Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ρε, την παλεύετε μερικοί εδώ μέσα? Πρέπει να είστε η χαρά της παρέας, αν έχετε παρέα.

6 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Προσωπικα ειμαι η χαρα της παρεας, και ο κυριος λογος ειναι οτι λεω ανεκδοτα δομημενα που βγαζουν νοημα.

Δεν ξερω αν έχετε πετύχει ποτέ δρόμο διπλής κατεύθυνσης που χωράει μονο ένας αλλά δεν υπαρχει ευδιακριτη λυση μέσω κοκ και κολλάνε δυο αυτοκίνητα με γέρους για δεκα λεπτο και συζητηση μέσω κορνας

εχω εναν τέτοιο δρομο κάτω απο το μπαλκόνι και ειμαι παντα εφοδιασμενος με ποπ κορν

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Οπως προ-ειπα, τα ανεκδοτα μου τα λεω με την παρεα μου. Αν δεν ειχα παρεα, θα τα εγραφα εδω :-)

Πέθανα :lol:

Δημοσ.

Παει ενας σε συνεντευξη για θέση που αφορά machine learning και τον ρωτανε:

- Πόσο κάνει 10 και 10;

- 12

- Πόσο;;

- 14

- Πόσο;;

- 18

- Πόσο;;

- 20

- Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεστε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Τορίνο υπάρχει ενας φημισμένος λαρυγγολόγος 

.

.

.

.

Ο τορινολαρυγγολόγος

Επεξ/σία από davidcas
  • Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.

Με ρωτάει ποια είναι η πρωτεύουσα της Κολομβίας της λέω η Μπογκοτά. ποια μου λέει αυτή που παρουσίαζε την γιουροβίζιον;

• Like 3
Δημοσ.

Οι βιολόγοι του μέλλοντος θα διαπιστώσουν ότι όταν διατυπώθηκε η θεωρία της εξέλιξης των ειδών, τα είδη σταμάτησαν να εξελίσσονται.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Συνάντησα χθες έναν φίλο που είχα καιρό να τον δω. Κάποια στιγμή τον ρωτάω για έναν κοινό μας γνωστό που τον έχω χάσει.

"Α, ο τάδε μου λέει. Ζει στην Βάρη εδώ και μερικά χρόνια. Είναι αρκετά απασχολημένος με διάφορα  project και δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα. Ξεκίνησε και γυμναστήριο με βάρη."

"Πες του να βρεθούμε μια μέρα. Έχω χρόνια να τον δω"

"Δεν ξέρω αν μπορεί. Έχει πωρωθεί με τα βάρη και ξοδεύει όλο τον ελεύθερο χρόνο του εκεί"

"Λογικό μου ακούγεται.. Ζει στην Βάρη και γυμνάζεται με βάρη"

• Sad 2
Δημοσ.

Μερικές φορές όταν καλείς το ασανσέρ επάνω

Spoiler

και καθυστερεί πολύ

σου δίνει την εντύπωση ότι έρχεται από τα έγκατα της Γης.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, theoritikos είπε

Συνάντησα χθες έναν φίλο που είχα καιρό να τον δω. Κάποια στιγμή τον ρωτάω για έναν κοινό μας γνωστό που τον έχω χάσει.

"Α, ο τάδε μου λέει. Ζει στην Βάρη εδώ και μερικά χρόνια. Είναι αρκετά απασχολημένος με διάφορα  project και δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα. Ξεκίνησε και γυμναστήριο με βάρη."

"Πες του να βρεθούμε μια μέρα. Έχω χρόνια να τον δω"

"Δεν ξέρω αν μπορεί. Έχει πωρωθεί με τα βάρη και ξοδεύει όλο τον ελεύθερο χρόνο του εκεί"

"Λογικό μου ακούγεται.. Ζει στην Βάρη και γυμνάζεται με βάρη"

κρατατε με, θα τον βαρη-εσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...