Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυριο θα σας εχω σπανακοπρασοριζο γιατι αυτες τις μερες ξοδευουμε φουλ χρημα στο φαγητο !!!

• Sad 1
Δημοσ.
26 minutes ago, ThReSh said:

Ε όχι και φασολάδα στο topic ρε μλκες... :(

Δεν εχει χρηματα για κρεας γραφει ο αμθρωπος. Ισως θα πρεπει να ανοιξουμε ενα gofundme για τους ανθρωπους σε τετοιες δυσκολες καταστασεις, για να μην γινουν βηγκανοι στο τελος.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Δεν εχει χρηματα για κρεας γραφει ο αμθρωπος. Ισως θα πρεπει να ανοιξουμε ενα gofundme για τους ανθρωπους σε τετοιες δυσκολες καταστασεις, για να μην γινουν βηγκανοι στο τελος.

To κοτόπουλο πλέον είναι πολύ φθηνότερο απ'τις πρασινάδες...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Μια χαρά αντιφιτ είναι αφού μαζί θες μια φρατζολα ψωμί και μισό κιλό φέτα 😛

To ίδιο ισχύει και για το νερό ή τον αέρα... 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 9:18 ΠΜ, mclein είπε

αυθεντικον - ν.χαλκηδονα - σαντουιτς με πατατες + τυλιχτο με πατατες γιατι λεφτα δεν παιζουν για κρεας μεσα...:D 

4 ώρες πριν, mclein είπε

2 πιατα φασολαδα + 2 φετες ψωμι + 1 κοκα + 1 σαντουιτς (αυθεντικον) με πατατες γιατι λεφτα για κρεας, γιοκ ! 

Κάτι μου λέει πως έχεις κερδίσει στο τζόκερ και μας τρολάρεις ασύστολα...:D

Νένυ θα μιλήσεις!

Δημοσ.

Τρίλο, όλο μπλαμπλά σ'αυτή την σελίδα και καθόλου φωτό!! Γιααα κάνε την αρχή! [μην ποστάρεις κι εσύ φασολάδα ε]

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα το ξαναπώ στα σοβαρά: Ας αλλαχτεί τουλάχιστον ο τίτλος γιατί οι μισές φωτογραφίες είναι εκτός θέματος.

Ή ας ανοίξει άλλο με τίτλο «τι φάγατε».

• Like 7
Δημοσ.
16 minutes ago, phanispal said:

Εγώ θα το ξαναπώ στα σοβαρά: Ας αλλαχτεί τουλάχιστον ο τίτλος γιατί οι μισές φωτογραφίες είναι εκτός θέματος.

Αν το πιάσουμε με αυστηρά κριτήρια... ε ναι, έχεις δίκιο. Τις μισές φωτό αντιφίτνες δεν τις λες. 
Αλλά σ'αυτό το θρεντ είναι λίγο και η ατμόσφαιρα που κρατάμε [πιο χαλαρή και φιλική σε αντίθεση με άλλα θρεντ] και κάνουμε τα στραβά μάτια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός απ'τα υγιεινά, θα έπρεπε ν'απαγορευτούν και τα δείγματα μερίδων.
Όχι, φυσικά μόνο από αυτό το θρεντ τα τελευταία, αλλά γενικότερα απ'τα εστιατόρια...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, phanispal είπε

ξεκινα να ποσταρεις καμια φωτο ομως γιατι εισαι εκτος θεματος μονο με παρατηρησεις...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

ξεκινα να ποσταρεις καμια φωτο ομως γιατι εισαι εκτος θεματος μονο με παρατηρησεις...

1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Αλλά σ'αυτό το θρεντ είναι λίγο και η ατμόσφαιρα που κρατάμε [πιο χαλαρή και φιλική σε αντίθεση με άλλα θρεντ] και κάνουμε τα στραβά μάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...