Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παει σε αυτο στη Νεα Σμυρνη αρκετες φορες, τι να σου πω δεν με τρέλανε, δεν ειχε κατι άσχημο απλα ηταν καπως στεγνο και σε φούσκωνε πολυ γρήγορα. Δεν ξερω ισως ειμαι εγω ο περίεργος με τα burgers :P 

• Like 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, haris_216 είπε

Πρόσφατα, το έτερόν μου ήμισυ έφερε από το αεροδρόμιο αυτά.

Ολα τα προϊόντα oscar ειναι καλα .
Εγω λογω ζαχάρου στην οικογενεια , παραγγέλνω συχνά και την έχουμε καταβρει με τα stevia του
Σοκολάτα Γάλακτος με Κομμάτια Φράουλας και Στέβια
Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια
Σοκολάτα Υγείας με Κομμάτια Πορτοκάλι και Στέβια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, ADHD said:

Εχω παει σε αυτο στη Νεα Σμυρνη αρκετες φορες, τι να σου πω δεν με τρέλανε, δεν ειχε κατι άσχημο απλα ηταν καπως στεγνο και σε φούσκωνε πολυ γρήγορα. Δεν ξερω ισως ειμαι εγω ο περίεργος με τα burgers :P 

Δεν εισαι περιεργος,  απλα του μπαρμπεκιου ειναι υπερκτιμημενα και δεν το εχουν καταλαβει ακομα πολλοι.

Δοκιμασε παντως και τα bullseye, εχουν και delivery.

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Μια και δεν εχω κατι "φρεσκο" μερικες φωτο απο τα ταξιδια μου στην Ταυλανδη

Spoiler

Χτενια

DSCN0147.jpg

Ψαρουκλα με Lime
DSCN0173.jpg

Τομ γιαμ κουνγκ ( σουπα με γαριδες μανιταρια κλπ)
DSCN0208.jpg

Τομ γιαμ κουνγκ ( σουπα με γαριδες μανιταρια κλπ)
DSCN0209.jpg

Γαριδες απο πλανοδιο , ( για μεζε με τις μπυρες ) 20 μπατ η μια  = μισο €
DSCN0247.jpg

Γαριδες απο την λιμνοθαλασα της Παταλουνγκ ( τεραστιες )
File0742.jpg

Γαριδες απο την λιμνοθαλασα της Παταλουνγκ ( τεραστιες )
File0747.jpg

ψαρακας
IMG-20161026-151039.jpg

Καβουρια στον νοτο της χωρας περιοχη Σατουν
P4040183.jpg

Καβουρια στον νοτο της χωρας περιοχη Σατουν
P4040190.jpg

Μεζεδακια ( γαριδες και ροδελες κρεμυδιου )
PC080098.jpg

Θεσπέσιο Burger στο νησί Κο Τσανγκ 

IMG-20161018-142612.jpg

IMG-20161020-204532.jpg

Μινι αναναδες

IMG-20161021-194009.jpg

• Like 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Για μπεργκερακι στα νοτια πας Μπαρμπεεκιου. 

Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. 

Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Προσωπικα δεν ειχα καποιο συμφερον να μπω στη διαδικασία να το πω στον σερβιτορο (οι οποιοι ηταν εξαιρετικοι αυτο μπορω να το πω)

Καλά, αν ήταν εξαιρετικός ο σερβιτόρος θα έβλεπε αυτό που πάει να σερβίρει και δε θα ξεκινούσε να φύγει για το τραπέζι, ειδικά σε μαγαζί άνω του μέσου όρου από άποψη τιμής.

Αυτός πήρε αυτό που του έδωσαν και το σέρβιρε χωρίς να δει παραπέρα. Όχι ότι είναι δική του δουλειά πρωτίστως, αλλά είναι μέρος του συνόλου.

Οπότε για μένα, είτε το παρατήρησε είτε όχι, δεν είναι εξαιρετικός στη δουλειά του.

Καλά, για το chef δεν το συζητάμε καν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Ολα τα προϊόντα oscar ειναι καλα .

Είχα πάρει κάτι σοκολατάκια

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± oscar ÏοκολαÏακια

κι ήταν γουτουπουκαβάλα d015.gif

Μόνο μαμπέλ ρε ❤️

και τώρα που είπα μαμπέλ θυμήθηκα τα φοβερά αυτά

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± mabel irish cream

που έχω να τα δω καναδυό χρόνια ☹️  Λογικά τα κατήργησαν οι αρκουδέηδες 😠

Δημοσ.
14 ώρες πριν, margaritagr είπε

Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. 

Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. 

Ακριβώς. Θα πρότεινα ββέβαια και  Ο'Canto στον Άλιμο 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, margaritagr είπε

Εχω καιρό να παω στο just burgers αλλα θυμάμαι ηταν tier 2, κατω απο το burger joint στο οποιο εχω επίσης να παω αρκετο καιρό, μαλλον θα επιχειρήσω να κατεβω το Σ/Κ να δω αν ειναι ακομα god tier η χάλασε και αυτό. :P

18 ώρες πριν, phanispal είπε

Καλά, αν ήταν εξαιρετικός ο σερβιτόρος θα έβλεπε αυτό που πάει να σερβίρει και δε θα ξεκινούσε να φύγει για το τραπέζι, ειδικά σε μαγαζί άνω του μέσου όρου από άποψη τιμής.

Αυτός πήρε αυτό που του έδωσαν και το σέρβιρε χωρίς να δει παραπέρα. Όχι ότι είναι δική του δουλειά πρωτίστως, αλλά είναι μέρος του συνόλου.

Οπότε για μένα, είτε το παρατήρησε είτε όχι, δεν είναι εξαιρετικός στη δουλειά του.

Καλά, για το chef δεν το συζητάμε καν.

Εξαιρετικός απο αποψη συμπεριφοράς/ταχύτητας που για εμενα μετραει πολυ, στα αλλα που λες συμφωνώ..

Δημοσ.

"Θεωρια του House"Αιγαλεω

Κεικ λεμονι 

20181106_205905.jpg

Τάρτα  σοκολάτας 

20181106_210134.jpg

Pancakes σοκολάτα-μπισκότο 

IMG-a74e100b8e7d79d97250d75e3190e7e6-V.j

Δημοσ.
Στις 5/11/2018 στις 7:14 ΜΜ, margaritagr είπε

Για Πειραιώτες που βαριούνται να τρέχουν Γλυφάδα (σαν και του λόγου μου) καλή επιλογή είναι και το BBC στο Κερατσίνι 

Κατά τη γνώμη μου εφάμιλλο (ή και ένα τσικ καλύτερο) του Μπαρμπεεκιου, φτηνότερο και δε γίνεται και ο χαμός, τρως σαν άνθρωπος...  

Δημοσ.
Στις 5/11/2018 στις 7:14 ΜΜ, margaritagr είπε

Τελευταία φορά έφαγα στο μπάρμπεκιου πριν 4 μήνες και ήταν άθλιο σε σχέση με πριν 2 χρόνια, δεν ξέρω αν έτυχε ή έριξε την ποιότητα τόσο πολύ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...