vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Να απαντήσεις α, αξιολογώ την γευστική σου παλέτα- κάλυκες α.εκτός εάν γουγλαρες και τα έγραψες δίχως να έχεις ιδέα απλά για προκαλέσεις εντύπωση α. Να προκαλέσω εντύπωση σε μια ομάδα αγνώστων; γιατί να το κάνω αυτό; Αξιολογείς τη γευστική μου παλέτα; Έχεις πλάκα τελικά.
skiabox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 vestigial_74 : Αυτό που είπες για τα μακαρόνια ισχύει! 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που αναφέρει η συσκευασία! 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, skiabox said: Εγώ από αυτά που είδα στις τελευταίες 10 σελίδες δεν τρώω σχεδόν τίποτα! Είμαι συντηρητικός στο φαγητό! Και μια ερώτηση. Ο Τερκενλής γιατί παίζει μισό αιώνα μόνος του; Γιατί δεν βρίσκω πουθενά τσουρέκι σοκολάτα που να έχει και μέσα μια αξιοπρεπή σοκολάτα αλλά βάζουν μέσα χίλια δύο αηδιαστικά πράγματα; Τσεκαρε τσουρεκι γεμιστο απο Passarella. 1
Arwindan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *nenya* είπε Τσεκαρε τσουρεκι γεμιστο απο Passarella. Πολύ καλό, όπως και τα περισσότερα γλυκά τους. 1
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, skiabox είπε vestigial_74 : Αυτό που είπες για τα μακαρόνια ισχύει! 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που αναφέρει η συσκευασία! Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά από την άλλη στο δίλεπτο δεν παίρνουν όλο τον όγκο που θα έπρεπε. Δεν παίρνω ελληνικά ζυμαρικά ποτέ. Μόνο τραχανά ή χυλοπίτες ελληνικά.
skiabox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, vastegial_74 είπε Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά από την άλλη στο δίλεπτο δεν παίρνουν όλο τον όγκο που θα έπρεπε. Δεν παίρνω ελληνικά ζυμαρικά ποτέ. Μόνο τραχανά ή χυλοπίτες ελληνικά. Εγώ τρελαίνομαι για τα Melissa. Είμαι μακαρονάς τι να κάνουμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Σπιτικά μακαρόνια με καπνιστό απακι και μανιτάρια. Οτι έμεινε δηλαδή
thomasG4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DZ-Girl είπε Διαφωνώ για το αβοκάντο κλπ όπως και να μαγειρευτουν είναι φιτνες κι επισης δε θα έπρεπε να λέμε φουλ αντιφιτνες θα έπρεπε να λέμε που και που και φιτνες η να άλλαζε όνομα το θρεντ. Η γνώμη μου δηλαδή είναι ότι οι αναρτησεις δεν ακολουθούν τον ορισμό του. Από την άλλη υπάρχει ελευθερια απόψεων, δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση για να μην κουράσω. Απλά το περίμενα διαφορετικό, αλλά ανοιχτος ο δρόμος αν δε μου αρέσει, αποχωρώ, δεν παίζει θέμα. Όλα κομπλέ. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπας. Δεν έχει νόημα ένα thread που γίνεται flood μόνο με πιτογυρα. Η ποικιλία στο περιεχόμενο είναι που έχει κάνει το thread να φτάσει αυτό τον αριθμό απαντήσεων. 1 1
moure Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mclein είπε μην πας... Δεν έμεινες ικανοποιημένος?Εγω μια μια φορά έχω πάει και αν εξαιρέσω το περιβάλλον που δεν ανταποκρίνεται σε ένα εστιατόριο με τέτοιες τιμές το φαγητό το γούσταρα πολύ.
kaliakman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/12/2018 στις 5:37 ΜΜ, Toxo <3 lover είπε Γελούσα με το μέγεθος της μερίδας, το πιάτο στο τέλος το πήραν σαν να μην έφαγε άνθρωπος γιατί απλώς ήταν ατελείωτο. 😂 Α και η τούρτα που τελικά αγοράστηκε από Max Perry. Serano με μπισκότο, πολύ νόστιμη. Η εικόνα είναι φόρος τιμής στον anorymous, χαχα. Έχει περάσει λίγο καιρός αλλά είχα καιρό να μπω στο thread. Το πρώτο από που είναι?
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λαός και Καλαμάκι Γλυφάδας. Τρώνε δύο άτομα άνετα. 🤣 Το κοντοσούβλι μέτριο, η σαλάτα που πήραμε είχε μέσα τσόφλι από καρύδι, δεν τρελάθηκα. ΥΓ: Ορισμένοι αντί να είστε με τα χέρια στα πληκτρολόγια και να γράφετε τις απόψεις σας για το φαγητό των άλλων, πάρτε κινητό ή φωτογραφική μηχανή και βγάλτε καμιά φωτό να δούμε και το δικό σας αντιφιτνεςς. Και να θυμάστε έχουμε όριο βάρους 100 κιλά. Όσοι είστε κάτω από αυτά κόβεστε. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από Toxo <3 lover 2 1
mclein Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, moure είπε Δεν έμεινες ικανοποιημένος?Εγω μια μια φορά έχω πάει και αν εξαιρέσω το περιβάλλον που δεν ανταποκρίνεται σε ένα εστιατόριο με τέτοιες τιμές το φαγητό το γούσταρα πολύ. το φαγητο ειναι καλο αλλα δε βρηκα το λογο να κοστιζει ενα 50αρικο καθε πιατο... ουτε εκκεντρικο ειναι, ουτε περιεργες γευσεις απο αλλο πλανητικο συστημα παρουσιαζει & γενικως πολλη φασαρια για ενα νορμαλ μαγαζι.
re4male Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 λοιπον μαγκες καταλαθος μπηκα σε αυτην την συζητηση και απλα θελω να πω μια προσωπικη μου γνωμη χωρις να θελω να επιβαλω τιποτε σε κανεναν. να ξερεται οτι μετα τα 30 εαν συνεχιζεται και τρωτε αυτα τα σκουπιδια ,θα βαζετε καθε χρονια σταδιακα κιλα και χωρις να το καταλαβεται θα βλεπετε εναν σιχαμερο κοιλαρα που δεν μπορει ουτε τα νυχια απο τα ποδια του να φτασει να κοψει. αρχιστε να κοβετε το φαγητο απο εξω ,φατε μονο σπιτικα ,συνιθιστε να τρωτε χωρις πολλη λαδι και πολλα λιπαρα και μετα μολις θα βλεπετε αυτα που δημοσιευεται, θα σας ερχετε να ξερασετε. βεβαια ανθρωποι ειμαστε και καμια φορα μπορειτε να φατε οτι θελεται απλα σημαντικο ειναι να γνωριζετε οτι αυτο που τρωτε το τρωτε καθαρα για απολαυση και οχι για να χορτασετε . εγω εχασα 42 κιλα σε εναμιση χρονο τα οποια τα εβαλα σταδιακα μετα τα 30 και εφυγαν σε εναμιση χρονο. ποτε διαιτα μονο καλη διατροφη . μην ειμαστε κοροιδα η υγεια μας πανω απο ολα. 1 4
Arwindan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλά τα λέει ο από πάνω, ντροπή σας. Το ομώνυμο Burger από το Berliner στη Μεταμόρφωση. Δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Επειδή με κούρασε η ιστορία και μάλλον δεν έγινα κατανοητή, ισως δεν υπάρχει επικοινωνία η εγώ δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιου ειδους διαδικτυακες συζητήσεις γράφω κάτι τελευταίο και αποχωρώ. Αυτή τη στιγμή τρώω σπανάκι σαλατα και μετά θα φάω ξηρούς καρπούς κασιους αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΕ ΘΡΕΝΤ ΑΝΤΙΦΙΤΝΕΣ. Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα, ο νοών νοείτω! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα