AtiX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Σάββας Ωραία σουβλάκια... αλλά τον ανδρέα τι τον ήθελες???? μου έκοψες την όρεξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Ωραία σουβλάκια... αλλά τον ανδρέα τι τον ήθελες???? Ποτέ δεν κάνει κάτι τυχαία ο Ντιζής! μάλλον ο κύριος στο avatar υπήρξε σουβλατζής 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Σάββας τι Σάββας μωρέ, λες και είμαστε γιαπωνέζοι τουρίστες στο Μοναστηράκι;;!;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε τι Σάββας μωρέ, λες και είμαστε γιαπωνέζοι τουρίστες στο Μοναστηράκι;;!;! Όχι βρε έχει και αλλού Σάββα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς από Κουλουραδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Καλημέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς από Κουλουραδες; Δυο τρείς φορές... δεν ξετρελάθηκα κι όλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 8:43 ΠΜ, ThReSh είπε Πολύ καλό delivery burger είναι το Bullseye imo... Από το κατάστημα Παγκρατίου που παρήγγειλα μία φορά ήταν πολύ κακό. Νομίζω πως έκλεισε όμως πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Wayward said: Από το κατάστημα Παγκρατίου που παρήγγειλα μία φορά ήταν πολύ κακό. Νομίζω πως έκλεισε όμως πρόσφατα. Δεν ξέρω, ίσως να είναι θέμα καταστήματος. Εδώ Γέρακα (πλέον πήγε Μελίσσια) μου άρεσε πάρα πολύ για delivery burger. Τι δεν σου άρεσε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρω, ίσως να είναι θέμα καταστήματος. Εδώ Γέρακα (πλέον πήγε Μελίσσια) μου άρεσε πάρα πολύ για delivery burger. Τι δεν σου άρεσε ? Ναι πιθανώς να παίζει ρόλο και το κατάστημα. Το βασικό πρόβλημα ήταν ο κιμάς που μύριζε και ήταν "αρπαγμένος" απ' έξω και μέσα αρκετά rare. Πανιασμένες πατάτες επίσης. Γενικά το burger delivery είναι "δύσκολο" Αξιοπρεπώς σε delivery τουλάχιστον στην περιοχή μου έχω φάει από τα εξής: Burger Park, Beer on Us, Home Burger & New York Sandwiches Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Wayward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Είχες ζητήσει συγκεκριμένο τρόπο ψησίματος? Αν ναι τι? Για τις πατάτες είναι κλασική μάστιγα του delivery, λόγω υδρατμών πανιάζουν μέχρι να έρθουν σπίτι γι' αυτό δεν παραγγέλνω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι πως όχι δε ζήτησα συγκεκριμένο ψήσιμο διότι είμαι οκ με το medium οπότε σπάνια ζητάω κάτι άλλο. Οι πατάτες ναι τις περισσότερες φορές πανιάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Wayward said: Από το κατάστημα Παγκρατίου που παρήγγειλα μία φορά ήταν πολύ κακό. Νομίζω πως έκλεισε όμως πρόσφατα. Διαβασα πως ηταν franchise, εκανε τα δικα του, και το απεκλεισαν απο την αλυσιδα. Δεν υπαρχει εδω και μηνες παντως, επαιρνε φιλος απο εκει και μου το ειπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Διαβασα πως ηταν franchise, εκανε τα δικα του, και το απεκλεισαν απο την αλυσιδα. Δεν υπαρχει εδω και μηνες παντως, επαιρνε φιλος απο εκει και μου το ειπε. Makes sense, έγραψα και εγώ παραπάνω πως μάλλον έκλεισε. Αν όντως έκανε τα δικά του, μπορεί να ξαναδοκιμάσω αν μου δοθεί ευκαιρία σε άλλη περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Wayward said: Makes sense, έγραψα και εγώ παραπάνω πως μάλλον έκλεισε. Αν όντως έκανε τα δικά του, μπορεί να ξαναδοκιμάσω αν μου δοθεί ευκαιρία σε άλλη περιοχή. Πολυ σωστο παντως εκ μερους της διαχειρισης τους, αντι να τους αφηνουν να κανουν τα δικα τους, εκαναν αυτο που επρεπε. Σε αντιθεση με αλλους φυσικα. New York Sandwiches που εφαγα πριν 3 χρονια δεν μου αρεσε. Ποιοτητα στα μπεργκερ επιπεδου hot hot και τριπλασιες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ε ναι τους χαλούσε το όνομα. New York Sandwiches έχω φάει δύο φορές, μία στο κατάστημα και μία delivery. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από του Hot Hot τα οποία δε μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα