terry308 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Anorymous είπε Τώρα μου έδωσες ιδέα με σιρόπι καραμέλα πρέπει να είναι πολύ καλή φάση Κι εσύ με έδωσες ιδέα Να αντικαταστήσω τα φρούτα και τα μπισκότα με φρούτα και να βάλω Mars και Snickers 🤔
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, terry308 είπε Κι εσύ με έδωσες ιδέα Να αντικαταστήσω τα φρούτα και τα μπισκότα με φρούτα και να βάλω Mars και Snickers 🤔 Εσυ μου εδωσες και αλλη ιδεα twix που εχουν και μπισκοτο ! 1
mpas0u Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Από πρόσφατο ταξιδάκι Γερμανία Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από mpas0u 26
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στις 18/6/2018 στις 5:24 ΜΜ, *nenya* είπε Κι εγω εχω δοκιμασει medium well, καλο ήταν γευστικά αλλα αυτο το ροζ δεν παλευεται. Αν κατι δεν μ'αρεσει οπτικα δεν το επιλέγω. Ειναι μια απο τις παραξενιες μου Δεν είναι δίχως κινδύνους η κατανάλωση ωμού (σχεδόν) κρέατος. Οπότε ίσως δεν είναι παραξενιά. 28 λεπτά πριν, mpas0u είπε Από πρόσφατο ταξιδάκι Γερμανία Όνομα εστιατορίου και πόλη! asap!
mpas0u Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Η τελευταία από Andy's Krablergarten - Μόναχο, οι 2 πρώτες από ένα στο Dusseldorf που δεν θυμάμαι όνομα. 2
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ το βοδινό κρέας δεν έχει μεγάλη επικινδυνότητα για να το πω χοντρικά χοντρικά. Όταν το κρέας ειναι απο καλή πηγή και διατηρείται σε σωστές συνθήκες , ειναι οκ. Αλλο ειναι να φας ενα steak και αλλο το ταρταρ. Το χοιρινό το τρως πάντα καλο ψημένο. Δε θα έτρωγα ποτέ τάρταρ σε κάποιο τυχαίο κατάστημα για τον ίδιο λόγο που δε θα τρωγά και οπουδήποτε σούσι. Αχ τα λουκάνικα με σκότωσαν.... τα αγαπώ.... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από margaritagr 5
theoritikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, mpas0u είπε Από πρόσφατο ταξιδάκι Γερμανία Αχ, θυμήθηκα το σνίτσελ που έφαγα τον Οκτώβριο στην Κολωνία. Ήταν τόσο καλά μαγειρεμένο που δεν καταλάβαινες οτι ήταν τηγανισμένο. Max Stark λέγονταν το μαγαζί ,αν βρεθεί ποτέ κανένας σας στην πόλη 3
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Τελικά τα πουρακια εκτός ψυγείου μου αρέσουν καλύτερα, στήν κατάψυξη γίνετε πολύ σκληρή την σοκολάτα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Fairytale Τάρτα Bueno με σιρόπι καραμέλα Donut burger king με επικάλυψη Lila και λευκή πραλινα
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, Anorymous είπε Τελικά τα πουρακια εκτός ψυγείου μου αρέσουν καλύτερα, στήν κατάψυξη γίνετε πολύ σκληρή την σοκολάτα Δοκίμασε να τα βάλεις στη συντήρηση. Κι εγώ θεωρώ ότι παραπάει στην κατάψυξη. Εξαιρούνται οι πάρα πολύ ζεστές μέρες όπου εκεί ίσως το θες το ακόμα πιο κρύο. 3
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Είδα χθές ένα review από το καυτή πατάτα στο efood καί είπα νά δοκιμάσω. Πήρα πατάτα ψητή με βουτηρο, τσένταρ, μπέικον, κασέρι, φιλέτο κοτόπουλο και μανιτάροζαμπονοσαλατα 16
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ου λα λα! Τούμπανο η πατατα! Και τεραστια μεριδα φαινεται. Το μαγαζι που λες ειναι αλυσιδα; Εχει σε διαφορες περιοχες; 2
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Ου λα λα! Τούμπανο η πατατα! Και τεραστια μεριδα φαινεται. Το μαγαζι που λες ειναι αλυσιδα; Εχει σε διαφορες περιοχες; Ναι η πατάτα ήταν όντως τεράστια πρέπει να ήταν 350-400 γραμμάρια καί είχε μόνο 4 ευρώ, από οσο ξέρω δεν είναι αλυσίδα έχει μόνο ένα μαγαζί Σύνταγμα και εξυπηρετεί όλες της γύρο περιοχές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα