Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ευτυχώς ο @Froskeas μου εξήγησε τι εννοούσες. Δεν αναφέρομαι σε ζυμαρικά από τα lidl. Μιλάω για οικονομικές Ιταλικές μάρκες ζυμαρικών όπως η Divella. Δεν πάω σε De Cecco γιατί εκεί η διαφορά είναι χαώδης. Βέβαια από το σχόλιο σου αμφιβάλω αν θα καταλάβαινες και καμιά διαφορά. Δε βαριέσαι μωρέ, όλα μακαρόνια είναι. 

Τα Divella πάντως αν και οικονομικά δεν τα θεωρώ καλά. Όσο για τα De Cecco θα συμφωνήσω μαζί σου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, DZ-Girl said:

Βρε παιδιά μπορώ να κάνω μια ερώτηση με καλοπροαιρετη διάθεση?  Γιατί το θρεντ ονομάζεται αντιφιτνες  αφού σε πολλές περιπτώσεις έχουμε προτάσεις εστιατορίων η και γκουρμέ γεύσεις?  Μου έχει γεννηθεί η απορία καθώς ένα καλό εστιατόριο η ακόμη και μια καλή οικογενειακή ταβέρνα  με μαγειρεμενο φαγητό,  εξ'ορισμού  δεν θεωρούνται  αντιφιτνες.

Φαντασου οτι το ειχα πρωτοανοιξει το θρεντ σαν 'επανασταση' εναντια στις αυστηρες διατροφες και τα βραστα του φιτνες θρεντ XD οποτε οτιδηποτε περιλαμβανε όχι μονο junk food αλλα και τηγανητα, λαδερα, γλυκα κλπ ηταν ο,τι πρεπει για αντιφιτνες! Αρα και μια οικογενειακη ταβερνα μπορει να ειναι αντιφιτνες και οχι μονο.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Φαντασου οτι το ειχα πρωτοανοιξει το θρεντ σαν 'επανασταση' εναντια στις αυστηρες διατροφες και τα βραστα του φιτνες θρεντ XD οποτε οτιδηποτε περιλαμβανε όχι μονο junk food αλλα και τηγανητα, λαδερα, γλυκα κλπ ηταν ο,τι πρεπει για αντιφιτνες! Αρα και μια οικογενειακη ταβερνα μπορει να ειναι αντιφιτνες και οχι μονο.

Ναι ok αυτό που λες κατανοητό,  αλλά νομίζω ότι έχει πάει στο αλλο άκρο, δηλαδή γκουρμέ πιατάκια, σολωμος,  αβοκάντο, καροτακια, σελινα τροφες πιο φιτνες  πεθαινεις. Και νομίζω ότι πλειοψηφουν  κιόλας σε σχέση με τις πραγματικά αντιφιτνες αναρτήσεις  στο σύνολο. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 minute ago, DZ-Girl said:

Ναι ok αυτό που λες κατανοητό,  αλλά νομίζω ότι έχει πάει στο αλλο άκρο, δηλαδή γκουρμέ πιατάκια, σολωμος,  αβοκάντο, καροτακια, σελινα τροφες πιο φιτνες  πεθαινεις. Και νομίζω ότι πλειοψειφουν  κιόλας σε σχέση με τις πραγματικά αντιφιτνες αναρτήσεις  στο σύνολο. 

Τιζί κερλ δε ξέρω τι λες, παρ'όλα αυτά τα γλυκά δυο-τρεις σελίδες πιο κάτω αρμόζουν τέλεια στο νήμα.

3 minutes ago, DZ-Girl said:

Ναι ok αυτό που λες κατανοητό,  αλλά νομίζω ότι έχει πάει στο αλλο άκρο, δηλαδή γκουρμέ πιατάκια, σολωμος,  αβοκάντο, καροτακια, σελινα τροφες πιο φιτνες  πεθαινεις. Και νομίζω ότι πλειοψηφουν  κιόλας σε σχέση με τις πραγματικά αντιφιτνες αναρτήσεις  στο σύνολο. 

Ειδες τους ατιμους; Πανε υπουλα να μας βαλουν σιγα σιγα στα υγιεινα! Δεν θα τους περασει ομως ;) Εμεις θα συνεχιζουμε οπως ξερουμε! Μη μασας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Torasu είπε

Τιζί κερλ δε ξέρω τι λες, παρ'όλα αυτά τα γλυκά δυο-τρεις σελίδες πιο κάτω αρμόζουν τέλεια στο νήμα.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το είπα για κάτι συγκεκριμένο, τυχαιες  οι τροφές που ανέφερα, αλλά νομίζω στο σύνολο  ότι παρουσιάζονται  πολλές φιτνες  τροφές και γενικά το κλίμα του θρεντ έχει και εν πολλοίς  μια γκουρμεδιαρικη  απόχρωση,  η θυμίζει κάπως αθηνοραμα  σε πολλά σημεία,  που να βγειτε να φάτε καλά ποιοτικά και λοιπά.  Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου το θρεντ αρχικά για αυτό και μπορεί να σταματήσω να ανεβάζω αν δεν αλλαξει  το κλίμα προς αυτό που θεωρω αντιφιτνες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επιτρέψτε μου αλλά διαφωνώ.Φουλ antifitness το νήμα ειδικά την περίοδο των εορτών .

Το αβοκάντο,το καρότο και τα σχετικά μια χαρά antifitness μπορούν να γίνουν ,με το κατάλληλο μαγειρεμα.Δε βλέπω το λόγο που ενοχλήθηκαν μερικοί (χωρίς παρεξηγηση) διότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται για πλάκα.

• Moderators

Συμφωνω με @CallMeRp. To αβοκαντο ειδικα ειναι τερμα antifitness, οκ μπορει να μη βουλωνει αρτηρια οπως τα χασαποσουβλακα που εχουν ανεβει κατα καιρους, αλλα φακ ιτ, γιατι οχι.

Προσωπικα με υπερκαλυπτει να βλεπω φωτογραφια τοσο απο το γαλακτομπουρεκο απο το Κοσμικον πχ, οσο απο ενα γευμα σε ενα καλο εστιατοριο. Keep them coming γενικως, απλως ας περιοριστουμε στο οπτικο μερος (φωτος κλπ) παρα σε γενικευμενες συζητησεις για το ποια συνταγη ακολουθησαμε και το πως θα παμε στο Χ φαγαδικο.

Just sayin'

• Like 4
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, CallMeRp είπε

Επιτρέψτε μου αλλά διαφωνώ.Φουλ antifitness το νήμα ειδικά την περίοδο των εορτών .

Το αβοκάντο,το καρότο και τα σχετικά μια χαρά antifitness μπορούν να γίνουν ,με το κατάλληλο μαγειρεμα.Δε βλέπω το λόγο που ενοχλήθηκαν μερικοί (χωρίς παρεξηγηση) διότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται για πλάκα.

Διαφωνώ  για  το αβοκάντο κλπ όπως και να μαγειρευτουν  είναι φιτνες κι επισης δε θα έπρεπε  να λέμε φουλ αντιφιτνες  θα έπρεπε να λέμε που και που και φιτνες η να άλλαζε όνομα το θρεντ. Η γνώμη μου δηλαδή είναι ότι οι αναρτησεις  δεν ακολουθούν  τον ορισμό του. Από την άλλη υπάρχει ελευθερια  απόψεων,  δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση  για να μην κουράσω.  Απλά το περίμενα διαφορετικό,  αλλά ανοιχτος ο δρόμος αν δε μου αρέσει, αποχωρώ, δεν παίζει θέμα. Όλα κομπλέ.

46 minutes ago, DZ-Girl said:

Γιατί το θρεντ ονομάζεται αντιφιτνες  αφού σε πολλές περιπτώσεις έχουμε προτάσεις εστιατορίων η και γκουρμέ γεύσεις?

Αυτό που θα έπρεπε να ρωτήσεις είναι γιατί μπαίνουν και ποστάρουν γκουρμεδιές οι ψαγμένοι ουρανίσκοι του ινσόμνια, σε νήμα με όνομα "anti-fitness thread"..

Δεν έχει το  όνομα το πρόβλημα, αλλού εντοπίζεται

• Like 5

1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Δεν ξέρω αν αστειεύεσαι ή αν μιλάς σοβαρά. Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα γιατί σίγουρα θα χάσω. 

Να απαντήσεις α, αξιολογώ την γευστική σου παλέτα- κάλυκες α.εκτός εάν γουγλαρες και τα έγραψες δίχως να έχεις ιδέα απλά για προκαλέσεις εντύπωση α.

• Like 2

1 hour ago, agamoi-thytai said:

Στο ναυτικο έχουν μια μέτρια κουζίνα (για αυτό που πληρώνεις πάντα ).

Το δημοριρι έχει μείνει πίσω, (ψαρόσουπα δεμένη με αλεύρι )

Salomeria (έτσι δεν το λένε ; ) υποφερτό 

Tomos δεν έχω πάει. 

Το πρόβλημα με τα περισσότερα είναι πως έχουν 1-2 πιάτα που βγάζουν μάτι και από γεύση η ποιότητα τα πράγματα είναι τραγικά. Φυσικά όλα αυτά είναι γούστα και σε άλλους μπορεί να είναι τέλεια.

Με το Ναύτικο έχουν λυσσάξει όλοι και απλά θέλω και άλλες απόψεις.

Δημοριρί δυο φορές που έχω πάει παίζω σε ασφαλείς επιλογές.

Salumeria(είναι ιταλική λέξη) δεν έχω πάει γιατί δεν μου αρέσει το γεγονός οτι πάει και η κουτσή Μαρία.

Ομοίως για Tomos.

38 λεπτά πριν, ctasis είπε

Τα Divella πάντως αν και οικονομικά δεν τα θεωρώ καλά. Όσο για τα De Cecco θα συμφωνήσω μαζί σου 

Ναι, εντάξει σίγουρα υπάρχουν καλύτερα. Εγώ ανέφερα τα Divella συγκριτικά με ελληνικά ζυμαρικά κυρίως ως προς το θέμα του al dente που δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ υποτίθεται πως και εδώ είναι από σκληρό σιτάρι κάτι γίνεται στην πορεία και το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο. 

Εγώ από αυτά που είδα στις τελευταίες 10 σελίδες δεν τρώω σχεδόν τίποτα!

Είμαι συντηρητικός στο φαγητό!

Και μια ερώτηση.

Ο Τερκενλής γιατί παίζει μισό αιώνα μόνος του;

Γιατί δεν βρίσκω πουθενά τσουρέκι σοκολάτα που να έχει και μέσα μια αξιοπρεπή σοκολάτα αλλά βάζουν μέσα χίλια δύο αηδιαστικά πράγματα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...