Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

O No1  ειναι δεν φωτογραφιζουμε μισοφαγωμενα πραγματα ,δεν εχει κανεις  ορεξη να βλεπει τα αποφαγια κανενος.

Δίκιο έχεις σε αυτό, εμένα μου ξέφυγε ένα από τα πιάτα και λείπει μια κουταλιά :P

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου.

Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα.
IMG_20181104_130414.jpg

Και λίγα πατατάκια για συνοδεία.
IMG_20181104_130419.jpg

Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή.
IMG_20181110_223936.jpg

Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα.
IMG_20181111_093702.jpg

Spanish Tortilla.
IMG_20181117_103028.jpg

Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά.
IMG_20181117_111042.jpg

Κυριακή Μεσημέρι.
IMG_20181117_131239.jpg

  • Like 27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Highlander είπε

Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου.

Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα.
IMG_20181104_130414.jpg

Και λίγα πατατάκια για συνοδεία.
IMG_20181104_130419.jpg

Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή.
IMG_20181110_223936.jpg

Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα.
IMG_20181111_093702.jpg

Spanish Tortilla.
IMG_20181117_103028.jpg

Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά.
IMG_20181117_111042.jpg

Κυριακή Μεσημέρι.
IMG_20181117_131239.jpg

Αν έχεις χρόνο, πέρνα κι απ'το νήμα μαγειρικής και γράψε συνταγές για τα κεφτεδάκια, το τηγανόψωμο και τις τορτίγιες.

Φαίνονται πεντανόστιμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Highlander είπε

Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου.

Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα.
IMG_20181104_130414.jpg

Και λίγα πατατάκια για συνοδεία.
IMG_20181104_130419.jpg

Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή.
IMG_20181110_223936.jpg

Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα.
IMG_20181111_093702.jpg

Spanish Tortilla.
IMG_20181117_103028.jpg

Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά.
IMG_20181117_111042.jpg

Κυριακή Μεσημέρι.
IMG_20181117_131239.jpg

Σ-υ-γ-χ-α-ρ-η-τ-ή-ρ-ι-α ρε συ Highlander. Όχι τόσο για τις μασαμπούκες που κάνεις (και άλλοι έχουν δώσει εδώ σχετικά δείγματα) όσο για το γεγονός ότι τις κάνεις εσύ (με τα χεράκια σου) για σένα.

Καλά τα εστιατόρια, οι χασαποταβέρνες και τα γκουρμεδιάρικα, και σίγουρα έχουν όλα τη θέση τους στη ζωή μας αλλά προσωπικά εκτιμώ περισσότερο τη δική σου προσέγγιση. Ειδικά τη στιγμή που φαίνεται ότι "το ΄χεις".

Δεν ξέρω την ηλικία σου για να αποφασίσω αν θα σε υιοθετήσω ή θα με υιοθετήσεις (μάλλον το πρώτο, αφού ξέρω τη δική μου ηλικία ;)) . Θα προσπαθήσω όμως μέσω google, facebook και λοιπών εφαρμογών να συλλέξω στοιχεία για σένα κι έτσι να οργανώσω μία "τυχαία" γνωριμία αφού μάλλον σε θέλω για φίλο, έτσι ώστε να έρχομαι σπίτι σου να "τα λέμε" ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Τη νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι μονο εγω τη βλέπω ; :P sorry

Χαχαχα.Να σου πω την αλήθεια σωστά υπάρχει η νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι. Ήταν μπιφτέκι από Black angus αγορασμένο από την φάρμα Μπραλου και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο λίπος έβγαλε κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Δεν θα το ξαναγορασω. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, moure είπε

Χαχαχα.Να σου πω την αλήθεια σωστά υπάρχει η νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι. Ήταν μπιφτέκι από Black angus αγορασμένο από την φάρμα Μπραλου και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο λίπος έβγαλε κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Δεν θα το ξαναγορασω. 

Εεεεε υποτίθεται το μπιφτέκι του burger πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Πολύ περισσότερο από το συνηθισμενο κιμά από μοσχάρι. Τα Black Angus για αυτό θεωρούνται ιδανικά για burger. Η αναλογία για νόστιμο burger είναι 80% καθαρό κρέας και 20% λίπος. 

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Εεεεε υποτίθεται το μπιφτέκι του burger πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Πολύ περισσότερο από το συνηθισμενο κιμά από μοσχάρι. Τα Black Angus για αυτό θεωρούνται ιδανικά για burger. Η αναλογία για νόστιμο burger είναι 80% καθαρό κρέας και 20% λίπος. 

Πίστεψε με δεν ειναι η πρώτη φορά που ψήνω η τρώω Black Angus.Τα συγκεκριμένα σήμερα ήταν παραπάνω λιπαρά από όσο είναι για μένα τουλάχιστον αποδεκτό.

Επεξ/σία από moure
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...