SaFiS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 12:20 ΜΜ, Edel είπε Χ Ρ Ι Σ Τ Ε ΜΟΥ....... σε παρακαλώ, κάνε ένα κόπο να μου γράψεις και να στείλεις τη συνταγή να τη δώσω να μου τα φτιάξουν. Με σόκαρε η τελική εικόνα. Αν και καθυστερημένα, συνταγή να σου δώσω ακριβέστατη δεν μπορώ, μιας και τις ποσότητες τις βάζω με το μάτι και ανάλογα τα άτομα που θα φάμε. Όλη την διαφορά σε αυτό το φαγητό την κάνει η σάλτσα, που στην ουσία είναι μια πορτοκαλό-κόκκινη μπεσαμέλ, χωρίς αυγά και γάλα... Στο παρακάτω λινκ μπορείς να πάρεις μια ιδέα. Προσωπικά, δεν βάζω δυόσμο στους κεφτέδες και φύλλα δάφνης στην σάλτσα. Η γιαγιά μου τα βάζει, αλλά μου πέφτει αρκετά βαρύ στις γεύσεις. Από σκόρδο όμως, βάζω μπόλικο και σε μεγάλα κομμάτια / φέτες (φαίνεται στην τελευταία φωτό, πάνω στους κεφτέδες)... https://www.dianekochilas.com/η-συνταγή-της-ημέρας-κεφτέδες-στην-άρμ/?lang=el Καλή επιτυχία... Στις 17/11/2018 στις 7:29 ΜΜ, nickmanak είπε 2 πιατα από το παγωμένο Μόναχο. Το 1ο κλασικο βαυβαρεζικο χοιρινο σε ζωμο και πατατα, και το 2ο γλυκο με μαρμελαδα και σταφιδες (περιπου). Την πρώτη φορά που δοκίμασα να φτιάξω Knödel ψωμιού σαν αυτά που είχα φάει κάποτε στο Μόναχο, κατέληξαν μπαλάκια του τέννις. Τα πετούσα κάτω και αναπηδούσαν... 😂 😂😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 @SaFiS Εχει το λιντλ αυτη τη βδομαδα Knödel πατατας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, nickmanak είπε @SaFiS Εχει το λιντλ αυτη τη βδομαδα Knödel πατατας. Ευχαριστώ, αλλά πλέον τα καταφέρνω. Καλύτερα φυσικό και όχι χημικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Απ' την Αυστραλία, με αγάπη 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλά καλά εγώ εδώ βραδιάτικα εδώ δεν ξαναμπαινω να διαβάσω. Μετά τό μπαουλο με τα ποπ κορν και τα συνοδευτικά μπήκα εδώ, μου ανοίξατε την όρεξη και έτρεχα κουοπουλαδες 1 η ώρα το βράδυ!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Colibri Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Fotis13 said: Colibri Όλα καλά εκεί; Έχω καιρό να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Γενικοτερα δεν μου αρέσει η κλασική γαλλική κουζίνα,την θεωρώ πολύ βαριά και ξεπερασμένη αν και έχει κάποια πιάτα που πρέπει να τα φας κάποια στιγμή στη ζωή σου.Η παρέα είχε όρεξη όμως για γαλλικό όποτε πηγα στο Σπύρο και Βασίλη στο Κολωνάκι. Βλέπουμε σπαράγγια με σως ολαντεζ,μεδούλι μόσχου,φουά γκρά με σως φραμπουάζ,στεικ ταρταρ,ένα φιλέτο κοπανισμένο που δεν θυμάμαι την ονομασία του,κρεμμυδόσουπα και ένα μέρος ενός μεγάλου σουφλέ σοκολάτας. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ο Moure κάνει τρελή επίθεση. @Fotis13 θέλω απάντηση !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Λουκάνικο και χυλοπίτες με παρμεζάνα για μεσημέρι. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πολυυυ καλο. Αχ να ειχα χυλόπιτες απο το Πηλιο ή την Αραχωβα.... τις κάνουν έπος. Τσιγουνευτηκες ομως τη σάλτσα ντομάτας , θα ήθελα λίγη παραπάνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εδώ ταπεινή κατάσταση με απογευματινό red velvet και καφεδάκι 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολυυυ καλο. Αχ να ειχα χυλόπιτες απο το Πηλιο ή την Αραχωβα.... τις κάνουν έπος. Τσιγουνευτηκες ομως τη σάλτσα ντομάτας , θα ήθελα λίγη παραπάνω Μήπως δεν πέτυχε και τη σωστή οξύτητα ; Πλάκα πλάκα ωραία συνταγή, θα την δοκιμάσω τα Χριστούγεννα που βρίσκω καλά λουκάνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Μήπως δεν πέτυχε και τη σωστή οξύτητα ; Πλάκα πλάκα ωραία συνταγή, θα την δοκιμάσω τα Χριστούγεννα που βρίσκω καλά λουκάνικα. Πού βρίσκεις τα καλά λουκάνικα, σε ποιο χωριό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πατρα, μου τα φέρνει ένας γνωστός που τα φτιάχνει μπάρμπας του, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα