Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, xgol είπε

Τι ακριβως σε χαλασε? Εχεις παει κατ'αρχας? Σε ποιο από τα 2?

Έχω πάει σε αυτό που είναι στην  philharmoniker strasse (δεν γνωρίζω αν έχει και δεύτερο).

Με χάλασε το ότι είναι καθαρά ένας ακόμη τουριστικός τόπος με ορδές τουριστών για να βγάλουν μια σέλφι...

Και δεν μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα σου...     

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Έχω πάει σε αυτό που είναι στην  philharmoniker strasse (δεν γνωρίζω αν έχει και δεύτερο).

Με χάλασε το ότι είναι καθαρά ένας ακόμη τουριστικός τόπος με ορδές τουριστών για να βγάλουν μια σέλφι...

Και δεν μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα σου...     

Παντα έτσι ήταν. Και ολα τα γνωστα μερη στη Βιέννη (αλλά και παντου) είναι έτσι. 

Για καφε να πας στο καφε του Kunsthistorisches Museum, στο Sacher πας καθαρά για το γλυκό, που δε θα το φας πουθενά αλλου στον κόσμο. 

Επεξ/σία από xgol

56 minutes ago, babality said:

η 2η φωτο 20 πατατες? καλα βλεπουν το πιατο και δεν ντρεποντε να το σερβιρουν. τι κλαιφται...

το χουν ξεφτιλισει το θεμα με τις πατατες.

• Like 1

Μπορει να μην ποσταρω στο θεμα αλλα παντα οταν δεν εχω ορεξη μπαινω εδω βλεπω 5 6 σελιδες και μου ανοιγει αμεσα η ορεξη να φαω τα παντα. Οποτε να στε καλα συνεχιστε ετσι εχουν μπει εξαιρετικα πιατα στο θεμα. 

• Like 2

4 ώρες πριν, xgol είπε

Παντα έτσι ήταν. Και ολα τα γνωστα μερη στη Βιέννη (αλλά και παντου) είναι έτσι. 

Για καφε να πας στο καφε του Kunsthistorisches Museum, στο Sacher πας καθαρά για το γλυκό, που δε θα το φας πουθενά αλλου στον κόσμο. 

Προσωπικά δε μου άρεσε το γλυκό, βασικά όχι δε μου άρεσε γευστικά, απλά περίμενα κάτι ιδιαίτερο και δεν ήταν.  

• Like 1

3 ώρες πριν, babality είπε

η 2η φωτο 20 πατατες? καλα βλεπουν το πιατο και δεν ντρεποντε να το σερβιρουν. τι κλαιφται...

Η αλήθεια είναι πως η ποσότητα στις πατάτες ήταν αστεία, αλλά είχα πάνω από εξάμηνο να φάω εκεί, ενώ συνήθως δεν παίρνω πατάτες ως συνοδευτικό οπότε δεν ξέρω αν τις έχουν μειώσει.

Γενικότερα νομίζω πως είναι ακριβό το μαγαζί πια για αυτά που προσφέρει. 

8 hours ago, greekbusters said:

IMG-714b3c75009d16eb50db907df6cf8dc6-V.jpg.130b061b53d798e44aa3ad0c8abce5f9.jpgο αγαπημένος μου καφές αλλά μπουγάτσα έχω φάει και καλύτερες

Η σκόνη στη βάση της οθονης και στο γυαλί με κάνει να αισθάνομαι απίστευτα άβολα..

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 3

40 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Η σκόνη στη βάση της οθονης και στο γυαλί με κάνει να αισθάνομαι απίστευτα άβολα..

Δεν είναι σκονη αλλά πάχνη γιατί το πρωί έβαφα με το πιστόλι και έχει γεμίσει όλο το μαγαζί από δαυτη. Ευχαριστώ για το σχόλιο πάντως φιλαράκι που δεν νομίζω να είσαι πιο καθαρός από εμένα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...