moure Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 @Fotis13 η monarch νομίζω ότι είναι καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ,πραγματικά τα σπάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 https://www.ask4food.gr/estiatoria/15488-byraki-mezedopoleio 17 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε O No1 ειναι δεν φωτογραφιζουμε μισοφαγωμενα πραγματα ,δεν εχει κανεις ορεξη να βλεπει τα αποφαγια κανενος. Δίκιο έχεις σε αυτό, εμένα μου ξέφυγε ένα από τα πιάτα και λείπει μια κουταλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου. Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα. Και λίγα πατατάκια για συνοδεία. Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή. Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα. Spanish Tortilla. Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά. Κυριακή Μεσημέρι. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Highlander είπε Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου. Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα. Και λίγα πατατάκια για συνοδεία. Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή. Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα. Spanish Tortilla. Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά. Κυριακή Μεσημέρι. Αν έχεις χρόνο, πέρνα κι απ'το νήμα μαγειρικής και γράψε συνταγές για τα κεφτεδάκια, το τηγανόψωμο και τις τορτίγιες. Φαίνονται πεντανόστιμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θα προσπαθήσω, δεν υπόσχομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Highlander είπε Θα προσπαθήσω, δεν υπόσχομαι... Το ψωμί γιατί μου φαίνεται ( ; ) πρασινωπό ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Highlander είπε Λίγα πράγματα αυτή τη φορά, λόγω έλλειψης χρόνου. Κεφτεδάκια με ψιλοκομένη πανσέτα. Και λίγα πατατάκια για συνοδεία. Φρέσκο ψωμάκι με ένα εντελώς άλλο αλεύρι που πραγματικά θύμισε τα παλιά. Άλλη γεύση, άλλη υφή. Κανόνας. Όταν ζυμώνουμε φτιάχνουμε τηγανόψωμα. Spanish Tortilla. Spanish Tortilla με κρεμμύδι και πιπεριά. Κυριακή Μεσημέρι. Σ-υ-γ-χ-α-ρ-η-τ-ή-ρ-ι-α ρε συ Highlander. Όχι τόσο για τις μασαμπούκες που κάνεις (και άλλοι έχουν δώσει εδώ σχετικά δείγματα) όσο για το γεγονός ότι τις κάνεις εσύ (με τα χεράκια σου) για σένα. Καλά τα εστιατόρια, οι χασαποταβέρνες και τα γκουρμεδιάρικα, και σίγουρα έχουν όλα τη θέση τους στη ζωή μας αλλά προσωπικά εκτιμώ περισσότερο τη δική σου προσέγγιση. Ειδικά τη στιγμή που φαίνεται ότι "το ΄χεις". Δεν ξέρω την ηλικία σου για να αποφασίσω αν θα σε υιοθετήσω ή θα με υιοθετήσεις (μάλλον το πρώτο, αφού ξέρω τη δική μου ηλικία ) . Θα προσπαθήσω όμως μέσω google, facebook και λοιπών εφαρμογών να συλλέξω στοιχεία για σένα κι έτσι να οργανώσω μία "τυχαία" γνωριμία αφού μάλλον σε θέλω για φίλο, έτσι ώστε να έρχομαι σπίτι σου να "τα λέμε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σπιτικό μπέργκερ 22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, moure είπε Σπιτικό μπέργκερ Όχι ρε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τη νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι μονο εγω τη βλέπω ; sorry 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Da Massimo new entry στην Ν.Ερυθραια ,overall μετριο . 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Thulogur είπε Τη νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι μονο εγω τη βλέπω ; sorry Χαχαχα.Να σου πω την αλήθεια σωστά υπάρχει η νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι. Ήταν μπιφτέκι από Black angus αγορασμένο από την φάρμα Μπραλου και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο λίπος έβγαλε κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Δεν θα το ξαναγορασω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, moure είπε Χαχαχα.Να σου πω την αλήθεια σωστά υπάρχει η νεκροκεφαλή στο μπιφτέκι. Ήταν μπιφτέκι από Black angus αγορασμένο από την φάρμα Μπραλου και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο λίπος έβγαλε κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Δεν θα το ξαναγορασω. Εεεεε υποτίθεται το μπιφτέκι του burger πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Πολύ περισσότερο από το συνηθισμενο κιμά από μοσχάρι. Τα Black Angus για αυτό θεωρούνται ιδανικά για burger. Η αναλογία για νόστιμο burger είναι 80% καθαρό κρέας και 20% λίπος. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από thomasG4 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thomasG4 είπε Εεεεε υποτίθεται το μπιφτέκι του burger πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Πολύ περισσότερο από το συνηθισμενο κιμά από μοσχάρι. Τα Black Angus για αυτό θεωρούνται ιδανικά για burger. Η αναλογία για νόστιμο burger είναι 80% καθαρό κρέας και 20% λίπος. Πίστεψε με δεν ειναι η πρώτη φορά που ψήνω η τρώω Black Angus.Τα συγκεκριμένα σήμερα ήταν παραπάνω λιπαρά από όσο είναι για μένα τουλάχιστον αποδεκτό. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από moure 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα