JustGud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Αν και όχι τόσο ποστ για φαγητό, έχουμε στην Θεσσαλονίκη κάποιο μαγαζί σε στυλ Fairytale ?
FireKiller Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήθελα να τις ποστάρω νωρίτερα αλλά το ξέχναγα Έχουμε σουβλάκια από ένα από τα αγαπημένα μου σουβλατζίδικα στην Αθήνα. Πίτσα pepperoni με λουκανοπιτάκια στις άκρες (έτσι για να δοκιμάσω - μετριότατη) Umm ali σε μια αναγκαστική στάση που έγινε Wagyu beef με κρεμμύδι - ωραίο μεν αλλά ήταν αρκετά κρύο με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο καλό Εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς κομμάτι από μοσχάρι (μάλλον πικάνια) ήταν αλλά εκτιμήθηκε Ψητό καλαμάρι (τα 3 τελεταία ήταν από το ίδιο εστιατόριο) Ξανά μπριζόλα Dry aged ribeye steak & καλαμαράκια με πιπεριές, πορτοκάλι κ.ά. ΥΓ. sorry για το μέγεθος των φωτογραφιών Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από FireKiller 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
kate23 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Σημερινές Πίτσα από ιταλική πιτσαρία στα Σύβοτα (Mediterraneo), σκορδόψωμο με τυρί από εστιατόριο που πήγαμε για μια σαλάτα (no photos από την σαλάτα, δεν ήταν φωτογενής) Ferrero και tiramisu 11 1
mclein Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 φωτάρα με τις κοτες τρωμε ;;;;;;;;; ή πηγες να δεις το φεγγαρι πιο αργά ;;;;;; βυτινα - γαλατσι - σπιτι 12 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Τρωω νωρις αδερφε εγω ειμαι Ευρωπαιος Μετα ειχαμε αλλα ! 1
Highlander Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ε καλά. Πρέπει να υποσχεθώ στον εαυτό μου πως δεν θα ξανα-κοιτάξω αυτό το νήμα μεσημεριάτικα ενώ είμαι γραφείο.
mpas0u Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Homemade καταστάσεις : Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από mpas0u 12
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 6 hours ago, mclein said: Να εξηγήσουμε και τί είναι αυτό εδώ όμως ε: παστό [χοιρινό] με αυγά. ή αλλιώς ΚΑΤΑΥΛΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ. Μπορώ να ζήσω μ'αυτό και να το συνοδεύω με ζεστό ψωμί ξυλόφουρνου και φρέσκες τηγανιτές πατάτες. 1
mpas0u Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε Να εξηγήσουμε και τί είναι αυτό εδώ όμως ε: παστό [χοιρινό] με αυγά. ή αλλιώς ΚΑΤΑΥΛΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ. Μπορώ να ζήσω μ'αυτό και να το συνοδεύω με ζεστό ψωμί ξυλόφουρνου και φρέσκες τηγανιτές πατάτες. Η αλήθεια είναι ότι έτρεξε το σαλάκι με τις χυλοπίτες της 1ης φωτο και αυτό φάνηκε κάτι σαν κόκορας με την πέτσα. Η διευκρίνηση το απογείωσε! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από mpas0u
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ναι, και οι χυλοπίτες [ή λαζάνια όπως λέμε στην Αρκαδία το συγκεκριμένο είδος - χυλοπίτες λέμε αυτά που είναι σαν μικρά κομμένα τετραγωνάκια] με το μοσχαράκι ήταν ωραιότατος συνδυασμός. Και η μυζήθρα ταιριάζει τόσο πολύ με το μοσχάρι! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από *nenya* 1
mpas0u Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Η γιαγιά μου πάντως, που ήταν από Αρκαδία, τα έλεγε όλα χυλοπίτες, και τα μακριά και τα κομμένα τετραγωνάκια όπως λες, οπότε μου έμεινε 😛 1
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Όλα το ίδιο;! Χαχαχ θα γινόταν μπέρδεμα! Εμένα και η γιαγιά και οι θειάδες απο κει τα έλεγαν έτσι για να τα ξεχωρίζουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα