FireKiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 KFC 11 strips + 11 wings + πατάτες + monster για σωστό bypass 11 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Είχε μπαλιτσα σήμερα και είπα να φάω μία πιτσουλα 😛 20
skiabox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μιας και δε βρίσκεις πλέον στα σούπερ-μάρκετ μείγματα για μους σοκολάτα ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αυτήν την στιγμή να φτιάξεις μια μους σοκολάτα; Να είναι και εύκολος βέβαια! Οχι 15-20 βήματα! Ευχαριστώ.
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Μιας και δε βρίσκεις πλέον στα σούπερ-μάρκετ μείγματα για μους σοκολάτα ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αυτήν την στιγμή να φτιάξεις μια μους σοκολάτα; Να είναι και εύκολος βέβαια! Οχι 15-20 βήματα! Ευχαριστώ. Eισαι 300 χρονια στο φορουμ ,πιο off topic πεθαινεις ... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 2
skiabox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Eισαι 300 χρονια στο φορουμ ,πιο off topic πεθαινεις ... Εντάξει πολύ off-topic δεν είμαι! Κοντά έπεσα! ΛΟΟΛ
TitanX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το μπιφτέκι στο Χριστόφορο είναι στο μέγεθος πίτσας
Highlander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 7:02 ΠΜ, terry308 είπε Το ψωμί γιατί μου φαίνεται ( ; ) πρασινωπό ; Η κάμερα του κινητού μάλλον φταίει. Στις 20/11/2018 στις 9:44 ΠΜ, haris_216 είπε Σ-υ-γ-χ-α-ρ-η-τ-ή-ρ-ι-α ρε συ Highlander. Όχι τόσο για τις μασαμπούκες που κάνεις (και άλλοι έχουν δώσει εδώ σχετικά δείγματα) όσο για το γεγονός ότι τις κάνεις εσύ (με τα χεράκια σου) για σένα. Καλά τα εστιατόρια, οι χασαποταβέρνες και τα γκουρμεδιάρικα, και σίγουρα έχουν όλα τη θέση τους στη ζωή μας αλλά προσωπικά εκτιμώ περισσότερο τη δική σου προσέγγιση. Ειδικά τη στιγμή που φαίνεται ότι "το ΄χεις". Δεν ξέρω την ηλικία σου για να αποφασίσω αν θα σε υιοθετήσω ή θα με υιοθετήσεις (μάλλον το πρώτο, αφού ξέρω τη δική μου ηλικία ) . Θα προσπαθήσω όμως μέσω google, facebook και λοιπών εφαρμογών να συλλέξω στοιχεία για σένα κι έτσι να οργανώσω μία "τυχαία" γνωριμία αφού μάλλον σε θέλω για φίλο, έτσι ώστε να έρχομαι σπίτι σου να "τα λέμε" Λες 43+ ετών που είμαι να με υιοθετείς ; Ελάχιστα πράγματα και αυτή τη φορά, γιατί τα ΣΚ μαζεύουμε ελιές. Τελειώσαμε χθες, οπότε θα στείλω περισσότερα την επόμενη φορά. Διάφραγμα, τι άλλο ; Πάλι διάφραγμα. Προσφορά ενός γείτονα στο χωριό που τον βοήθησε ο αδερφός μου να σφάξει το μοσχάρι του. Μετά τις ελιές ήταν ότι έπρεπε. Το προηγούμενο Σάββατο, μετά από τις ελιές πάλι, τα παιδιά μου ήθελαν μακαρόνια. Εννοείται πως η σάλτσα είναι homemade. Αυτό το Σάββατο, ήθελαν πατάτες με τυρί. Τέλος, χθες το βράδυ, έφτιαξα και μία σαλάτα με υλικά από τον κήπο. Εκτός από το τυρί και τη μουστάρδα, όλα τα άλλα είναι από τον κήπο. 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Χριστοφορος Πρέπει να φτιάξουμε ένα topic για την πάρτη σου. 16 1
VonLoutsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για Αθήνα(περιοχη Ακροπολη/Σύνταγμα/Παγκρατι και πέριξ)έχουμε; Φαγητό γλυκό όλα καλοδεχουμενα
Thulogur Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, VonLoutsos said: Κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για Αθήνα(περιοχη Ακροπολη/Σύνταγμα/Παγκρατι και πέριξ)έχουμε; Φαγητό γλυκό όλα καλοδεχουμενα Ciao φαντάζομαι εχεις παει ε ;
VonLoutsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 36 minutes ago, Thulogur said: Ciao φαντάζομαι εχεις παει ε ; Nope. Δώσε λινκ να τσεκάρω και να προσπαθησω να το χωρέσω. Αυτό που θέλω να πάω είναι στην ψησταριά Το Αγρίνιο στην Σινωπης, αντί για το Παραδοσιακο στην κολοκοτρωνη(δίπλα απο το νοελ).
Thulogur Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, VonLoutsos said: Nope. Δώσε λινκ να τσεκάρω και να προσπαθησω να το χωρέσω. Αυτό που θέλω να πάω είναι στην ψησταριά Το Αγρίνιο στην Σινωπης, αντί για το Παραδοσιακο στην κολοκοτρωνη(δίπλα απο το νοελ). http://www.ciaoitalia.gr/en/katastimata/ σπυρου μερκουρη ειναι ο κεντρικός δρόμος που ανεβαίνει Παγκράτι. Προτείνω πίτσα, σαλάτα του σεφ και για γλυκο ανάμεικτο κρουασάν ή αυτο με τις φράουλες, αυτα βεβαα αν πας συνοδευόμενος PS: Αν θες κρεατικά και λοιπά, δεν θα σου πρότεινα κέντρο Αθήνας. Σορρυ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Thulogur
VonLoutsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, Thulogur said: http://www.ciaoitalia.gr/en/katastimata/ σπυρου μερκουρη ειναι ο κεντρικός δρόμος που ανεβαίνει Παγκράτι. Προτείνω πίτσα, σαλάτα του σεφ και για γλυκο ανάμεικτο κρουασάν ή αυτο με τις φράουλες, αυτα βεβαα αν πας συνοδευόμενος Καταλαβα που ειναι. Εκεί στην περιοχή είχα πάει στο tre sorelle το οποίο δεν με ενθουσιασε και μου φανηκε καπως δήθεν. Θα το προτεινω και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολυ!!! 1
xgol Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Thulogur είπε Ciao φαντάζομαι εχεις παει ε ; https://m.facebook.com/BABA-JI-635375419931655/?locale2=el_GR Και διπλα του κολλητα εχει ενα κινεζικο που δεν εχω προλαβει να δοκιμασω, αλλα ειναι στα αμεσα πλανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα