agamoi-thytai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Ιδέα σου είναι πιστεύω. Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι, αλλά προσωπικά στα μέρη μου τρώω πολύ πιο νόστιμο φαγητό και δε με πειράζει που είναι λίγο πιο ακριβό. Στην Αθήνα (και Αττική γενικώς) όποτε πάω με πηγαίνουν σε μέρη που τραβάνε κόσμο (γίνεται ΧΑΜΟΣ) και δε μου αρέσουν καθόλου. Μια φορά που άκουσα τη Μαργαρίτα και τους πήγα εγώ αντί να με πάνε, ΜΟΝΟ τότε ευχαριστήθηκα κάτι. Έχω καταλήξει ότι πολλοί εκεί δεν ξέρουν να τρώνε. Ευτυχώς υπάρχει το thread αυτό και παίρνουμε ιδέες για έξοδο. Όσο κι αν γκρινιάζουν μερικοί "εδώ δεν είναι πού βγήκατε, είναι αντι-φιτνεςς". evabb, αν δεν είναι το αβοκάντο αντιφίτνεςς με τόσο λίπος, τότε τι είναι! Χαχα. Τέλειο φαίνεται! Ζήλεψα! Στην Πατρα τα πράγματα είναι απλα κάτω του μετρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 31 minutes ago, agamoi-thytai said: Στην Πατρα τα πράγματα είναι απλα κάτω του μετρίου. Δεν σου αρέσει το Tomos; Η Salumeria; Το Ναυτ-οικο; Το Δημοριρί;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω άποψη, δεν έχω πάει ποτέ. Με πολιορκεί το ίδιο μου το σπίτι αυτές τις ημέρες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Toxo <3 lover 13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 👍Για την τσουρεκαρα Τερκ.Εγω είχα δοκιμάσει με κάστανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Η τσουρεκάρα η homemade με κάστανο που θα έρθει σε νέο επεισόδιο είναι πάνω από Τερκ, κατά γενική ομολογία. Αυτό έχει υπέροχη σοκολάτα, τους προσκυνώ, δεν ξέρω πού βρίσκουν τη σοκολάτα που μπαίνει στη γέμιση, αλλά είναι εξαιρετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 @Toxo <3 lover Πες μου τι γεύση πραλινα θες και θα σου φέρω εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 10:35 ΠΜ, evabb είπε μου την δινει που υπαρχουν τοσο ωραια εστιατορια στην αθηνα κι εγω δεν ξερω κανενα και τα βλεπω εδω. οποτε πηγαινω αθηνα κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια και εχω βαρεθει την ζωη μου. 😤 Δεν βγαινεις με τα καταλληλα ατομα ! Casa Del toro Tωρα αυτο με τα εστιατορεια που θελουν να μεταφερουν το αργεντινικο στυλ στα κρεατα και τις περισσοτερες φορες αποτυγχανουν για να μην πω σχεδον ολες ειναι λιγο περιεργο .Επειδη εχω παει και εχω φαει στην Αργεντινη σε 2 πολυ καλα μαγαζια σε διαφορετικες γεωγραφικες περιοχες της ειναι πολυ δυσκολο να το μεταφερουν εδω . Παρολα αυτα ειναι καλη η προσπαθεια του συγκεκριμενου και επαγγελματικη .Sorry για την ποιοτητα στις φωτο ηταν χαμηλος ο φωτισμος και κακη η θεση που καθομουν . 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν βγαινεις με τα καταλληλα ατομα ! clearly! no debate! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αυτές οι πατάτες με έχουν στοιχειώσει... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, j0hnn1e said: Αυτές οι πατάτες με έχουν στοιχειώσει... Δοκίμασε και το σαντουιτς του. Αν πάρεις πχ με κοτόπουλο καλαμάκι κι όχι γύρο, βάζουν 2 μεγάλα μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 πρεπει να ξαναγυρισω στις παλιες σωστες συνηθειες μου. το εχεσα φετος και πηρα 1,5 κιλο μπορει και 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 ok... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 30 minutes ago, ThReSh said: Δοκίμασε και το σαντουιτς του. Αν πάρεις πχ με κοτόπουλο καλαμάκι κι όχι γύρο, βάζουν 2 μεγάλα μέσα. Μίλησες σαν σωστός Αθηναίος! Την έχασα την ευκαιρία όμως, στην επόμενη εκδρομή στα πάτρια εδάφη θα το έχω κατα νου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δεν βγαινεις με τα καταλληλα ατομα ! Casa Del toro Tωρα αυτο με τα εστιατορεια που θελουν να μεταφερουν το αργεντινικο στυλ στα κρεατα και τις περισσοτερες φορες αποτυγχανουν για να μην πω σχεδον ολες ειναι λιγο περιεργο .Επειδη εχω παει και εχω φαει στην Αργεντινη σε 2 πολυ καλα μαγαζια σε διαφορετικες γεωγραφικες περιοχες της ειναι πολυ δυσκολο να το μεταφερουν εδω . Παρολα αυτα ειναι καλη η προσπαθεια του συγκεκριμενου και επαγγελματικη .Sorry για την ποιοτητα στις φωτο ηταν χαμηλος ο φωτισμος και κακη η θεση που καθομουν . Εμένα δεν με είχε αφήσει με καλές εντυπώσεις το casa όσο το περίμενα προσωπικά.Στα πολυ θετικα του : περιβαλλον ,service.Θα πήγαινα σε vezene άλλη μια φορά αν μπορούσα ,δινοντας κατι παραπανω ή base που δεν εχω πάει ποτέ. 5 ώρες πριν, evabb είπε πρεπει να ξαναγυρισω στις παλιες σωστες συνηθειες μου. το εχεσα φετος και πηρα 1,5 κιλο μπορει και 2 Έχω εναν γνωστό που γράφει χιλιόμετρα στο ταρτάν.Για έναν λόγο.Για να τρώει όλη την χρονιά χωρίς διαλλείματα😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα