mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, evabb είπε Ειλικρινα οταν διαβαζω κατι τετοια και εχοντας δει τις φωτογραφιες αναρωτιεμαι ποσα κιλα εισαι και ειναι καποιοι εδω μεσα. Μια χαρα φαινονται τα σουβλακια. Οπως λεει κι η μανα μου, αμα δεις οτι δεν χορταινεις σταματα. εγω παντως ειμαι 1.60 & 92 κιλα & θελω 4 απ'αυτα sth φωτο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από mclein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Και μ'αυτα που θα φάμε μεσα στις γιορτες ουυυυ τι εχει να γινει! XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xgol είπε Ναι το Sacher café. Πλέον είναι το χειρότερο... έχει καταντήσει άπλα τουριστικό αξιοθέατο... καλή ώρα.... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ας κρατησουμε το θεμα καθαρο, απο τσαγια, μπαμιες και μπροκολα. Και για το 2018, η πιτσα ηταν και παραμενει το σημαντικοτερο γευμα της ημερας ® 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 πω ρε παιδες οταν δεν ειμαι καλα στα ψυχολογικα μου μπαινω στο θεμα και παιρνω δυναμη,να στε καλα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πλέον είναι το χειρότερο... έχει καταντήσει άπλα τουριστικό αξιοθέατο... καλή ώρα.... Τι ακριβως σε χαλασε? Εχεις παει κατ'αρχας? Σε ποιο από τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Επιτέλους μια πίτσα ξεροψημένη στις άκρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αλήτες με τα πιτόγυρα.. Έρχεται η ώρα, 5κ.σ. για απόβαση και επιδρομή σε γυράδικα και μελομακάρονα! Προς το παρών πνίγω τον πόνο μου σε raspberry donuts, lemon tart και millionaires cheesecake.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, evabb said: Ειλικρινα οταν διαβαζω κατι τετοια και εχοντας δει τις φωτογραφιες αναρωτιεμαι ποσα κιλα εισαι και ειναι καποιοι εδω μεσα. Μια χαρα φαινονται τα σουβλακια. Οπως λεει κι η μανα μου, αμα δεις οτι δεν χορταινεις σταματα. Έχεις φάει από εκεί? Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν σωστά το μέγεθος. 2x τυλιχτά του Hoocut είναι περίπου 1 κανονικό, άρα αν τρώει κάποιος 3 τυλιχτά "κανονικά", θέλει 6 του hoocut. Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν βάζουν πατάτες μέσα, τουλάχιστον στον κατάλογο δεν το ανέφεραν, με αποτέλεσμα να μην ζητήσω (φαίνεται κι από τις photos του dark_son)... Κατά τα άλλα το topic λεγεται ANTI-FITNESS... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 25 minutes ago, ThReSh said: δεν βάζουν πατάτες μέσα Οι πατάτες σε φουσκώνουν και καταλαμβάνουν χώρο που θα μπορούσε να γεμίσει με περισσότερο κρέας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Just now, Kostasspil said: Οι πατάτες σε φουσκώνουν και καταλαμβάνουν χώρο που θα μπορούσε να γεμίσει με περισσότερο κρέας Δεν το γράφω σαν αρνητικό, αλλά σαν ενδεικτικό για το μέγεθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 εχει ενα κινητο για συγκριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μού είπε μία φίλη για τό can Italia ότι έχει καλές μακαρονάδες καί πήγα να δοκιμάσω. Από ποιότητα καλή αλλά όχι τίποτα τό τρελό, η ποσότητα όμως αρκετά μεγάλη καί έδωσα 9 ευρώ μαζί με μία κόκα κόλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ciao πας για κρουασάν ή πίτσα. Οι μακαρονάδες ειναι επιπέδου πέταξε η μάνα μου στη κατσαρόλα μακαρονια και κρέμα γάλακτος και νομίζει οτι έκανε σάλτσα. 😛 Delivery απο artigiano, σάλτσα 4 τυρια και προσθεσα και μανιτάρια και ζαμπόν. Red velvet cake Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από margaritagr 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένας καφές στην Πεντέλη κατέληξε κάπως έτσι ... 🔫 🔥🔥🔥 https://www.dropbox.com/s/f69xoahwus3xyy5/VID_20181222_222432.mp4?dl=0 Έχουμε και συνέχεια .... Αύριο όμως! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα