Dante80 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Τώρα που το λες, ας βάλω κάτι δυνατές από Νάξο που ψήσαμε τις προάλλες. Κυριολεκτικά λούκουμος.🥩🥩 🥩🤩 11
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Στις 20/1/2025 στις 10:26 ΜΜ, poulinos είπε το νερο ομως δεν εχει λακτοζη ωραιο indeed οπως και το τρικκη όπως και το βιοτοπος Αν βρεις,μάλλον μόνο κάτω απο το αυλάκι θα το βρεις, δοκίμασε το https://www.togalatoumoria.gr/sokolatoyxo-gala-tou-moria 1
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Αν βρεις,μάλλον μόνο κάτω απο το αυλάκι θα το βρεις, δοκίμασε το https://www.togalatoumoria.gr/sokolatoyxo-gala-tou-moria νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι πρεπει να το εχω δοκιμασει.κατι μου λεει. δυστυχως οπως και με τα energy drink δεν τα θυμαμαι ολα(τι εχω δοκιμασει).γιατι αγοραζω και απο εξωτερικο οταν παω
Dante80 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Και για σβήσιμο ένα προφιτερόλ για καλή χώνεψη. 🥮 😍 13
Highlander Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2025 στις 1:45 ΜΜ, *nenya* είπε Τσιμπησαμε παλι @mclein² Δεν τρώω γλυκά, αλλά για κάποιο λόγο αυτό το γλυκό θα το έτρωγα. Εννοείται μετά τη μπριζόλα.
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καταραμενη διαιτα ( λογω ιατρου ) , μονο με τσιπουρο και τους μεζεδες του την περναω τωρα πια .... 6
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, phanispal είπε Ποιος είναι ο γιατρός σου είπαμε; ενας , δεν με ξερει .... περα την πλακα εκοψα τα πολλα - λιπη - κρεατα κλπ κλπ και εμεινα με τα μεζεδακια αλλα πω καλα
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δεν ειναι ενα ολα εδω χαλκιδα . 1&2 Κυρα βουλα 3 Επανα...σταση 4 Σπηλια 5&6 Λευτερης 3 1
*nenya* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Highlander είπε Δεν τρώω γλυκά, αλλά για κάποιο λόγο αυτό το γλυκό θα το έτρωγα. Εννοείται μετά τη μπριζόλα. Χρειάζεται μια παραδοσιακή καρυδόπιτα για να κλείσει ωραία μια βραδιά κρεατοφαγιας. 1 1
haris_216 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2025 στις 1:45 ΜΜ, *nenya* είπε Τσιμπησαμε παλι @mclein² Καλό φαίνεται και το γλυκάκι αλλά "αυτό" πάνω στο ξύλο...... Πού;
*nenya* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Καλό φαίνεται και το γλυκάκι αλλά "αυτό" πάνω στο ξύλο...... Πού; Αν σε βγάζει ο δρόμος σου στα δυτικά προάστια, κάνε μια στάση στο εστιατόριο Δάφνη στο Περιστέρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα