Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Εμένα δεν με είχε αφήσει με καλές εντυπώσεις το casa όσο το περίμενα προσωπικά.Στα πολυ θετικα του : περιβαλλον ,service.Θα πήγαινα σε vezene άλλη μια φορά αν μπορούσα ,δινοντας κατι παραπανω ή base που δεν εχω πάει ποτέ. Δεν διαφωνω και τα 2 ειναι σαφως καλυτερα του ,To vezene ειναι αλλη κατηγορια παιζει μονο του μεταξυ αυτων (εχω να παω καιρο ) Το δε base grill το χαρακτηριζω εξαιρετικο για την κατηγορια του και τα Ελληνικα δεδομενα που κρεας νομιζουν πως ειναι μονο το χοιρινο. Τα τελευταια 20 χρονια μαθαινουμε να τρωμε ως γενικος πληθυσμος με εμφαση στην τελευταια δεκαετια . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν διαφωνω και τα 2 ειναι σαφως καλυτερα του , το δε base grill το χαρακτηριζω εξαιρετικο για την κατηγορια του και τα Ελληνικα δεδομενα που κρεας νομιζουν πως ειναι μονο το χοιρινο. Τα τελευταια 20 χρονια μαθαινουμε να τρωμε ως γενικος πληθυσμος με εμφαση στην τελευταια δεκαετια . Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα..... Το χειρότερο είναι πως κάποιοι νομίζουν πως ξέρουν να φάνε. Για παράδειγμα πάρε την ακριβότερη μάρκα ελληνικών ζυμαρικών. Βράσε στο χρόνο που λέει η συσκευασία. Λάσπη θα φας. Al dente ουτε για πλάκα. Πάρε τη φτηνότερη μάρκα ιταλικών ζυμαρικών και βράσε στο χρόνο που λέει το κουτί και κάνε τη σύγκριση. Και πολλά άλλα. Πόσοι είναι αυτοί νομίζεις που ξέρουν να φάνε κρέας; πόσοι είναι αυτοί που νομίζουν πως το κόκκινο υγρό από την μπριζόλα αίμα με αποτέλεσμα να τρώνε κάρβουνα αντί για ζουμερό κρέας; οι περισσότεροι μη σου πω. Εχει πολυ δρόμο ακόμα..... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Πόσοι είναι αυτοί νομίζεις που ξέρουν να φάνε κρέας; πόσοι είναι αυτοί που νομίζουν πως το κόκκινο υγρό από την μπριζόλα αίμα με αποτέλεσμα να τρώνε κάρβουνα αντί για ζουμερό κρέας; οι περισσότεροι μη σου πω. Μήπως είναι και έγκλημα να θες την μπριζόλα σου καλοψημένη; Φάτε το κρέας σας Blue, Rare, ώμο, ζωντανο όπως θέλετε βασικά , αλλα σταματήστε να κράζετε τον κόσμο επειδή εσείς την έχετε δει καλοφαγάδες με δείγματα που ανεβάζετε στο θρεντ. 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν χρειάζεται να δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν, καθενας με τα γουστα του. (Οποτε το διδακτικο υφος ειναι λιγο περιττο.) Παμε παρακατω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα..... Το χειρότερο είναι πως κάποιοι νομίζουν πως ξέρουν να φάνε. Για παράδειγμα πάρε την ακριβότερη μάρκα ελληνικών ζυμαρικών. Βράσε στο χρόνο που λέει η συσκευασία. Λάσπη θα φας. Al dente ουτε για πλάκα. Πάρε τη φτηνότερη μάρκα ιταλικών ζυμαρικών και βράσε στο χρόνο που λέει το κουτί και κάνε τη σύγκριση. Και πολλά άλλα. Πόσοι είναι αυτοί νομίζεις που ξέρουν να φάνε κρέας; πόσοι είναι αυτοί που νομίζουν πως το κόκκινο υγρό από την μπριζόλα αίμα με αποτέλεσμα να τρώνε κάρβουνα αντί για ζουμερό κρέας; οι περισσότεροι μη σου πω. Εχει πολυ δρόμο ακόμα..... Εσύ ποια μάρκα ζυμαρικών παίρνεις από τα λιδ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δεν χρειάζεται να δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν, καθενας με τα γουστα του. (Οποτε το διδακτικο υφος ειναι λιγο περιττο.) Παμε παρακατω! Δεν καταλαβαίνω που είδες το διδακτικό ύφος στο σχόλιο μου αλλά έχεις δίκιο... Τραβά παρακάτω. Μόλις τώρα, vrwmiaris είπε Εσύ ποια μάρκα ζυμαρικών παίρνεις από τα λιδ; Τι είναι το λιδ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Φιδές al dente, με εξαιρετική αλατότητα! 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Θα πήγαινα σε vezene άλλη μια φορά αν μπορούσα μην πας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Δεν καταλαβαίνω που είδες το διδακτικό ύφος στο σχόλιο μου αλλά έχεις δίκιο... Τραβά παρακάτω. Τι είναι το λιδ; Iidl α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Δεν καταλαβαίνω που είδες το διδακτικό ύφος στο σχόλιο μου αλλά έχεις δίκιο... Τραβά παρακάτω. Τι είναι το λιδ; Ευτυχώς ο @Froskeas μου εξήγησε τι εννοούσες. Δεν αναφέρομαι σε ζυμαρικά από τα lidl. Μιλάω για οικονομικές Ιταλικές μάρκες ζυμαρικών όπως η Divella. Δεν πάω σε De Cecco γιατί εκεί η διαφορά είναι χαώδης. Βέβαια από το σχόλιο σου αμφιβάλω αν θα καταλάβαινες και καμιά διαφορά. Δε βαριέσαι μωρέ, όλα μακαρόνια είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Ευτυχώς ο @Froskeas μου εξήγησε τι εννοούσες. Δεν αναφέρομαι σε ζυμαρικά από τα lidl. Μιλάω για οικονομικές Ιταλικές μάρκες ζυμαρικών όπως η Divella. Δεν πάω σε De Cecco γιατί εκεί η διαφορά είναι χαώδης. Βέβαια από το σχόλιο σου αμφιβάλω αν θα καταλάβαινες και καμιά διαφορά. Δε βαριέσαι μωρέ, όλα μακαρόνια είναι. Δηλαδή εσύ καταλαβαίνεις διαφορά στα ζυμαρικά των λιδ με τα άνωθεν που ανέφερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε Δηλαδή εσύ καταλαβαίνεις διαφορά στα ζυμαρικά των λιδ με τα άνωθεν που ανέφερες; Δεν ξέρω αν αστειεύεσαι ή αν μιλάς σοβαρά. Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα γιατί σίγουρα θα χάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Δεν σου αρέσει το Tomos; Η Salumeria; Το Ναυτ-οικο; Το Δημοριρί;;;; Στο ναυτικο έχουν μια μέτρια κουζίνα (για αυτό που πληρώνεις πάντα ). Το δημοριρι έχει μείνει πίσω, (ψαρόσουπα δεμένη με αλεύρι ) Salomeria (έτσι δεν το λένε ; ) υποφερτό Tomos δεν έχω πάει. Το πρόβλημα με τα περισσότερα είναι πως έχουν 1-2 πιάτα που βγάζουν μάτι και από γεύση η ποιότητα τα πράγματα είναι τραγικά. Φυσικά όλα αυτά είναι γούστα και σε άλλους μπορεί να είναι τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Βρε παιδιά μπορώ να κάνω μια ερώτηση με καλοπροαιρετη διάθεση? Γιατί το θρεντ ονομάζεται αντιφιτνες αφού σε πολλές περιπτώσεις έχουμε προτάσεις εστιατορίων η και γκουρμέ γεύσεις? Μου έχει γεννηθεί η απορία καθώς ένα καλό εστιατόριο η ακόμη και μια καλή οικογενειακή ταβέρνα με μαγειρεμενο φαγητό, εξ'ορισμού δεν θεωρούνται αντιφιτνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, vastegial_74 said: Δεν καταλαβαίνω που είδες το διδακτικό ύφος στο σχόλιο μου αλλά έχεις δίκιο... Τραβά παρακάτω. Τι είναι το λιδ; Δεν σε κουοταρα οποτε δεν μπορεις να γνωριζεις αν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα ή σε σχολια που εχουν ειπωθει ξανα και ξανα κατα καιρους εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα