thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ελαφρια σνακ. Θα ορκιζόμουν ότι ήταν φωτό του Anorymous 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ελαφρια σνακ. οι νεες μακαροναδες δεν λενε πολλα η παλια κουντισιμο με την λευκη σαλτσα τα εσπαγε οποτε πηγαινα αυτη επαιρνα, κριμα ρε γαμωτο που την σταματησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, thomasG4 said: Θα ορκιζόμουν ότι ήταν φωτό του Anorymous Νταξει, μην εισαι ιεροσυλος ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καφεδάκι με την κατάλληλη συνοδεία 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε οι νεες μακαροναδες δεν λενε πολλα η παλια κουντισιμο με την λευκη σαλτσα τα εσπαγε οποτε πηγαινα αυτη επαιρνα, κριμα ρε γαμωτο που την σταματησαν Εδώ σταμάτησαν το επικό salad bar... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εδώ σταμάτησαν το επικό salad bar... Οντως δεν παιζοτανε με τιποτα , το τιμουσα πυκνα συχνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καφεδάκι με την κατάλληλη συνοδεία Μου τρέχουν τα σάλια, ψάχνω απεγνωσμένα σοκολάτα στο σπίτι αλλά δεν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 50 minutes ago, margaritagr said: Εδώ σταμάτησαν το επικό salad bar... Δεν εκοψαν και το Star Club; Ειχα χρονια να παω, το παρειγγειλα και μου ειπε η κοπελα πως δεν υπαρχει. Εκανα μεταβολη και εφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mylo είπε Μου τρέχουν τα σάλια, ψάχνω απεγνωσμένα σοκολάτα στο σπίτι αλλά δεν... Εγώ πάντα εχω καβατζα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, margaritagr said: Εδώ σταμάτησαν το επικό salad bar... ποο εποχες πασοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 @DZ-Photographer Για πες, απο που ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Εγώ πάντα εχω καβατζα Μάλλον δεν θα μένεις μαζί με γυναίκα ε ; 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού μιλάμε για καβάτζες γλύκου να βάλω και και εγώ τη δικιά μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ακολουθώντας τις συμβουλές και το βίντεο του και λόγω και του τυφώνα Κατρίνα που μας έκλεισε(θεωρητικά) σπίτι, έφτιαξα τον γύρο μου. Για πρώτη προσπάθεια θεωρώ πετυχημένη, αν και την επόμενη φορά θα βελτιώσω την μαρινάδα. Φυσικά έπαιξαν, πίττες, πατάτες, τζατζίκι, ντομάτα και φέτα. @Getta Robo 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα