Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

Πως μου ξεφυγαν αυτα 

Σε πιο ράφι τα βρίσκεις; Κατεψυγμένα; Νοπα; Μαρκα;

Κατεψυγμένα, Γαλλίας από ότι θυμάμαι.
Είναι μαζί με το στήθος πάπιας το οποίο είναι 5-6 φορές πάνω σε τιμή και εντελώς άνοστο.

• Thanks 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/12/2024 στις 9:38 ΜΜ, Highlander είπε

Αυτό που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις είναι μπουτάκια πάπιας από το Th3 M@rt.
Κάποιες ώρες Sous Vide και μετά κάρβουνο.

Φανταζομαι οτι ουτε εδω θυμασαι χρονους και θερμοκρασια.

Βρηκα 36 ωρες στους 68C.

https://www.seriouseats.com/sous-vide-duck-confit-recipe

Δημοσ.

Καμία καλή πρόταση για street food στο κέντρο της Αθήνας που να δουλεύει μέχρι αργά?

Καλές και οι κοτομπουκιές Μιχαλακοπούλου αλλά θα ήθελα πχ κανα σάντουιτς με κανα περίεργο υλικό, καμιά πιο ιδιαίτερη συνταγή, κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο από τα απλά

Δημοσ.
18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Καμία καλή πρόταση για street food στο κέντρο της Αθήνας που να δουλεύει μέχρι αργά?

Καλές και οι κοτομπουκιές Μιχαλακοπούλου αλλά θα ήθελα πχ κανα σάντουιτς με κανα περίεργο υλικό, καμιά πιο ιδιαίτερη συνταγή, κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο από τα απλά

Η Γαλιαντρα ειναι μια διαφορετικη επιλογη , βεβαια κλεινει στις 3 το βραδυ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Doner. Tzi (Νέα Σμύρνη) 

Το μοναδικό πιάτο (ντονέρ) που πρόλαβα να φωτογραφήσω αφού πέσαμε με τα μούτρα στη μάσα 

Σημ. Το κεμπάπ στο πιάτο δεν ανήκει στην ίδια μερίδα αλλά είναι "λάφυρο" από τον έταιρο συνδαιτυμόνα

IMG_20250111_163439_copy_1920x2560.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 4
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 10/1/2025 στις 10:05 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Επειδή έγραψες για σάντουιτς με περίεργο υλικό σίγουρα θα σ αρέσει το Guarantee στο Κουκακι.

Απλά δεν είναι ανοιχτό βράδυ όπως θες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Επειδή έγραψες για σάντουιτς με περίεργο υλικό σίγουρα θα σ αρέσει το Guarantee στο Κουκακι.

Απλά δεν είναι ανοιχτό βράδυ όπως θες.

Βλέπω κλείνει 5 το απόγευμα? :wacko::o Εντάξει δεν πρόκειται να καταφέρω να πάω ποτέ, αν και φαίνεται ωραίο.

Θα ήθελα 1-2 προτάσεις ακόμα για να έχω επιλογές οπότε όσοι τις βραδυνές ώρες έχετε λαιμαργίες γράψτε.

Για να κάνω και εγώ μια πρόταση πάνω στο θέμα μου και για να δώσω παράδειγμα θα πω ότι πολύ καλό είναι το Εκκεντρικόν στον Υμμητό

Δημοσ.

Υπάρχει κλασικά και το Ciao (εγώ στου Παγκρατίου πήγαινα μετά από μερικά ξενύχτια στα νιάτα μου) που κλείνει Παρασκευές και Σάββατα στις 3:00. Για τσεκαρε αν έχει ακόμα καλό μενού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειπε καλη προταση, το ciao εδω και πολλα χρονια απλα δεν....

Οχι οτι παλαιοτερα ηταν κατι τοπ, απλα ηταν 24ωρο της Συγγρου και βολευε αν δεν ηθελες κατι τυπου βρωμικο.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο θεματάκι.

Να προσθέσω και εγω λίγες δικές μου;

Γαρίδες τεμπούρα, japanese fried chicken, φιλετάκια black angus και μια μικρή πανδαισία σοκολάτας που ήταν απλώς οκ (μάλλον το φύλλο χρυσού πληρώσαμε :D )

Τα ορεκτικά και κυρίως ήταν σούπερ!

lprd2.jpg.c8ec7a64e325820524e63996c8692090.jpg

lprd1.jpg.722a820aaba57a3d9088793adfba38a4.jpg

lprd3.jpg.d5bbeea6b26f4e648f373b23661a6efa.jpg

lprd4.jpg.20a9d94d624be2add95e6194ef456c70.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...