moure Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παράμαλο,στην πρώτη φωτογραφία είναι μια θεϊκή ταραμοσαλάτα. 12
crom251 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 21/11/2018 στις 9:38 ΠΜ, mclein είπε Μονο εγω το περασα αρχικα για φραουλες με ελιες και λεω τι τρωει τουτος? 2
theo93 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 οι πετροσωλήνες δεν απαγορεύεται να αλιεύονται; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, theo93 είπε οι πετροσωλήνες δεν απαγορεύεται να αλιεύονται; Ναι απαγορεύονται όπως και ο Αχινός.
theo93 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Ναι απαγορεύονται όπως και ο Αχινός. και πως στα εστιατόρια πλασάρονται τόσο εύκολα; όπως και ο γόνος...
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλαμπ και πάστα cookies σήμερα από το βενετη. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 12
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, theo93 είπε και πως στα εστιατόρια πλασάρονται τόσο εύκολα; όπως και ο γόνος... Γιατί είμαστε @ρδελο γι αυτο..... 3 1
Edel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 eL mEXICO στην Αργυρούπολη. Δυνατό Μεξικάνιο Chili con Carne me πατάτες φούρνου με τη φλίδα Τσιμιτσάνγκα με κοτόπουλο (το πιο αδύναμο κατ εμέ, δε θα πρεπε να ναι καν στο παρόν θέμα αλλά τι να τη κάνεις τη γυναίκα που αποφάσισε να φάει λάιτ) Μπιφτέκια μοσχαρίσια μαγειρεμένα με διαφορα μεξικάνικα καρυκεύματα και σάλτσες, ήταν το φαγητό της βραδιάς. Συνοδεύτηκε από Μεξικάνικο ρύζι 13
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 10:17 ΠΜ, CheOnWeb είπε Όλα καλά εκεί; Έχω καιρό να πάω. Tι εχει γινει? Δεν ξερω Πλημμυρισαν ?Πηρε φωτια η αποθηκη του Charlie και κινδυνευει η Lola? Κozis το αγαπημενο . Το μοσχαρι ειναι 1 κιλο και το θερισα με συνοπτικες διαδικασιες . Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 12
greekbusters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Πρωινές λιγουρες παναθεμα με. Η πιο ωραία μπουγάτσα που τρώω μια-δυο φορές τον μήνα Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τον φούρνο τα Γιάννενα, αλλά ότι και να πάρεις είναι ένα κ ένα. Από ψωμί μέχρι γλυκά τυρόπιτες κλπ 10
CheOnWeb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Fotis13 said: Tι εχει γινει? Δεν ξερω Πλημμυρισαν ?Πηρε φωτια η αποθηκη του Sam και κινδυνευει η Lola? 😄 Ρωτάω γιατί δεν έκανες σχόλιο και έχω καιρό να πάω Colibri.
ADHD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Πηγα στο burger 29, ηθελα να παω εδω και καιρο επειδη ειχα ακουσει καλα λογια. Πλεον το burger το κρινω περισσότερο απο το bun, το τυρι και την custom sauce γιατι θεωρω οτι τα υπολοιπα τα πετυχαίνουν αρκετοί πλέον. Ειχε ισως ενα απο τα καλυτερα buns που εχω δοκιμασει, δεν ηταν το κλασσικό στεγνο ψωμι ουτε το τσουρεκοειδες σκετο brioche(οχι βουτυρωμενο και ψημενο) που σερβιρουν αρκετοι, ηταν μαλακο και γινοταν ενα με το burger δεν ξεχωριζε οπως καμια φορα νιωθεις οτι τρως απλα ψωμι-μπιφτεκι. Ρώτησα και μου ειπαν οτι τα φτιαχνουν οι ιδιοι και εχει πουρε πατατας μεσα οποτε πολλα +++ για αυτο. Το μπιφτεκι απο την αλλη ηταν αρκετα καλο αλλα λιγο πιο greasy απο τα γουστα μου (ηταν και το διπλο cheddar και γινοταν καλο overdose χοληστερίνης), ενα κλικ πιο κατω να ηταν θα το εβαζα ισως στα 2-3 top fast food style της Αθήνας (οχι chain) και παλι το βαζω top 5 με μεγαλη ευκολία γιατι ηταν παρα πολυ νοστιμο γενικα. Απλα σαν tip αν πατε, μην βαλετε μια cheddar melt η οπως λεγεται ειναι η ιδια που βαζουν στα Doritos στο cinema, βαριά και δεν ταιριαζει με το burger, βαλτε διπλο cheddar αν ειναι και την spicy mayo sauce καπως ετσι λεγεται και μετα αν θελετε ketchup η οτι αλλο, α και παντα διπλο μπιφτεκι γιατι ειναι λιγο μικρα. Pics πιο κατω, εγω πηρα rebel yell με την spicy mayo και φυσικα εβγαλα την τεραστια πρασιναδα που μου εβαλαν. Σαν μερος η τοποθεσία ειναι εντελώς ακυρη δεν εχει τιποτα εκει γυρω και ο χωρος δεν λεει τίποτα επισης ειναι μικρος. Τα chicken nuggets επισης αρκετα καλα αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. Και κατι για επιδορπιο αφου δεν πηρα κατι εκει περασα απο Φιλαδελφεια να παρω ενα soft με oreo. 14
Speculoos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 @ADHD Τα ίδια ακριβώς σχόλια είχα κάνει πριν λίγο καιρό ύστερα από επίσκεψή μου στο Burger29. Έμφαση στο ψωμάκι που είναι το κλειδί για να περάσει το μπέργκερ στο επόμενο επίπεδο και να ξεχωρίσουν οι μεγάλοι από τα παιδιά. Hands down από τα καλύτερα ψωμάκια που έχω φάει οπουδήποτε. Στα μείον το cheddar melt, το είχα πάρει πάνω σε πατάτες και εκτός από την φτηνή ποιότητα ήταν και κρύο. Ύστερα από παρατήρηση που έκανα μου είπανε ότι το cheddar melt το αγοράζουν έτοιμο, κρίμα πάντως. Επίσης η όλη ατμόσφαιρα του μαγαζιού θυμίζει περισσότερο αναψυκτήριο γειτονιάς, θα πας δηλαδή αποκλειστικά και μόνο για τις γεύσεις και την εξυπηρέτηση. Την επόμενη φορά μην πάρεις από τα μπέργκερ του καταλόγου, φτιάξε ένα μόνος σου, τουλάχιστον αυτοί που μας εξυπηρέτησαν είχαν και γνώσεις και ήταν πολύ φιλικοί και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα cinnamon buns! 1 1
ADHD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Speculoos είπε @ADHD Τα ίδια ακριβώς σχόλια είχα κάνει πριν λίγο καιρό ύστερα από επίσκεψή μου στο Burger29. Έμφαση στο ψωμάκι που είναι το κλειδί για να περάσει το μπέργκερ στο επόμενο επίπεδο και να ξεχωρίσουν οι μεγάλοι από τα παιδιά. Hands down από τα καλύτερα ψωμάκια που έχω φάει οπουδήποτε. Στα μείον το cheddar melt, το είχα πάρει πάνω σε πατάτες και εκτός από την φτηνή ποιότητα ήταν και κρύο. Ύστερα από παρατήρηση που έκανα μου είπανε ότι το cheddar melt το αγοράζουν έτοιμο, κρίμα πάντως. Επίσης η όλη ατμόσφαιρα του μαγαζιού θυμίζει περισσότερο αναψυκτήριο γειτονιάς, θα πας δηλαδή αποκλειστικά και μόνο για τις γεύσεις και την εξυπηρέτηση. Την επόμενη φορά μην πάρεις από τα μπέργκερ του καταλόγου, φτιάξε ένα μόνος σου, τουλάχιστον αυτοί που μας εξυπηρέτησαν είχαν και γνώσεις και ήταν πολύ φιλικοί και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα cinnamon buns! Δεν το ειχα δει αλλα μαλλον εχουμε τα ιδια γούστα γιατι ακριβως τα ιδια παρατήρησα και εγώ. Στην ουσία custom ήταν το burger που πηρα απλα εβαλα ως βαση το rebel yell επειδη ειχε 2 μπιφτέκια τα υπολοιπα τα ειπα σαν extra. Σιγουρα θα παω και αλλη φορα και θα τα δοκιμασω.
Δημοφιλής ανάρτηση Iris_FG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Homemade pizza Homemade bread rolls with herbs Homemade cinnamon rolls Light lunch at the pub 30 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα