Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 11
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιλαω με Μαργαριτα και μου λεει θα παω ψωμι και αλατι θα ερθεις τις λεω δεν μπορω εχω δουλειες ΑΛΛΑ ΖΗΛΕΨΑ και πηγα την αλλη μερα !!!Ειχα παει και πριν 3 χρονια τελευταια φορα και οντως ειναι σταθερη αξια οτι φαγαμε ηταν ολα γευστικα . @mclein Αν ειναι το casa del toro το εχω στο προγραμμα να παω και εγω . ΚΑι αφου ειμασταν εκει δεν γινοταν να μην παρουμε bao buns αυτα με την γαριδα ειναι εξαιρετικα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 16 1
mclein Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε @mclein Αν ειναι το casa del toro το εχω στο προγραμμα να παω και εγω . steak alive στον κορυδαλλο. 2
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 μου την δινει που υπαρχουν τοσο ωραια εστιατορια στην αθηνα κι εγω δεν ξερω κανενα και τα βλεπω εδω. οποτε πηγαινω αθηνα κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια και εχω βαρεθει την ζωη μου. 😤
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, mclein είπε steak alive στον κορυδαλλο. Πολύ καλό μαγαζί, @Fotis13 νομίζω αξίζει να το τιμήσεις 1
mclein Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πολύ καλό μαγαζί, @Fotis13 νομίζω αξίζει να το τιμήσεις καλό, οχι πολυ καλο κατα τη γνωμη μου. αν καποιος διαβασει τις κριτικες στο google maps, εχει μια ιδεα για το τι να περιμενει all around. αν ημουν απο Β.Π ή Ν.Π δε θα κατεβαινα στον Κορυδαλλο γι'αυτο που εχει να προσφερει. οι τιμες του προσωπικα μου φανηκαν φθηνες για την ποιοτητα του κρεατος αλλα αν πχ το συγκρινα με base grill θα επαιρνε 5/10 το S.A. γενικά. φυσικα το προσωπικο ειναι καλυτερο του B.G και μακραν πιο ευγενικο. τελος, το παρκιν & τα τραπεζια (αν ειδικα πανε 3+ ανθρωποι που θελουν να φανε - οχι να παρουν 2 πιατα- ) ειναι κατι που ή γελας ή κλαις. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από mclein 2
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mclein είπε καλό, οχι πολυ καλο κατα τη γνωμη μου. αν καποιος διαβασει τις κριτικες στο google maps, εχει μια ιδεα για το τι να περιμενει all around. αν ημουν απο Β.Π ή Ν.Π δε θα κατεβαινα στον Κορυδαλλο γι'αυτο που εχει να προσφερει. οι τιμες του προσωπικα μου φανηκαν φθηνες για την ποιοτητα του κρεατος αλλα αν πχ το συγκρινα με base grill θα επαιρνε 5/10 το S.A. γενικά. φυσικα το προσωπικο ειναι καλυτερο του B.G και μακραν πιο ευγενικο. τελος, το παρκιν & τα τραπεζια (αν ειδικα πανε 3+ ανθρωποι που θελουν να φανε - οχι να παρουν 2 πιατα- ) ειναι κατι που ή γελας ή κλαις. Koίτα προσωπικά δε ξενιτεύομαι για να φάω ούτως ή άλλως, οπότε σίγουρα δε θα συνέστηνα σε κάποιον να κάνει 70 χλμ για να φάει Η αλήθεια είναι ότι αν δεν κοιτάξεις το οικονομικό κομμάτι συμφωνώ ότι το κατάτασσεις στα καλά και όχι στα "πάρα πολύ καλά" Για μένα ο συνδυασμός απόστασης από το σπίτι μου με χώρο (ειδικά καλοκαίρι), εξυπηρέτηση & τιμές το κάνουν τη καλύτερη επιλογή για το είδος στον ευρύτερο Πειραιά Φυσικά περί ορέξεως... Edit: για το Parking έχεις απόλυτο δίκιο, Κορυδαλλό μόνο με μηχανάκι παλεύεται Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από AristidisZ
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι Κορυδαλλό,να ξέρετε αν έρθετε αφήστε τα αμάξια σε καποιο parking γιατί δεν βρίσκεις πουθενά να το παρκάρεις, αν τύχει και βρεις θα είναι θαύμα (έχουμε μεγάλη ζήτηση σαν περιοχή λόγω καφετεριών και μεγάλης αγοράς με μαγαζιά) 😁 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120
mclein Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Koίτα προσωπικά δε ξενιτεύομαι για να φάω ούτως ή άλλως, οπότε σίγουρα δε θα συνέστηνα σε κάποιον να κάνει 70 χλμ για να φάει Η αλήθεια είναι ότι αν δεν κοιτάξεις το οικονομικό κομμάτι συμφωνώ ότι το κατάτασσεις στα καλά και όχι στα "πάρα πολύ καλά" Για μένα ο συνδυασμός απόστασης από το σπίτι μου με χώρο (ειδικά καλοκαίρι), εξυπηρέτηση & τιμές το κάνουν τη καλύτερη επιλογή για το είδος στον ευρύτερο Πειραιά Φυσικά περί ορέξεως... Edit: για το Parking έχεις απόλυτο δίκιο, Κορυδαλλό μόνο με μηχανάκι παλεύεται επειδη μ'αρεσει πολυ το φαγητο & πολυ περισσοτερο το καλο φαγητο, προσωπικα μπορω να φτασω και 100κμ για να δοκιμασω κατι σωστο. αναφεροντας το χωρο, προσωπικα μερος που καπνιζουν στο εσωτερικο με μηδενικο εξαερισμο = ban. τελος, το μαγαζι ειναι μια μιξη μπέιζ γκριλ (κυριλομουρια) + αρζεντινα (ωραιο κρεας κ τιποτα αλλο) / ε, αυτοματα παει στο καλο μαγαζι αλλα οχι στο πολυ καλο. επαναλαμβανω : ειμαι ευχαριστημενος + θα ξαναπαω αλλα για το γενικο συνολο & το εξαιρετικο προσωπικο. ανακεφαλαιωση : φθηνο εμφιαλωμενο κρασι / νορμαλ τιμη κρεατος / απουσια φαμφαρας / μετριοτατα γλυκα / μικρα τραπεζια / εξαιρετικο φιλιν(γκ) απο τους ανθρωπους του μαγαζιου. 2
*nenya* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Οκ, τα γλυκα δεν ήταν τοπ. Αλλα το κρεας ηταν πολυ καλο! Και το ψαρονεφρι μου με πουρε σελινοριζας εξαιρετικο. Ο πουρες είδα αρεσε πολυ και συνδυαζοταν και με τα αλλα κρεατα
moure Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το ψωμι και αλάτι είναι σταθερή αξία,οποίος πάει να δοκιμάσει το κοτόπουλο tandoori είναι τρομερό. 1
greekbusters Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά Πήγα και εγώ στο mr peakock που μου πρότειναν όλοι οι φίλοι μ πως έχει τα τέλεια πανκεικ αλλά δεν ξετρελαθηκα, ήταν σαν ψωμί λεπτό με πεταμένη σοκολάτα επάνω . Στο Περιστέρι έχουμε πολύ καλυτερα ☺️ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από greekbusters 12 1
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, moure είπε Το ψωμι και αλάτι είναι σταθερή αξία,οποίος πάει να δοκιμάσει το κοτόπουλο tandoori είναι τρομερό. Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί γιατί έχω 4 χρόνια να πάω, ήταν πολύ μέτριο το φαγητό τότε, ακόμα κι αν δεν υπολόγιζες το πόσο πλήρωνες, γι'αυτό και μετά από 2 δοκιμές δεν ξαναπάτησα...
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2019 στις 2:49 ΜΜ, agamoi-thytai είπε Τυχεροί εσεις εκεί στην Αττική. Έχετε επιλογές που εδώ όχι μόνο δεν έχουμε, αλλα το κάτι διαφορετικό είναι τα διπλά χρήματα και συνήθως είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Ιδέα σου είναι πιστεύω. Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι, αλλά προσωπικά στα μέρη μου τρώω πολύ πιο νόστιμο φαγητό και δε με πειράζει που είναι λίγο πιο ακριβό. Στην Αθήνα (και Αττική γενικώς) όποτε πάω με πηγαίνουν σε μέρη που τραβάνε κόσμο (γίνεται ΧΑΜΟΣ) και δε μου αρέσουν καθόλου. Μια φορά που άκουσα τη Μαργαρίτα και τους πήγα εγώ αντί να με πάνε, ΜΟΝΟ τότε ευχαριστήθηκα κάτι. Έχω καταλήξει ότι πολλοί εκεί δεν ξέρουν να τρώνε. Ευτυχώς υπάρχει το thread αυτό και παίρνουμε ιδέες για έξοδο. Όσο κι αν γκρινιάζουν μερικοί "εδώ δεν είναι πού βγήκατε, είναι αντι-φιτνεςς". 20 ώρες πριν, evabb είπε σημερα πηγαμε σε ενα εστιατοριο οπου το βασικο υλικο ειναι το αβοκαντο (οκ δεν το λες και τερμα αντιφιτνες) https://www.theavocadoshow.com/ evabb, αν δεν είναι το αβοκάντο αντιφίτνεςς με τόσο λίπος, τότε τι είναι! Χαχα. Τέλειο φαίνεται! Ζήλεψα! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Toxo <3 lover 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα