mclein Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ηθελα να βαλω και τα ρεβυθια με το σπανακοριζο διπλα τους αλλα κρατηθηκα γιατι ειστε πολυ γκρινιαρηδες.. 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ο mclein φυσικα εφαγε αυτα που ποσταρε στην 2η φωτο. Κι εδω βλεπετε την αποψινη μαγειρικη μου αποπειρα για λιγο ψαρονεφρι με λεμονατες πατατες στον φουρνο: 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το ψαρονέφρι είναι πολύ δύσκολο να το μαγειρέψεις γιατί γίνεται λάστιχο. Σχεδόν πάντα μου βγαίνει χάλια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ευτυχως το προλαβα πριν γινει ο,τι είπες. Ειναι δυσκολη η μαγειρικηηη! (Σας θαυμαζω οσους 'το'χετε' το σπορ.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το ψαρονέφρι θέλει ελάχιστο μαγείρεμα, δεν είναι για κατσαρόλα και φούρνο. Θέλει σωστό κόψιμο αν δεν το κάνεις ολόκληρο και απλά ένα τηγάνι ή κάποιο ρηχό σκεύος. Αν μιλάμε για κομμάτια τότε σε 5-10 λεπτά και με ένα ευλαβικό 5λεπτο ξεκούρασης έχεις ένα τρομερά μαλακό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ροζ ίχνος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Στο τηγανι με μπυρα το είχα κανει την προηγούμενη φορα, νοστιμο ηταν και ετσι! Φουρνο πρωτη φορα το δοκιμασα, την επομενη φορα θα το αφησω ακομα λιγοτερη ωρα. Ειναι το αγαπημενο μου κρεας παντως ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Από το Σάββατο πού πήγα για πίτσα με τόν μπρο 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 8:49 ΠΜ, Fotis13 είπε Σταβλισιο burger 600 gr μπιφτεκι . 2πλό τηγανητό αυγό, 5απλό bacon, 5απλό cheddar, BBQ sauce, Cheddar sauce, πίκλες, ντοµάτα και κρεµµύδι. Το εφαγα ολο εκτος apo το πανω "ψωμακι ". Από πού αυτό το κορίτσι φίλε μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, invisiblesurfer said: Από πού αυτό το κορίτσι φίλε μου;; Butcher Burger 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηρωας ο Μclein Η-Ρ-Ω-Α-Σ ! χαχα Σπιτικο φαγητο οπως παντα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, Fotis13 said: Ηρωας ο Μclein Η-Ρ-Ω-Α-Σ ! χαχα Αναρωτιέμαι γιατί να το λες αυτό [πάντως ζει ακόμα μετά από όσα έχει δοκιμάσει] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε Τι μου κανεις βρε ανθρωπε μου τετοια ωρα , Καλη απολαυση να εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, panosXboxone είπε Τι μου κανεις βρε ανθρωπε μου τετοια ωρα , Καλη απολαυση να εχεις! βραδινο ηταν, κατα τις 23.00 νομιζω. εφαγα 3 καλαμακια χοιρινο + το φαγητο της νενυ + τα φρουτα στη φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε βραδινο ηταν, κατα τις 23.00 νομιζω. εφαγα 3 καλαμακια χοιρινο + το φαγητο της νενυ + τα φρουτα στη φωτο Κοιμήθηκες σαν πουλακι μετα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα