jimis_vts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, poulinos είπε οσο πιο anti fitness γινεται. milko και τυροπιτα τσαλακωτη πηλιου Ελπίζω να είσαι καλά μετά απ' αυτό... Εγώ συνήθως αν το φάω κάνω εξομολόγηση στον καμπινέ... 5
HardwareZone Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Σπιτική Picanha wagyu αυστραλίας στο μαντέμι (επαγωγική) 4
haris_216 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, jimis_vts είπε Ελπίζω να είσαι καλά μετά απ' αυτό... Εγώ συνήθως αν το φάω κάνω εξομολόγηση στον καμπινέ... Το έχω διαβάσει σε διάφορα post σε διάφορα νήματα ότι ο συνδυασμός τυρόπιτα και milko (ή σοκολατούχο γενικότερα) είναι "θανατερός" Αναρωτιέμαι αν αφορά μόνο το milko, αν είναι πραγματικότητα ή τελικά είναι urban legend καθώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Αν κι έχω κάνει μεγάλη κατανάλωση στη ζωή μου του "συνδυασμού" με μόνη διαφορά ότι δεν ήμουν φαν του milko και συνήθως έπαιζε το όποιο άλλο σοκολατούχο . 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Το έχω διαβάσει σε διάφορα post σε διάφορα νήματα ότι ο συνδυασμός τυρόπιτα και milko (ή σοκολατούχο γενικότερα) είναι "θανατερός" Αναρωτιέμαι αν αφορά μόνο το milko, αν είναι πραγματικότητα ή τελικά είναι urban legend καθώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Αν κι έχω κάνει μεγάλη κατανάλωση στη ζωή μου του "συνδυασμού" με μόνη διαφορά ότι δεν ήμουν φαν του milko και συνήθως έπαιζε το όποιο άλλο σοκολατούχο . Απλη ραδιοαρβυλα. Απο μικροι που το συνδυαζαμε κανεις δεν παθαινε τιποτα. Τυχαινε σε μικρο ποσοστο λογο δυσανεξιας και νομιζαν οτι εφταιγε ο συνδυασμος. 1
jimis_vts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 36 λεπτά πριν, haris_216 είπε Το έχω διαβάσει σε διάφορα post σε διάφορα νήματα ότι ο συνδυασμός τυρόπιτα και milko (ή σοκολατούχο γενικότερα) είναι "θανατερός" Αναρωτιέμαι αν αφορά μόνο το milko, αν είναι πραγματικότητα ή τελικά είναι urban legend καθώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Αν κι έχω κάνει μεγάλη κατανάλωση στη ζωή μου του "συνδυασμού" με μόνη διαφορά ότι δεν ήμουν φαν του milko και συνήθως έπαιζε το όποιο άλλο σοκολατούχο . Για κάποιο λόγο ίσως φταίει ότι τα τρώμε (και πίνουμε) με το που σηκωθούμε... Εγώ έτσι κι αλλιώς το πρωί πάω πάντα 😂 οπότε επιταχύνει τη διαδικασία 😂 2
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 16 hours ago, jimis_vts said: Ελπίζω να είσαι καλά μετά απ' αυτό... Εγώ συνήθως αν το φάω κάνω εξομολόγηση στον καμπινέ... με παραπανω απο ενα Milko δεν θα εισαι καλα.την εχω πατησει στον στρατο. 5 hours ago, haris_216 said: Το έχω διαβάσει σε διάφορα post σε διάφορα νήματα ότι ο συνδυασμός τυρόπιτα και milko (ή σοκολατούχο γενικότερα) είναι "θανατερός" Αναρωτιέμαι αν αφορά μόνο το milko, αν είναι πραγματικότητα ή τελικά είναι urban legend καθώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Αν κι έχω κάνει μεγάλη κατανάλωση στη ζωή μου του "συνδυασμού" με μόνη διαφορά ότι δεν ήμουν φαν του milko και συνήθως έπαιζε το όποιο άλλο σοκολατούχο . απαντηση πιο κατω 5 hours ago, tsoukalasKaminia said: Απλη ραδιοαρβυλα. Απο μικροι που το συνδυαζαμε κανεις δεν παθαινε τιποτα. Τυχαινε σε μικρο ποσοστο λογο δυσανεξιας και νομιζαν οτι εφταιγε ο συνδυασμος. Θα απαντησω σοβαρα. https://peptiko.gr/trofes-poy-pithanon-epideinonoyn-ti-spastiki-kolitida-eyerethisto-entero/ ενα αρθρο που λεει μερικα πραγματα. λενε επισης οτι το γαλα γενικα κανει συσπασεις στο εντερο και βεβαια πολλα ατομα εχουν δυσανεξια και στην λακτοζη,γλουτενη (για αλλα προιοντα). για αυτο και πολλες φορες αμα δωσεις γαλα και σε ζωα μπορει να τα πιασει διαρροια. απο εκει και περα.εχοντας δοκιμασει παρα πολλα σοκολατουχα τοσο στην ελλαδα οσο και στο εξωτερικο μπορω να πω οτι το Milko και μετα το enjoy που δεν υπαρχει ειναι τα χειροτερα που εχουν βγει ever. δεν βγηκε τυχαια το αστειο οτι τα χαλασμενα γαλατα γινονται σοκολατουχα και τα χαλασμενα σοκολατουχα γινονται Milko. δυστυχως ειναι απο τα χειροτερα αλλα τα πιο γνωστα αφου τα φερνουν παντου.υπαρχουν παρα πολλα που ειναι δεκα φορες πιο καλα και με λιγοτερο Dulcolax effect. φαντασου πηρα Milko μετα απο πολυ καιρο.ειναι η τελευταια επιλογη μου. η δελτα εχει βγαλει το παρακατω που επισης ειναι πολυ καλυτερο απο το milko το εβολ που εβαλε ο Insomniac πιο πανω ειναι επισης 10 φορες καλυτερο. 5 1
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, poulinos είπε με παραπανω απο ενα Milko δεν θα εισαι καλα.την εχω πατησει στον στρατο. Πρωί πρωί και νερό να πιεις, αν πιεις ένα λίτρο (παραπάνω από ένα Milko που λες), ζουμί θα σε πάει. 1
icenex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ναι το εβολακι σοκολατουχο ειναι πολυ καλο, επισης ισχυει αυτο που λεει ο @poulinos για το σοκολατουχο του τοπου μας απο την Δελτα ειναι πολυ καλυτερο απο το μιλκο. Επισης παρα πολυ καλο παιζει και το καλυτερο της αγορας το σοκολατουχο απο φαρμα κουκακη. 6
icenex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Κουκάκη τοπ σε όλα της. Και στα απλά γάλατα. Ισχυει ειτε αυτο παιρνω ειτε εβολ αν και το τελευταιο νομιζω το εχουν χαλασει λιγο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από icenex 1
haris_216 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, icenex είπε Ναι το εβολακι σοκολατουχο ειναι πολυ καλο, επισης ισχυει αυτο που λεει ο @poulinos για το σοκολατουχο του τοπου μας απο την Δελτα ειναι πολυ καλυτερο απο το μιλκο. Επισης παρα πολυ καλο παιζει και το καλυτερο της αγορας το σοκολατουχο απο φαρμα κουκακη. Το αγαπημένο μου. Πηχτουτσικο (στα όρια του σιροπιού 😀) και "θανατερά" γλυκό. Απόλαυση (για τα γούστα μου πάντα) Σε ορισμένα supermarket (πχ κάποια του Μασούτη) κυκλοφορεί και σε μπουκάλι του λίτρου με ελαφρώς καλύτερη τιμή (αφού γενικά δεν το λες και από τα φθηνά σοκολατούχα)
Speculoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 22 minutes ago, *nenya* said: Κααατι τσιμπησαμε πάλι! Πού είναι αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα