Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 26/10/2018 στις 3:14 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Ένεκα της μέρας πήγαμε για κρασάκι καί μεζέ.

Θεσσαλονίκη; 

Ονομασία καταστήματος; 

Αξιζει; Τιμές; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
3 hours ago, thomasG4 said:

Pizza di Tommaso 

Εκτελώ και παραγγελίες όποιος θέλει :P

9_LLOQwZ-dAPO4jCjabM_uNZ3p6thaaK1_N7u3C-

Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Φέρνει σε Deep Dish πίτσα ή κάνω λάθος?

 

1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε

Νομίζω μπερδεύει η κρουστά που είναι γυρισμένη και λίγο πιο χοντρή 

Yep ότι είπε ο @j0hnn1e είναι απλά πιο χοντρή στις άκριες. Προσπάθησα να μιμηθώ τη κλασική πίτσα από Νάπολη.

IMG_3166_JPG.jpg

Μου βγήκε κάτι μεταξύ Νάπολης και Νέας Υόρκης

20110708-new-york-pizza-dough.jpeg

 

 

  • Like 10
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Η ζύμη φαίνεται εξαιρετική και το τυρί σωστά ψημένο πάντως...

Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω.

Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα.

Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα.

Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη.

 Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή :)

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Thanks. Έχω ποστάρει και τη συνταγή για τη ζύμη λίγο πιο παλιά εδώ, κάτσε να το λινκάρω.

Η ζύμη ψήθηκε όπως πρέπει και από μέσα ήταν αφράτη αλλά ήταν και κρατσανιστή απο έξω. Στου 275 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 10 λεπτά περίπου. Άμα είχα και καμιά τέτοια πέτρα ή κανένα επαγγελματικό φούρνο θα ψηνόταν ακόμα καλύτερα.

Για εμένα τη διαφορά την έκανε η σάλτσα σε αυτή τη pizza. Πραγματικά πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει μια τέλεια σάλτσα στη πίτσα.

Η σάλτσα έγινε με μια σκελίδα σκόρδο τσιγάρισμα σε ελαιόλαδο, μετά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας και στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη.

 Sorry για το μικρό hijack του thread με τη συνταγή :)

ευχαριστώ, αποθηκεύτηκε για δοκιμή.

Για ταβέρνα με ψητά γύρω από την αττική(30-60χλμ) τι έχετε να προτείνετε? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, margaritagr είπε

Fridays μετα τα ψωνια με Caesars , mac n cheese, chicken glaze & chicken fingers. 

20181027-141340.jpg
20181027-141344.jpg


20181027-142902.jpg


20181027-142906.jpg


 

Όλα αυτά μόνη σου τα έφαγες?σου άνοιξε η όρεξη με τα ψωνια

7 ώρες πριν, palasd είπε

Butcher burger Περιστέρι

IMG_20181021_172404.jpg

Γίγας το burger

1 ώρα πριν, fortenick είπε

IMG_20181027_190946.jpg

IMG_20181027_190952.jpg

IMG_20181027_223427.jpg

IMG_20181027_233434.jpg

Μας σκοτωσες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...