Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 5/11/2018 στις 12:20 ΜΜ, Edel είπε

Χ

Ρ

Ι

Σ

Τ

Ε

ΜΟΥ.......

σε παρακαλώ, κάνε ένα κόπο να μου γράψεις και να στείλεις τη συνταγή να τη δώσω να μου τα φτιάξουν.

Με σόκαρε η τελική εικόνα.

Αν και καθυστερημένα, συνταγή να σου δώσω ακριβέστατη δεν μπορώ, μιας και τις ποσότητες τις βάζω με το μάτι και ανάλογα τα άτομα που θα φάμε. Όλη την διαφορά σε αυτό το φαγητό την κάνει η σάλτσα, που στην ουσία είναι μια πορτοκαλό-κόκκινη μπεσαμέλ, χωρίς αυγά και γάλα...
 

Στο παρακάτω λινκ μπορείς να πάρεις μια ιδέα. Προσωπικά, δεν βάζω δυόσμο στους κεφτέδες και φύλλα δάφνης στην σάλτσα. Η γιαγιά μου τα βάζει, αλλά μου πέφτει αρκετά βαρύ στις γεύσεις. Από σκόρδο όμως, βάζω μπόλικο και σε μεγάλα κομμάτια / φέτες (φαίνεται στην τελευταία φωτό, πάνω στους κεφτέδες)...

https://www.dianekochilas.com/η-συνταγή-της-ημέρας-κεφτέδες-στην-άρμ/?lang=el

Καλή επιτυχία...

Στις 17/11/2018 στις 7:29 ΜΜ, nickmanak είπε

2 πιατα από το παγωμένο Μόναχο. Το 1ο κλασικο βαυβαρεζικο χοιρινο σε ζωμο και πατατα, και το 2ο γλυκο με μαρμελαδα και σταφιδες (περιπου).

m1.jpg.1337b35713de3c43f9d506dde2e34bd4.jpg

m2.jpg.b99a59760b6da470080fed33c1e59700.jpg

Την πρώτη φορά που δοκίμασα να φτιάξω Knödel ψωμιού σαν αυτά που είχα φάει κάποτε στο Μόναχο, κατέληξαν μπαλάκια του τέννις. Τα πετούσα κάτω και αναπηδούσαν... 😂 😂😂

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά καλά εγώ εδώ βραδιάτικα εδώ δεν ξαναμπαινω να διαβάσω.  Μετά τό μπαουλο με τα ποπ κορν και τα συνοδευτικά μπήκα εδώ, μου ανοίξατε την όρεξη και έτρεχα κουοπουλαδες 1 η ώρα το βράδυ!!!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικοτερα δεν μου αρέσει η κλασική γαλλική κουζίνα,την θεωρώ πολύ βαριά και ξεπερασμένη αν και έχει κάποια πιάτα που πρέπει να τα φας κάποια στιγμή στη ζωή σου.Η παρέα είχε όρεξη όμως για γαλλικό όποτε  πηγα στο Σπύρο και Βασίλη στο Κολωνάκι.

Βλέπουμε σπαράγγια με σως ολαντεζ,μεδούλι μόσχου,φουά γκρά με σως φραμπουάζ,στεικ ταρταρ,ένα φιλέτο κοπανισμένο που δεν θυμάμαι την ονομασία του,κρεμμυδόσουπα και ένα μέρος ενός μεγάλου σουφλέ σοκολάτας.

4C417E96-2C40-4CC7-AA5A-5B73D05C3458.jpeg

F4086AD0-4118-4852-9870-6706C97940ED.jpeg

DE3A51CC-2B63-44AB-8CDA-E4EE4BB735BA.jpeg

727076E4-4386-497D-BD2E-3BD79D4EE8DD.jpeg

9031D12C-F7C4-4D35-BADA-52CB110362B4.jpeg

BB4357F0-9253-4A95-A69E-C98BBDAECB56.jpeg

F780CFEF-AB50-4C84-BC3B-F745F23F3B70.jpeg

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυυυ καλο. 

Αχ να ειχα χυλόπιτες απο το Πηλιο ή την Αραχωβα.... τις κάνουν έπος. Τσιγουνευτηκες ομως τη σάλτσα ντομάτας , θα ήθελα λίγη παραπάνω :D 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, margaritagr είπε

Πολυυυ καλο. 

Αχ να ειχα χυλόπιτες απο το Πηλιο ή την Αραχωβα.... τις κάνουν έπος. Τσιγουνευτηκες ομως τη σάλτσα ντομάτας , θα ήθελα λίγη παραπάνω :D 

Μήπως δεν πέτυχε και τη σωστή οξύτητα ;  Πλάκα πλάκα ωραία συνταγή, θα την δοκιμάσω τα Χριστούγεννα που βρίσκω καλά λουκάνικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Μήπως δεν πέτυχε και τη σωστή οξύτητα ;  Πλάκα πλάκα ωραία συνταγή, θα την δοκιμάσω τα Χριστούγεννα που βρίσκω καλά λουκάνικα.

Πού βρίσκεις τα καλά λουκάνικα, σε ποιο χωριό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...