le vent nous porterAAAA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Alex-V είπε Ρε, την παλεύετε μερικοί εδώ μέσα? Πρέπει να είστε η χαρά της παρέας, αν έχετε παρέα. 6 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Προσωπικα ειμαι η χαρα της παρεας, και ο κυριος λογος ειναι οτι λεω ανεκδοτα δομημενα που βγαζουν νοημα. Δεν ξερω αν έχετε πετύχει ποτέ δρόμο διπλής κατεύθυνσης που χωράει μονο ένας αλλά δεν υπαρχει ευδιακριτη λυση μέσω κοκ και κολλάνε δυο αυτοκίνητα με γέρους για δεκα λεπτο και συζητηση μέσω κορνας εχω εναν τέτοιο δρομο κάτω απο το μπαλκόνι και ειμαι παντα εφοδιασμενος με ποπ κορν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Οπως προ-ειπα, τα ανεκδοτα μου τα λεω με την παρεα μου. Αν δεν ειχα παρεα, θα τα εγραφα εδω Πέθανα
davidcas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Παει ενας σε συνεντευξη για θέση που αφορά machine learning και τον ρωτανε: - Πόσο κάνει 10 και 10; - 12 - Πόσο;; - 14 - Πόσο;; - 18 - Πόσο;; - 20 - Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεστε 3
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Πως λέγεται ο ηλεκτρολόγος που δεν είναι σίγουρος; Spoiler ρελες 5 1
theoritikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 - Τι καυτός που φυσάει ο αέρας.. -Λίβας -Καλά σας αφήνω μόνες σας 1
davidcas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο Τορίνο υπάρχει ενας φημισμένος λαρυγγολόγος . . . . Ο τορινολαρυγγολόγος Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από davidcas 6 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Με ρωτάει ποια είναι η πρωτεύουσα της Κολομβίας της λέω η Μπογκοτά. ποια μου λέει αυτή που παρουσίαζε την γιουροβίζιον; 3
opera Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Οι βιολόγοι του μέλλοντος θα διαπιστώσουν ότι όταν διατυπώθηκε η θεωρία της εξέλιξης των ειδών, τα είδη σταμάτησαν να εξελίσσονται. 1 1
star12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Πως λέγεται το φλερτ στα κινεζικά ... ΝατοΡαβασακι 1
theoritikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Συνάντησα χθες έναν φίλο που είχα καιρό να τον δω. Κάποια στιγμή τον ρωτάω για έναν κοινό μας γνωστό που τον έχω χάσει. "Α, ο τάδε μου λέει. Ζει στην Βάρη εδώ και μερικά χρόνια. Είναι αρκετά απασχολημένος με διάφορα project και δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα. Ξεκίνησε και γυμναστήριο με βάρη." "Πες του να βρεθούμε μια μέρα. Έχω χρόνια να τον δω" "Δεν ξέρω αν μπορεί. Έχει πωρωθεί με τα βάρη και ξοδεύει όλο τον ελεύθερο χρόνο του εκεί" "Λογικό μου ακούγεται.. Ζει στην Βάρη και γυμνάζεται με βάρη" 2
opera Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μερικές φορές όταν καλείς το ασανσέρ επάνω Spoiler και καθυστερεί πολύ σου δίνει την εντύπωση ότι έρχεται από τα έγκατα της Γης.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, theoritikos είπε Συνάντησα χθες έναν φίλο που είχα καιρό να τον δω. Κάποια στιγμή τον ρωτάω για έναν κοινό μας γνωστό που τον έχω χάσει. "Α, ο τάδε μου λέει. Ζει στην Βάρη εδώ και μερικά χρόνια. Είναι αρκετά απασχολημένος με διάφορα project και δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα. Ξεκίνησε και γυμναστήριο με βάρη." "Πες του να βρεθούμε μια μέρα. Έχω χρόνια να τον δω" "Δεν ξέρω αν μπορεί. Έχει πωρωθεί με τα βάρη και ξοδεύει όλο τον ελεύθερο χρόνο του εκεί" "Λογικό μου ακούγεται.. Ζει στην Βάρη και γυμνάζεται με βάρη" κρατατε με, θα τον βαρη-εσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις