Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 1:35 ΜΜ, Highlander είπε Πρέπει να φτιάξουμε ένα topic για την πάρτη σου. χαχα και εσυ δεν πας πισω ! Η καλυτερη περιοδος του χρονου ,τρωω οτι θελω.Να μην ερθει ποτε ο Μαρτιος ΠΟΤΕ ! 20 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Απλή λυτή αλλά υπεργαμιστερη μακαρονάδα με κιμά που έφαγα το μεσημέρι 11 1
*nenya* Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Απλή λυτή αλλά υπεργαμιστερη μακαρονάδα με κιμά που έφαγα το μεσημέρι Απο που; Μαγειρειο με delivery; 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Απο που; Μαγειρειο με delivery; ναι, μαγειρικο λεγετε και ειναι στην γειτωνια μου 1 1
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δοκόιμασα το καινούριο burger του goodys που έχει αντί για μπιφτέκι μέσα ίνες μοσχαρίσιου κρέτος! Παιδιά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Η πιο έξυπνη ιδέα μαγειρικής που έχω δει. Από την άλλη το σερβίρισμα είναι το πιο ηλίθιο που μπορεί να γίνει. Σε χαρτί μέσα σε ένα συρμάτινο καλάθι με 3x3 σύρματα δηλαδή να μην μπορείς να κόψεις πάνω εκεί το burger! 4
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ποιος κοβει μπεργκερ και μαλιστα τοσο μικρο; 3
mclein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 βαριεμαι να βγαλω φωτο τελευταια + οτι ειμαι κομματια. μερικες που ημουν χαλαρος 20 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κάνω come back με ζυμαρικά. 😋 Λιγκουίνι σε σάλτσα με λευκό και μαύρο χαβιάρι και μπρικ. Ήθελα να βάλω τα γέλια όταν μου έφεραν τριμμένο τυρί γι' αυτό το πιάτο. Τι θα έχουν ακούσει οι άνθρωποι... This is home-fuckin'-made! Ταλιατέλες ω γκρατέν με κοτόπουλο, μανιτάρια, μπρόκολο στολίστηκαν με μια φίνα μπεσαμέλ. 15 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, evabb said: ποιος κοβει μπεργκερ και μαλιστα τοσο μικρο; Pulled Pork είναι συνήθως, αν και βλέπω ότι τα Goody's κάνουν και "pulled beef" το οποίο ακούω πρώτη φορά... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δυο Burbon Bacon Jam Burgers και μια μεριδα Τruffle fries για τη μεση. Τα μπεργκερ εξαιρετικα ,αν και 120γρ το μπιφτεκι το βρηκα χορταστικο. Οι πατατες ηταν επισης πεντανοστιμες αλλα τραγικα λιγες για τα δεδομενα μου (και για το πιατο βασικα). Στα Pax Burgers στην Αιολου. 15
Grim Ripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Butcher's Burger & Steak House στο Χαλάνδρι. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Grim Ripper 14
panosXboxone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, CallMeRp είπε Σπιτικό Κανένα φιδέ η σούπα δεν έχει το μενού να δούμε , για εμάς τους άρρωστους;;; 😙😂 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οτι ηθελα να ρωτησω που χαθηκε ο Mclein (ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ?xaxaa) αλλα οκ ολα καλα εδωσε σημαδια ζωης . Welcome back τοξο μας ελειψες . La Strega Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Fotis13 15 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα