά η πίτσα φαν ξέρω πως είναι ότι χειρότερο υπάρχει αλλά 1 η ώρα για κάτι γρήγορο παλεύεται. Γενικά καιρό έχω να φάω καλή πίτσα σε σχέση με καμμιά δεκαριά χρόνια πριν που υπάρχον στάνταρ μαγαζιά με τελεία πίτσα . Το ίδιο ισχύει άι στα σουβλάκια . Εκτός αν τα έχω βαρεθεί όλα 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Και να θυμάστε έχουμε όριο βάρους 100 κιλά. Όσοι είστε κάτω από αυτά κόβεστε. Ευτυχώς το έχω πάρει σε ύψος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Παίδες για πατσά, το "Αυτόφωρο" στους Αμπελόκηπους λέει; Κάποια άλλη επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctasis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Abudi είπε Παίδες για πατσά, το "Αυτόφωρο" στους Αμπελόκηπους λέει; Κάποια άλλη επιλογή; Κλασική επιλογή αν είσαι στην περιοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ κλείνω με τα παρακάτω. Άνευ λόγου και αιτίας ο σαματας προηγουμένως.Πιο antifitness το νήμα στις γιορτές, πεθαίνεις.Αλλα δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε,ας τσακωθούμε πίσω από μια οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rubadub Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Arwindan είπε Καλά τα λέει ο από πάνω, ντροπή σας. Το ομώνυμο Burger από το Berliner στη Μεταμόρφωση. Δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. για burger μεταμορφωση εδω https://www.facebook.com/pg/johnnysmetamorfosi/about/ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από rubadub καλα κρασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Και εγώ κλείνω με τα παρακάτω. Άνευ λόγου και αιτίας ο σαματας προηγουμένως.Πιο antifitness το νήμα στις γιορτές, πεθαίνεις.Αλλα δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε,ας τσακωθούμε πίσω από μια οθόνη. πολυ καλες ληψεις, τι κινητο εχεις; (ή καμερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 33 minutes ago, CallMeRp said: Και εγώ κλείνω με τα παρακάτω. Άνευ λόγου και αιτίας ο σαματας προηγουμένως.Πιο antifitness το νήμα στις γιορτές, πεθαίνεις.Αλλα δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε,ας τσακωθούμε πίσω από μια οθόνη. Δεν μπορώ να είμαι Αιόλου και να πάω στο Lukumades αντί για τον Κρίνο. Για κάποιον λόγο δεν μου πάει η καρδιά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, rubadub είπε για burger μεταμορφωση εδω https://www.facebook.com/pg/johnnysmetamorfosi/about/ Ευχαριστώ αν και δεν μένω εκεί απλά είχα πάει επίσκεψη σε έναν φίλο και παρήγγειλε από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα, αν και δεν έχω τα κατάλληλα κιλά πλέον δεν έχασα το ενδιαφέρον για το φαγητό και φυσικά για την μαγειρική. Παραθέτω λοιπόν μερικά από τα πιάτα μου και όποιος θέλει συνταγή ας στείλει pm. Ριζότο μανιταριών με τρουφέλαιο και γραβιέρα Νάξου Μακαρόνια με κιμά Μπιφτεκάρα με πουρέ Σνίτσελ χοιρινό Πίτσα με homemade ζύμη Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας με μανιτάρια και δεντρολίβανο (αρρώστια) Caesars με κοτόπουλο αρωματισμένο με θυμάρι, παρμεζάνα, κρουτόν και vinaigrette. Κρεπούλα με κομμάτια λευκής σοκολάτας, τριμμένο μπισκότο, φράουλα και ινδοκάρυδο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από orgixmh 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Να κανω μια παρατηρηση. Αν δεν κάνει κόπο όποιος ανεβάζει φωτό από μαγαζί να αναφέρει κάπου στο ποστ και πιο μαγαζί είναι για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Προφανώς αναφέρομαι και για εμένα, αλλά είναι μια καλή αρχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα