mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Ειναι ενα ταβερνακι στην ηλιουπολη που αμα δεν το ξερεις δεν μπαινεις Ειναι πολυ απλοικο αλλα τα φαγητα ειναι πραγματι σπιτικα και αγνα https://www.nou-pou.gr/stories/south-stories/ta-8rylika-mpiftekia-ths-kyra-oyranias-ilioupoli/ thnx για την πληροφορια. απο τις φωτο φαινεται οτι θα παμε συντομα κι ας ειναι στην αλλη ακρη τη πολης για μας !!! στα δικα μας : παραγγελια Galeone -> Σάντουϊτς #1 : Μπριζολάκια χοιρινά, τομάτα, πατάτες, κέτσαπ, μουστάρδα, κρεμμύδι, τυροσαλάτα Σάντουϊτς #2 : Φιλέτο κοτόπουλο, τομάτα, πατάτες, μαρούλι, τυρί, κίτρινη σως Μακαρονια Φούρνου νομιζω με ζυμαρικο τορτελινια αλλα θα σας πει η nenya ποσο εφαγε 12 1
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, mclein είπε thnx για την πληροφορια. απο τις φωτο φαινεται οτι θα παμε συντομα κι ας ειναι στην αλλη ακρη τη πολης για μας !!! στα δικα μας : παραγγελια Galeone -> Σάντουϊτς #1 : Μπριζολάκια χοιρινά, τομάτα, πατάτες, κέτσαπ, μουστάρδα, κρεμμύδι, τυροσαλάτα Σάντουϊτς #2 : Φιλέτο κοτόπουλο, τομάτα, πατάτες, μαρούλι, τυρί, κίτρινη σως Μακαρονια Φούρνου νομιζω με ζυμαρικο τορτελινια αλλα θα σας πει η nenya ποσο εφαγε Αν εμενα κοντα στο galeone θα ημουν διπλασιος 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 11 hours ago, ELTASSOS said: Μαλλον γκοτζιλα εννοει, το μονστερ ειναι ποιοτικος προσδιορισμος κατα μια εννοια Όχι για το μέγεθος το γράφει, νομίζω ότι αυτή είναι κι η "επίσημη" ονομασία του...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν εμενα κοντα στο galeone θα ημουν διπλασιος Δυνατο το Γκαλεονε (μενω στα 200 μετρα απο κει), αλλα ειδικα για πιτσα προτεινω Παπαγαλο. Ακους @mclein και @*nenya*? 4
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, stormrain είπε Δυνατο το Γκαλεονε (μενω στα 200 μετρα απο κει), αλλα ειδικα για πιτσα προτεινω Παπαγαλο. Ακους @mclein και @*nenya*? Πίτσα δεν παίρνω ποτέ εκεί. Σνίτσελ πεινιρλι καλτσονε κρέπα φούρνου
Hiddenite Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Απο MAX PERRY. Πρώτη φορά δοκίμασα και θεωρώ οτι είναι αρκετά γευστικό και κατατάσσεται άνετα σ' αυτό το θέμα. Έφαγα σχεδόν το μισό προσπαθώντας να εχω μια σωστή γευστική άποψη. Αξίζει !!! 10 1
greekbusters Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mclein είπε μόνο η γιαγιά μου ξέρει πόσο πεινάω Μεγάλη αγάπη για τις γιαγιάδες !!!!! Σήμερα το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ να ποστάρω το γευστικοτατο μοσχαρακι της γιαγιάς αλλά το ξέχασα χεχε 😀
MikeJ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Σπανακόρυζο στο Anti Fitness.... !!!! Ας όψεται η σοκολατόπιτα που σε γλύτωσε από το μπαν.... 3 1
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hiddenite είπε Απο MAX PERRY. Πρώτη φορά δοκίμασα και θεωρώ οτι είναι αρκετά γευστικό και κατατάσσεται άνετα σ' αυτό το θέμα. Έφαγα σχεδόν το μισό προσπαθώντας να εχω μια σωστή γευστική άποψη. Αξίζει !!! ΟΧΙ Γ@ΜΩΤΟΟΟΟ Το λατρεύω αυτό το τσουρέκι.....
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, MikeJ είπε Σπανακόρυζο στο Anti Fitness.... !!!! Ας όψεται η σοκολατόπιτα που σε γλύτωσε από το μπαν.... ηθελα να σας εχω διπλα μου οταν ετρωγα και τα τρια + ψωμι. δε βλεπω τις φωτογραφιες σας ομως, παρα μονο κριτικη του κωλου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ψητοπωλειο "Αυγερινος" στο Κουκάκι. Ωραίος γύρος. Και κάτι για τη χώνεψη (Νανου +πάστα cookies)
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Cookoovaya revisit allo Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 10
haris_216 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Πρόσφατα, το έτερόν μου ήμισυ έφερε από το αεροδρόμιο αυτά. Εκεί τα είχαν με την ονομασία "memories of greece" (τουριστική φάση) αλλά τελικά τα βρήκα και στο site της εταιρίας. Αμύγδαλο με σοκολάτα, το οποίο κανονικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αφού δεν μου αρέσει (μάλιστα σε αντίθεση με τον πολύ κόσμο, η γνωστή "ίον αμυγδάλου" δεν μου λέει τίποτα. εξαίρεση το "αδερφάκι" της η σοκολάτα γάλακτος). Στο θέμα μας τώρα, τα παραπάνω έχουν (και προφανώς αυτό κάνει τη διαφορά) επικάλυψη με κανέλα. Παιδιά, άπαιχτα. Πραγματικά. Άσε που όσοι δοκίμασαν δεν μπορούσαν να σταματήσουν. Ακόμα και "άφαγα" άτομα. Μοναδικό τους μειονέκτημα η τιμή η οποία σε συνδυασμό με την ευκολία στην κατανάλωση δημιουργεί "θέμα" . 1
Edel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 12:03 ΠΜ, SaFiS είπε Αν και η μέρα ήδη άλλαξε, σπιτικό φαγητό για σήμερα. Ανάμεικτος κιμάς παραγωγής μας, φρέσκα υλικά από το θερμοκήπιο και αυγουλάκια από τις κότες. Ναουσαίικη συνταγή (κεφτέδες με άρμη) που έμαθα από την γιαγιά μου, συνοδευόμενη από φυσικό πουρέ πατάτας με 4 τυριά... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Χ Ρ Ι Σ Τ Ε ΜΟΥ....... σε παρακαλώ, κάνε ένα κόπο να μου γράψεις και να στείλεις τη συνταγή να τη δώσω να μου τα φτιάξουν. Με σόκαρε η τελική εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα