ADHD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εχω παει σε αυτο στη Νεα Σμυρνη αρκετες φορες, τι να σου πω δεν με τρέλανε, δεν ειχε κατι άσχημο απλα ηταν καπως στεγνο και σε φούσκωνε πολυ γρήγορα. Δεν ξερω ισως ειμαι εγω ο περίεργος με τα burgers 2
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, haris_216 είπε Πρόσφατα, το έτερόν μου ήμισυ έφερε από το αεροδρόμιο αυτά. Ολα τα προϊόντα oscar ειναι καλα . Εγω λογω ζαχάρου στην οικογενεια , παραγγέλνω συχνά και την έχουμε καταβρει με τα stevia του Σοκολάτα Γάλακτος με Κομμάτια Φράουλας και Στέβια Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια Σοκολάτα Υγείας με Κομμάτια Πορτοκάλι και Στέβια
Getta Robo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, ADHD said: Εχω παει σε αυτο στη Νεα Σμυρνη αρκετες φορες, τι να σου πω δεν με τρέλανε, δεν ειχε κατι άσχημο απλα ηταν καπως στεγνο και σε φούσκωνε πολυ γρήγορα. Δεν ξερω ισως ειμαι εγω ο περίεργος με τα burgers Δεν εισαι περιεργος, απλα του μπαρμπεκιου ειναι υπερκτιμημενα και δεν το εχουν καταλαβει ακομα πολλοι. Δοκιμασε παντως και τα bullseye, εχουν και delivery. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Getta Robo 4 3
villasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μια και δεν εχω κατι "φρεσκο" μερικες φωτο απο τα ταξιδια μου στην Ταυλανδη Spoiler Χτενια Ψαρουκλα με Lime Τομ γιαμ κουνγκ ( σουπα με γαριδες μανιταρια κλπ) Τομ γιαμ κουνγκ ( σουπα με γαριδες μανιταρια κλπ) Γαριδες απο πλανοδιο , ( για μεζε με τις μπυρες ) 20 μπατ η μια = μισο € Γαριδες απο την λιμνοθαλασα της Παταλουνγκ ( τεραστιες ) Γαριδες απο την λιμνοθαλασα της Παταλουνγκ ( τεραστιες ) ψαρακας Καβουρια στον νοτο της χωρας περιοχη Σατουν Καβουρια στον νοτο της χωρας περιοχη Σατουν Μεζεδακια ( γαριδες και ροδελες κρεμυδιου ) Θεσπέσιο Burger στο νησί Κο Τσανγκ Μινι αναναδες 9
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε Για μπεργκερακι στα νοτια πας Μπαρμπεεκιου. Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. 5 2
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε Προσωπικα δεν ειχα καποιο συμφερον να μπω στη διαδικασία να το πω στον σερβιτορο (οι οποιοι ηταν εξαιρετικοι αυτο μπορω να το πω) Καλά, αν ήταν εξαιρετικός ο σερβιτόρος θα έβλεπε αυτό που πάει να σερβίρει και δε θα ξεκινούσε να φύγει για το τραπέζι, ειδικά σε μαγαζί άνω του μέσου όρου από άποψη τιμής. Αυτός πήρε αυτό που του έδωσαν και το σέρβιρε χωρίς να δει παραπέρα. Όχι ότι είναι δική του δουλειά πρωτίστως, αλλά είναι μέρος του συνόλου. Οπότε για μένα, είτε το παρατήρησε είτε όχι, δεν είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Καλά, για το chef δεν το συζητάμε καν.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, villasg είπε Ολα τα προϊόντα oscar ειναι καλα . Είχα πάρει κάτι σοκολατάκια κι ήταν γουτουπουκαβάλα Μόνο μαμπέλ ρε ❤️ και τώρα που είπα μαμπέλ θυμήθηκα τα φοβερά αυτά που έχω να τα δω καναδυό χρόνια ☹️ Λογικά τα κατήργησαν οι αρκουδέηδες 😠
Soulseeker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. Ακριβώς. Θα πρότεινα ββέβαια και Ο'Canto στον Άλιμο
ADHD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. Εχω καιρό να παω στο just burgers αλλα θυμάμαι ηταν tier 2, κατω απο το burger joint στο οποιο εχω επίσης να παω αρκετο καιρό, μαλλον θα επιχειρήσω να κατεβω το Σ/Κ να δω αν ειναι ακομα god tier η χάλασε και αυτό. 18 ώρες πριν, phanispal είπε Καλά, αν ήταν εξαιρετικός ο σερβιτόρος θα έβλεπε αυτό που πάει να σερβίρει και δε θα ξεκινούσε να φύγει για το τραπέζι, ειδικά σε μαγαζί άνω του μέσου όρου από άποψη τιμής. Αυτός πήρε αυτό που του έδωσαν και το σέρβιρε χωρίς να δει παραπέρα. Όχι ότι είναι δική του δουλειά πρωτίστως, αλλά είναι μέρος του συνόλου. Οπότε για μένα, είτε το παρατήρησε είτε όχι, δεν είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Καλά, για το chef δεν το συζητάμε καν. Εξαιρετικός απο αποψη συμπεριφοράς/ταχύτητας που για εμενα μετραει πολυ, στα αλλα που λες συμφωνώ..
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ καιρό είπα να μαγειρέψω κάτι στο σπίτι και αποφάσισα να κάνω homemade Burgers, Οπότε είπα να φωτογραφίσω βήμα βήμα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 9
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μου θύμησες το ανέκδοτο που λέει: Νταξ, θέλει λιγο δουλίτσα ακόμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 "Θεωρια του House"Αιγαλεω Κεικ λεμονι Τάρτα σοκολάτας Pancakes σοκολάτα-μπισκότο
AristidisZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 7:14 ΜΜ, margaritagr είπε Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. Για Πειραιώτες που βαριούνται να τρέχουν Γλυφάδα (σαν και του λόγου μου) καλή επιλογή είναι και το BBC στο Κερατσίνι Κατά τη γνώμη μου εφάμιλλο (ή και ένα τσικ καλύτερο) του Μπαρμπεεκιου, φτηνότερο και δε γίνεται και ο χαμός, τρως σαν άνθρωπος...
LASERPEWPEW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 7:14 ΜΜ, margaritagr είπε Πολύ μέτρια ποιότητα. Βασίζεται στην ποσότητα και στην υπερβολή. Κερδίζει πόντους με τα φίσκα πιάτα που ανεβαίνουν στα social. Καλο μαγαζί για burger με καλές τιμές ειναι εδώ και χρονια το just burgers στη Γλυφαδα. Πολυ γνωστό ειναι και το burger joint ΑΛΛΑ εκει έχω να πάω χρονια όποτε δεν ξερω τι παίζει τωρα. Τελευταία φορά έφαγα στο μπάρμπεκιου πριν 4 μήνες και ήταν άθλιο σε σχέση με πριν 2 χρόνια, δεν ξέρω αν έτυχε ή έριξε την ποιότητα τόσο πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα