Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε On topic, δεν ξέρω που βρέθηκαν, δεν ξέρω το πως κατέληξαν εκεί και δυστυχώς ούτε ο φίλος περιπτεράς γνώριζε λεπτομέριες. Αυτο το μοναδικό έδεσμα που είχα να δω χρόνια στην αγορά (πιθανότατα φουλ σε όλα τα Ε που υπάρχουν, χρωστικές και πρόσθετα) καταναλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Ακόμα το σκέφτομαι και ελπίζω να ξανα κυκλοφορήσει επίσημα. Τα πετυχα στη Ιο πριν 20 μερες σε Σκλαβενίτη και ΑΒ που κοίταξα στα δυτικά δεν τα εχω βρει ακόμα. Ελπίζω να βγάλουν κι αυτά με την φράουλα.
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Και εγώ 2 αρνιά, αλλά το τοπικ βασίζεται σε φωτογραφίες. On topic, δεν ξέρω που βρέθηκαν, δεν ξέρω το πως κατέληξαν εκεί και δυστυχώς ούτε ο φίλος περιπτεράς γνώριζε λεπτομέριες. Αυτο το μοναδικό έδεσμα που είχα να δω χρόνια στην αγορά (πιθανότατα φουλ σε όλα τα Ε που υπάρχουν, χρωστικές και πρόσθετα) καταναλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες. Ακόμα το σκέφτομαι και ελπίζω να ξανα κυκλοφορήσει επίσημα. Σε αυτά τα γλυκά τύπου γκοφρέτα/πουράκι η γεύση κρέμα και βανίλια μου βγάζουν μια υπερβολική και σχεδόν χημική γλυκιά γεύση και η υφή της κρέμας παραείναι αμμώδης για τα γούστα μου 😞 Ισως τα caprice είναι διαφορετικά; Εξάλλου τα κλασικά είναι κορυφή γευστικά εδώ και δεκαετίες. Σε ό,τι αφορά τα "φοβερά και τρομερά Ε", μόνο 2 έχει στα πουράκια βανίλια (3 στα κλασικά). Πιο πολύ ανησυχία προκαλεί η μεγάλη ποσότητα φοινικέλαιου και ραφιναρισμένων ελαίων αμφισβητούμενης προέλευσης. 2
MikeJ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Για μερακλήδες που τους αρέσει και να πίνουν κρύο γάλα, τα caprice γίνονται φοβερά καλαμάκια που στη συνέχεια τα τρως (Απλά κάποια ίσως ειναι πολύ συμπαγή σε σοκολάτα και δε περνάει...) Τα caprice με τη σκούρα σοκολάτα πάντως δε μου άρεσαν. Θα δοκιμάσω τα βανίλια. 1 1
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Βάλτε τα caprice στην κατάψυξη και μετά πείτε μου εντυπώσεις 7
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Βάλτε τα caprice στην κατάψυξη και μετά πείτε μου εντυπώσεις Μου το είχε πει ένας φίλος πριν κανένα 2μηνο. Πριν το κάνω ειπα,σιγά ρεεεε τι θα αλλάξει. Μόλις εφαγα,πήγα πήρα 3 μεγάλες συσκευασίες και τις έβαλα κατάψυξη. Είναι που είναι τέλεια,στην κατάψυξη γινονται να θέλεις να φας ένα κουτί μόνος σου. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από stelios18120 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εδώ και 10 σχεδόν χρόνια δεν μπορώ να τα φάω εκτός κατάψυξης... 1 1
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 με γαμησατε τωρα. σε δεκα μερες κατεβαινω Ελλαδα και το μονο που σκεφτομαι ειναι να δοκιμασω caprice παγωμενα. damn you people. 2 1
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Πω με ψησατε και μενα τωρα αγρια να δοκιμασω, εβαλα οσα εμειναν στην καταψυξη 2
tommybertsen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Γκαμωτ... Μόλις σχολασα και δεν είναι ανοιχτά να πάω να πάρω. Έτσι μου έρχεται να βάλω την Μερέντα στην κατάψυξη 😛
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Και στη συντήρηση μετράνε. Κατάψυξη όταν ζεστάνει κι άλλο ο καιρός. Σε θερμοκρασία δωματίου όντως χάνουν πολύ, παραείναι γλυκά.
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Γκαμωτ... Μόλις σχολασα και δεν είναι ανοιχτά να πάω να πάρω. Έτσι μου έρχεται να βάλω την Μερέντα στην κατάψυξη 😛 Υπάρχουν και τα ψιλικατσιδικα 😛
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 7 minutes ago, Anorymous said: Υπάρχουν και τα ψιλικατσιδικα 😛 Και τα OK Market!
tommybertsen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Το οκ μαρκετ είναι πολύ μακρυά από το σπίτι... Υπάρχουν και περίπτερα ας πούμε, αλλά ποιοςςςςςς πάει τώρα 😛
j0hnn1e Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 hours ago, evabb said: με γαμησατε τωρα. σε δεκα μερες κατεβαινω Ελλαδα και το μονο που σκεφτομαι ειναι να δοκιμασω caprice παγωμενα. damn you people. Όποτε επιστρέφω Ελλάδα αφήνω 3κγ στην βαλίτσα για να στοκαρω καπρις 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Caprice stock market +20% at one night because of insomnia members 😛 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα