mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, hateuall είπε το ζουλιεν που ανεφερες ειναι τροπος κοψιματος οπως ηταν γραμμενο στον καταλογο το εγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, mclein said: οπως ηταν γραμμενο στον καταλογο το εγραψα Μας δουλεύουν, για την ποζεριά το έγραψαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Και η υγιεινή διατροφη συνεχίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω υγιεινα με σπιτικο φαγητο οπως παντα . Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ααααχχχχ όταν κι εσυ πέφτεις στα Νανου καταλαβαίνουμε για τα καλα οτι εχουμε πια ΣΥΡΙΖΑ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ααααχχχχ όταν κι εσυ πέφτεις στα Νανου καταλαβαίνουμε για τα καλα οτι εχουμε πια ΣΥΡΙΖΑ..... ΤΑ nanou btw οταν ειχαν πρωτοανοιξει ηταν extreme γιατι γινοταν η παραδοση αυθημερον μετα που γινανε σαν τα περιπτερα επεσε η ποιοτητα γιατι ηταν 2+ημερων .Εγω σε αυτο που εχω σχετικα κοντα εχω βρει το κολπο και παω Δευτερα που ειναι φρεσκα γιατι κυριακη ειναι κλειστα και δεν προμηθευονται . Ειμαι σε περιοδο bulking ρε συ πρεπει να τρωω πολλες θερμιδες Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Fotis13 είπε ΤΑ nanou btw οταν ειχαν πρωτοανοιξει ηταν extreme γιατι γινοταν η παραδοση αυθημερον μετα που γινανε σαν τα περιπτερα επεσε η ποιοτητα γιατι ηταν 2+ημερων .Εγω σε αυτο που εχω σχετικα κοντα εχω βρει το κολπο και παω Δευτερα που ειναι φρεσκα γιατι κυριακη ειναι κλειστα και δεν προμηθευονται . Ειμαι σε περιοδο bulking ρε συ πρεπει να τρωω πολλες θερμιδες επειδη ειχε γνωστος καταστημα - οταν εγιναν περιπτερα ηταν κατεψυγμενα & αρα αηδια. στην ουρα βεβαια δεν επαιζε να κατσω με τα προβατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Που είχαμε μείνει ; Αν ναι, στην έκθεση MarketExpo που με τα κατάλληλα παρακάλια, ημέρα Σάββατο αγοράσαμε αυτό το θεσπέσιο τυρί. Στην ίδια έκθεση δοκιμάσαμε και τη Ροδίτικη Λαδόπιτα που είναι πολύ κοντά στο δικό μου τηγανόψωμο. Είπαμε στο μπαμπά τυροκόμο πως μας πίνουμε παλαιωμένο 2 ετών σε ξύλινο βαρέλι τσίπουρο και μας κέρασε και παλαιωμένο λαδοτύρι. Ο χασάπης, έφερε νόστιμο χοντρό, το οποίο έγινε με φασολάκια που είχα πολύ καιρό να φτιάξω. Τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν. Κάποια μέρα η κυρά έφτιαξε κάτι αμαρτωλά cup cake. Μία ακόμη δοκιμή για Beef Ribs, 20 ώρες Sous Vide που έφερε ένα εκπληκτικά νόστιμο αποτέλεσμα. Εννοείται πως έχει προγραμματιστεί να γίνει ξανά. Για συνοδεία είχαμε μία σαλάτα από τον κήπο Ο μικρός επέμενε πως είχαμε "χρόνια" να φτιάξουμε καρμπονάρα. Ήθελε με χειροποίητα μακαρόνια, τα βρήκαμε κάπου στη μέση. Το μπέικον ήταν δικό μας τουλάχιστον. Μετά από μία εντελώς γ@μημένη ημέρα στο Γύθειο που μας ανάγκασε να δουλέψουμε και την επομένη, τουλάχιστον το βράδυ φάγαμε σε ωραίο μαγαζί που άξιζε κάθε ευρώ. Και ναι, ήρθε και η εποχή της κοτόσουπας Το κερασάκι είναι ένα διάφραγμα που έγινε στα γρήγορα στο τηγάνι. Στις 4/10/2018 στις 11:56 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Highlander έχω μια απορία, πόσα κιλά είσαι? Καλοπροαίρετα ρωτάω από περιέργεια 😛 Πριν κόψω το τσιγάρο (14/1/2017) ήμουν 95 κιλά. Είμαι ακόμη 1,83 ύψος 😋 Τώρα μπορεί να προσθέσεις 10 τα οποία κάποιες φορές πάνε 1-2 πάνω κάτω. Στις 4/10/2018 στις 11:24 ΠΜ, *nenya* είπε Και ξέρετε ποιό είναι το κακό ε; ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!! Ναι, έχεις δίκιο που διαμαρτύρεσαι. Αυτό προβλέπω να γίνει όταν έρθει η ανάπτυξη. Στις 4/10/2018 στις 7:11 ΜΜ, Hiddenite είπε Όλα υπερτέλεια ΑΛΛΑ ο κόκορας με τις πέννες είναι σαν να βλέπω κόκκινη μπανάνα. Κατ' εμέ αποκλειστικά και μόνο με μακρόστενο τρυπητό (παστίτσιου). Συγχαρητήρια για το ψήσιμό σου. Όταν έχεις μικρά παιδιά, υποχωρείς σε πολλά πράγματα. 19 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) burgeraki με διπλο μπιφτεκι παντα και bufala gelato χτες Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Fotis13 είπε burgeraki με διπλο μπιφτεκι παντα και bufala gelato χτες Το μπιφτεκοψωμο από που; Update.Μολις το ειδα😀👍 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, εκτός από Amigos και το Mejico στην Αργυρούπολη ξέρετε άλλο Μεξικάνικο στα νότια προάστια που να προτείνεται ? Τα 2 προηγούμενα τα έχουμε τιμήσει δεόντως και ψάχνουμε ένα διαφορετικό! Περί μπάτζετ 20-25 το άτομο είμαστε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Edel είπε Παιδιά, εκτός από Amigos και το Mejico στην Αργυρούπολη ξέρετε άλλο Μεξικάνικο στα νότια προάστια που να προτείνεται ? Τα 2 προηγούμενα τα έχουμε τιμήσει δεόντως και ψάχνουμε ένα διαφορετικό! Περί μπάτζετ 20-25 το άτομο είμαστε καλά Εννοείται! Γλυφάδα κοντά στο amigos το El Catrin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε burgeraki με διπλο μπιφτεκι παντα και bufala gelato χτες Πω ρε φιλέ επαθα ζημιά με το γλυκό από που ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Simply Burgers best christmas poems 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, margaritagr είπε Εννοείται! Γλυφάδα κοντά στο amigos το El Catrin σάββατο βράδυ θα έχω ανεβασμένα ντοκουμέντα! Ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα