vrwmiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία όλα, το παλτό λίγο με χάλασε 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Θανάσης Μοναστηράκι, στιφάδο αγριογούρουνο Καλαβρυτα (μετριότατο), pasteria 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/12/2018 στις 1:12 ΜΜ, Vassilis_24 είπε Για καλή πορτοκαλόπιτα και για θεϊκό τσιζ κέικ, τσέκαρε το Φύσις, στην Αγία Παρασκευή. Task completed 👌 Ξεκινάμε δυναμικά🔥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Γλυκάκια 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 🔥Μερίδα γύρο χοιρινό και τυλιχτό οι δικές μου επιλογές. 🔥Για γλυκό λουκουμάδες με γέμιση κρέμας μπουγάτσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Έχω έρθει Ηγουμενίτσα σε ένα φίλο για την πρωτοχρονιά καί σήμερα πήγαμε καί φάγαμε σε ένα μαγαζί εδώ στυλ τρατοριας. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @evabb η αδερφη σου τι λεει για μενα με συμπαθει ? @margaritagr o Θανασης ειναι η αδυναμια μου .μου εφερνε η μανα μου οταν κατεβαινε κεντρο και ετρωγα ! Mπαρ μπε κιου Καστελλα το ορθοδοξο και ο Γενναιος που οριακα με χορταινει και μια dominos ΒΒQ classic παντα, Kαλη χρονια να εχουμε παιδια ,τα δυσκολοτερα ερχονται θα πεσουν μεγαλες πεινες !!! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Fotis13 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε @evabb η αδερφη σου τι λεει για μενα με συμπαθει ? @margaritagr o Θανασης ειναι η αδυναμια μου .μου εφερνε η μανα μου οταν κατεβαινε κεντρο και ετρωγα ! Mπαρ μπε κιου Καστελλα το ορθοδοξο και ο Γενναιος που οριακα με χορταινει και μια dominos ΒΒQ classic παντα, Kαλη χρονια να εχουμε παιδια ,τα δυσκολοτερα ερχονται θα πεσουν μεγαλες πεινες !!! δεν ξερω, αλλα δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα απο ανθρωπο που δεν βαζει σως στις πατατες. Παντως δεν εκτιμησε το σχολιο για το αθλιο παλτο της που της εκανε καποιος πιο πανω. εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι συμφωνω οτι το παλτο ειναι αθλιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή χρόνια να εχουμε όλοι! Λείπουν τα γλυκά αφού για έναν ανεξήγητο λόγο δεν τα φωτογράφισα. CTC Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από moure 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα τα προηγούμενα...μινιμαλ πιατα ίσως σας φανει καπως το παρακατω τραπεζωμα. Αλλα σαν τα φαγητα της γιαγιας δεν εχει! Ολη η αγαπη σε καθε της πιατο. Καλή χρονιά! (Αχ αυτο το μοσχαρακι το κοκκινιστο!) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από *nenya* 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσυ τουλάχιστον χορτασες nenya εγώ νηστικός έφυγα! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από moure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, moure said: Εσυ τουλάχιστον χορτασες nenya εγώ νηστικός έφυγα! Τουλάχιστον ηταν ομορφα, εργα τεχνης! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μακριά να ζούσαν οι γιαγιάδες μου, έκαναν τα απλα να φαίνονται wow. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα