Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το home burger ειναι στην καλύτερη μέτριο, ολα τα αλλα (simply κτλπ) ειναι σκουπίδια, το μονο που βαζω tier 1 στην Αθηνα atm ειναι το burger joint στη γλυφαδα. Στα αλλα πηγα La Esquina (μου ειπαν οτι εχει πολυ ωραιο burger) και ηταν μαυρο χαλι, το ψωμι ωραιο (brioche) το μπιφτεκι μετριο αλλα αυτο που το εκανε χαλια ηταν το παγωμενο τυρι και τα λαχανικα, δεν ειχε λιωσει καθολου και ηταν σαν να τρως ενα συνδυασμό burger και κρύου sandwich.

Πρεπει να το παρω αποφαση, η Αθηνα απλα δεν εχει καλα burgers..

yZjhZFt.jpg

Το παγωμενο τυρι φαινεται και απο την φωτογραφια, δειτε ποσο flat ειναι..

Και μη μου πει κανεις για ενα στη γειτονια του κτλπ την εχω πατησει απειρες φορες ετσι 9/10 θα ειναι αθλιο απλα αρεσει στον ιδιο.. :P 

Σοβαρα το big mac και το quarter pounder εχουν καλυτερη γευση απο αυτα τα "δηθεν" gourmet που πουλανε 10-15ε και ειναι για τα σκουπιδια.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 2
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εκανα τιποτα και ποτε δεν κανω, ο λογος ειναι απλος και λεγεται "consistency" αν ειναι να πηγαίνω καπου και να ειναι με τις μερες του αν θα ειναι καλο η οχι πως θα το συστήσω σε καποιον?? Θα του πω "πηγαινε ειναι ωραιο απλα ζητα να λιωσει το τυρι" :P 

Θελω η ποιότητα και η εμπειρία να ειναι 100% ιδια καθε φορα.

• Like 2

Οπότε ούτε ξαναπάς ούτε το προτείνεις φυσικά.
Πάντως έστω μια κριτική βοηθάει [πχ στα google maps] για να ενημερωθεί κι άλλος κόσμος. Πιστεύω είμαστε πολλοί που επιλέγουμε περισσότερο βάσει πολλών κριτικών και όχι βάσει μίας άποψης ενός φίλου.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Οπότε ούτε ξαναπάς ούτε το προτείνεις φυσικά.
Πάντως έστω μια κριτική βοηθάει [πχ στα google maps] για να ενημερωθεί κι άλλος κόσμος. Πιστεύω είμαστε πολλοί που επιλέγουμε περισσότερο βάσει πολλών κριτικών και όχι βάσει μίας άποψης ενός φίλου.

Ξερεις τι οταν πας και βλεπεις 4.5/5 πχ η άποψη μου (αν βαλω ενα 2/5 πχ) δεν εχει και τόση αξια, εγω προσωπικά σπανια κοιταω κριτικές αλλα παντα θα δω τις αρνητικές και θα κοιτάξω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα η όχι αφου παω, οι περισσότεροι ομως απλα βλέπουν το σύνολο.

• Like 2

2 minutes ago, ADHD said:

Ξερεις τι οταν πας και βλεπεις 4.5/5 πχ η άποψη μου (αν βαλω ενα 2/5 πχ) δεν εχει και τόση αξια, εγω προσωπικά σπανια κοιταω κριτικές αλλα παντα θα δω τις αρνητικές και θα κοιτάξω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα η όχι αφου παω, οι περισσότεροι ομως απλα βλέπουν το σύνολο.

Ναι, αυτό εννοώ, να διαβάζουμε τις κριτικές [ένα σκέτο νούμερο δεν βοηθάει και πολύ]. Κι εγώ τις αρνητικές βλέπω πρώτα, μερικές θετικές και μετά αποφασίζω.

25 λεπτά πριν, ADHD είπε

Οχι δεν εκανα τιποτα και ποτε δεν κανω, ο λογος ειναι απλος και λεγεται "consistency" αν ειναι να πηγαίνω καπου και να ειναι με τις μερες του αν θα ειναι καλο η οχι πως θα το συστήσω σε καποιον?? Θα του πω "πηγαινε ειναι ωραιο απλα ζητα να λιωσει το τυρι" :P 

Θελω η ποιότητα και η εμπειρία να ειναι 100% ιδια καθε φορα.

Κακως δεν ειπες τιποτα γιατι το θεμα ειναι να το απολαυσεις εσυ και να φας οπως πρεπει  αυτο για το οποιο πληρωσες.. Για τον εαυτο σου πηγες εκει,για να απολαυσεις κάτι,  οχι για να δεις αν θα το προτείνεις σε κάποιον άλλον..

Αν ο πελάτης δεν επισημαίνει (ιδανικά εκείνη την ώρα) τα προβλήματα/παρατηρήσεις του, πώς περιμένει να δει βελτίωση μετά;

Απαράδεκτος όποιος έβγαλε τέτοιο πιάτο απ' την κουζίνα (εκτός κι αν είναι feature), αλλά αν δεν του γυρίσει ούτε ένα πίσω γιατί ν' αλλάξει τη συνταγή, ειδικά άμα το μαγαζί έχει δουλειά;

• Like 1

Η πρωτη μου αντιδραση και εμενα ηταν "μηπως ειναι feature?" αλλα εψαξα φωτογραφίες και μαλλον δεν ειναι, και να ηταν ομως ηταν αθλιο οπότε.. :P Το να του πω εγω πως να το κανει? το θεωρω ακυρο με την ιδια λογικη να παω στην κουζινα και να το φτιαξω οπως θελω, οχι σερβιρε μου αυτο που προσφέρεις και θα το κρινω μετα. Για ενα burger δεν χαλασε και ο κοσμος ενταξει το εφαγα παγωμένο αλλα τουλάχιστον βγήκε κατι απο αυτο. :P 

• Like 1

21 λεπτά πριν, ADHD είπε

Η πρωτη μου αντιδραση και εμενα ηταν "μηπως ειναι feature?" αλλα εψαξα φωτογραφίες και μαλλον δεν ειναι, και να ηταν ομως ηταν αθλιο οπότε.. :P Το να του πω εγω πως να το κανει? το θεωρω ακυρο με την ιδια λογικη να παω στην κουζινα και να το φτιαξω οπως θελω, οχι σερβιρε μου αυτο που προσφέρεις και θα το κρινω μετα. Για ενα burger δεν χαλασε και ο κοσμος ενταξει το εφαγα παγωμένο αλλα τουλάχιστον βγήκε κατι απο αυτο. :P 

Σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ.

Όπως ήδη ειπώθηκε, αν δεν έχει το σχετικό feedback πως θα αλλάξει κάτι που ενδεχομένως ενοχλεί;

Το να βλέπει ότι "πέφτει" η δουλειά μπορεί να το αποδώσει σε 1002 πράγματα (καιρό, ενφια, κρίση, κλπ). Όταν όμως "πέσει" η δουλειά και ταυτόχρονα "εισπράξει" και 3-4 παρατηρήσεις ίσως και να κάνει κάτι. Μπορεί και όχι βέβαια αφού έχουμε αρκετούς τσομπάνηδες (το "μπ" δεν είναι από λάθος ;)) "επιχειρηματίες".

Προσωπικά, όταν έχω μία αρνητική εικόνα για κάτι, από τη συμπεριφορά του γείτονα μέχρι το σερβίρισμα στο "βρώμικο" της περιοχής, πρώτα κάνω την σχετική επισήμανση, μήπως και....  Αν τώρα τα πράγματα συνεχίσουν, προχωράω στις πρέπουσες ενέργειες (από το να φάει άκυρο μέχρι ότι!!!)

• Like 2

Εδώ και πολλά χρόνια είναι καημός μου να εξερευνήσω την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, ειδικά το antifitness κομμάτι αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν...

Μπέργκερ στην Αθήνα τα τελευταία 6 κάτι χρόνια έχω φάει μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού. Πριν αρκετά χρόνια στο μαγαζί ενός φίλου στο Μικρολίμανο (οπότε η κριτική δεν είναι αντικειμενική) και στο κολιμπρι όταν ακόμα η μόδα με τα μπέργκερ ήταν φρέσκια. Φέτος το καλοκαίρι μετά από χρόνια αποχής από το άθλημα "μπέργκερ στην Αθήνα" πήγα στο Burger 29 που το είχε συστήσει μέλος σε αυτό το νήμα. Παρόλο που το μαγαζί δεν εμπνέει τόσο σαν χώρος όσο και σαν σημείο, το μπέργκερ που έφαγα ήταν εκπληκτικά. Ο λόγος είναι ένας: Ψωμάκι.

Θεωρώ ότι η διαφορά μεταξύ ενός καλού και ενός σπουδαίου μπέργκερ είναι στο ψωμί και έχω φάει πολύ λίγα ψωμάκια που να είναι τόσο καλά όσο του Burger 29. Είναι επίσης fully customisable και το παιδί που δώσαμε την παραγγελία ήταν πολύ φιλικός να βοηθήσει όλους στην παρέα. Φοβερά cinnamon buns επίσης. Στα αρνητικά πέρα από τον χώρο, οι loaded fries και να μην υπήρχαν δε θα πείραζε κανέναν.

Και για να μην είμαστε οφ τόπικ, από πρόσφατο ταξίδι στην Ισπανία, street food starter pack:

IMG_1719r.jpg.09408a861695bc584974d88a1d992122.jpg

Kαι από ένα λίγο παλιότερο event στις Βρυξέλλες, corn dog a la belge, ένα corn dog που αντί για κουρκούτι καλαμποκάλευρου είχε ζύμη βάφλας (η πρώτη φωτό κοντράρει anorymous στα ίσια με τέτοια θολούρα...):

IMG_1777r.jpg.a6e5aa5146ace6d2d6f0991d2830bb1f.jpgIMG_1778r.jpg.cd3a2ab588a6cd18ba331f4bd059c0dc.jpg 

• Like 7

5 minutes ago, haris_216 said:

Όπως ήδη ειπώθηκε, αν δεν έχει το σχετικό feedback πως θα αλλάξει κάτι που ενδεχομένως ενοχλεί;

Το να βλέπει ότι "πέφτει" η δουλειά μπορεί να το αποδώσει σε 1002 πράγματα (καιρό, ενφια, κρίση, κλπ). Όταν όμως "πέσει" η δουλειά και ταυτόχρονα "εισπράξει" και 3-4 παρατηρήσεις ίσως και να κάνει κάτι. Μπορεί και όχι βέβαια αφού έχουμε αρκετούς τσομπάνηδες (το "μπ" δεν είναι από λάθος ;)) "επιχειρηματίες".

Προσωπικά, όταν έχω μία αρνητική εικόνα για κάτι, από τη συμπεριφορά του γείτονα μέχρι το σερβίρισμα στο "βρώμικο" της περιοχής, πρώτα κάνω την σχετική επισήμανση, μήπως και....  Αν τώρα τα πράγματα συνεχίσουν, προχωράω στις πρέπουσες ενέργειες (από το να φάει άκυρο μέχρι ότι!!!)

Μα αυτός που το δίνει για να φύγει δεν έχει φάει ποτέ μπεργκερ στην ζωή του; Δεν ξέρει δηλαδή οτι το τυρί δεν πρέπει να είναι οπως κόβει μια φέτα από την φρατζόλα που μόλις έβγαλε απο το ψυγείο. Είναι λίγο αυτονοητο αυτό, αλλά γενικά το φιντμπακ πρεπει να το δίνουμε.

16 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Και εγω τις δικες σας περι feedback και ισως θα το εκανα εαν ηταν ενα μαγαζι στη γειτονια μου που πηγαίνω συχνά και βλεπω την ποιότητα να πεφτει, τωρα πηγα πρωτη φορα εκανα τοσο δρομο μεχρι το κολωνακι, επρεπε να βρω να παρκαρω Σαββατο βραδυ, ε ποιο το νοημα να του δωσω feedback? Ωστε την επόμενη φορα που θα παω να ειναι οκ? Να το προσέξει γενικά για το καλο του μαγαζιου του? Εντωμεταξυ δεν μιλαμε για ενα λαθος ψησιμο που μπορει να τυχει οκ μιλαμε για κατι πολυ βασικο.

Προσωπικα δεν ειχα καποιο συμφερον να μπω στη διαδικασία να το πω στον σερβιτορο (οι οποιοι ηταν εξαιρετικοι αυτο μπορω να το πω) να το μεταφερει στην κουζινα τη στιγμη που το μαγαζι ηταν τιγκα. Αν δεν καταλαβαινει ο ιδιος οτι το τυρι πρεπει να εχει λιωσει το burger να ειναι ζεστο και πρεπει να του το πω εγω τι να πω.. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...