margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Fridays μετα τα ψωνια με Caesars , mac n cheese, chicken glaze & chicken fingers. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 3:14 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Ένεκα της μέρας πήγαμε για κρασάκι καί μεζέ. Θεσσαλονίκη; Ονομασία καταστήματος; Αξιζει; Τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Butcher burger Περιστέρι 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, thomasG4 said: Pizza di Tommaso Εκτελώ και παραγγελίες όποιος θέλει Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω μπερδεύει η κρουστά που είναι γυρισμένη και λίγο πιο χοντρή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος? 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Νομίζω μπερδεύει η κρουστά που είναι γυρισμένη και λίγο πιο χοντρή Yep ότι είπε ο @j0hnn1e είναι απλά πιο χοντρή στις άκριες. Προσπάθησα να μιμηθώ τη κλασική πίτσα από Νάπολη. Μου βγήκε κάτι μεταξύ Νάπολης και Νέας Υόρκης 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Η ζύμη φαίνεται εξαιρετική και το τυρί σωστά ψημένο πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ThReSh είπε Η ζύμη φαίνεται εξαιρετική και το τυρί σωστά ψημένο πάντως... Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω. Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα. Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα. Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από thomasG4 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω. Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα. Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα. Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή ευχαριστώ, αποθηκεύτηκε για δοκιμή. Για ταβέρνα με ψητά γύρω από την αττική(30-60χλμ) τι έχετε να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDredd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Fridays μετα τα ψωνια με Caesars , mac n cheese, chicken glaze & chicken fingers. Όλα αυτά μόνη σου τα έφαγες?σου άνοιξε η όρεξη με τα ψωνια 7 ώρες πριν, palasd είπε Butcher burger Περιστέρι Γίγας το burger 1 ώρα πριν, fortenick είπε Μας σκοτωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεκαρακι Αιγάλεω. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Υ.Γ. Μη φύγει κανείς, έρχεται τούρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1234test! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 «Γκάγκανο» οι χοιρινές, δεν έμεινε ίχνος υγρασίας. Όπως την τρώει ο έλληνας :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα