opera Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, stratigos24 είπε Καθάρισε ο Πλούταρχος κρεμμύδι και δάκρυσε το κρεμμύδι.. Τσακ Νόρις; Επίσης ήταν άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα. Spoiler Μετά γεννήθηκε. Spoiler 1
theoritikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 -Στο μπάρ που πήγαμε χθες , άκουσα πως έδειραν τον Μαικλ Ντάγκλας πριν λίγο καιρό -Έλα ρε σοβαρά; -Ναι! Ακόμα πιο παλιά έδειραν και τον Κερκ Ντάγκλας -Μην ξαναπάμε εκεί! Βαράνε ντάγκλες 5 2
davidcas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Σε προεκλογική περίοδο μπαίνει ενας υποψήφιος βουλευτης σε ενα σουβλατζίδικο και παραγγέλνει δυο πίτες. Καθώς περίμενε, είδε πως το μαγαζί είχε κόσμο και σκέφτηκε πως ήταν ευκαιρεία να ψαρέψει ψηφαλάκια, οποτε λεει στον σουβλατζη: - Μαστορα, φτιαξε απο εναν γύρο για τον κόσμο εδω, κερασμένο απο μένα - Μάλισταααα.... Περνανε δυο λεπτά και ο σουβλατζής του δίνει τα δύο σουβλάκια που παρηγγειλε και κάθεται στην άκρη. Τον βλεπει ο υποψήφιος βουλευτης και του λεει: - Τι εγινε; Δεν ειπαμε να κερασεις τον κόσμο εδώ απο εναν γύρο; - Ναι. Στις 11 Νοεμβρίου - Γιατί έτσι; - Ο γύρος του κόσμου, σε 80 μέρες
opera Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Schrödinger είχε 2 γάτες. έκλειψη γάτας Spoiler Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από opera 3
star12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, theoritikos είπε -Στο μπάρ που πήγαμε χθες , άκουσα πως έδειραν τον Μαικλ Ντάγκλας πριν λίγο καιρό -Έλα ρε σοβαρά; -Ναι! Ακόμα πιο παλιά έδειραν και τον Κερκ Ντάγκλας -Μην ξαναπάμε εκεί! Βαράνε ντάγκλες και η πλακα πως τωρα βλεπω το Game με τον michael douglas και ειδα το μυνημα σου στο μπρεικ.βαραει η ταινια
patrickdrd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 https://www.protothema.gr/stories/article/815412/zeugari-ekane-sex-gia-tessera-hronia-me-lathos-tropo/#.W4Eu90as_5A.twitter
xrist0s4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Τι κωλάρα είναι αυτή μωρό μου; -Δεν θα μου πεις κάτι για τα μάτια μου; -Τι κωλάρα είναι αυτή μάτια μου;;; 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 η δουλειά δεν είναι ντροπή! (εξαιρούνται όσοι δουλεύουν σε εισπρακτικές και διόδια ) 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε η δουλειά δεν είναι ντροπή! (εξαιρούνται όσοι δουλεύουν σε εισπρακτικές και διόδια ) σε διοδια γιατι μωρε;
star12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Είναι ο Ρόμπερτ και περπατάει στο δρόμο .Ξαφνου παταει μια μπανανόφλουδα που δεν είδε και πέφτει κάτω .Συκωνεται πάει να περάσει απέναντι στο δρόμο, και πέφτει σε ένα αυτοκίνητο .Συκωνεται συνεχίζει τη πορεία του ,και τότε εκεί που περπατά με βιασύνη ,πέφτει πάνω σε μια γριούλα .παει σπίτι και πέφτει για ύπνο . ειναι ο Ρομπερτ πατισον 4
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέρασαν στις πανελλήνιες. Ελπίζω να δουλέψουμε στην ίδια καφετέρια. 2
crystalp2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πάει ένας τύπος σε έναν ψυχολόγο. Ψυχολόγος: -Γειά σας .Πως ονομάζεστε? Τύπος: -Εμαιλάκης(email) Κακομοίρογλου Ψυχολόγος: -Ποιό είναι το πρόβλημά σας κύριε Εμαιλάκη Κακομοίρογλου? Τύπος: - Ε να ,τα μόνα e-mail που λαμβάνω είναι διαφημιστικά και απο γκόμενα κανένα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από crystalp2
fidolos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερετε αν μπορω να βρω κανα σκριπτακι ή αν υπαρχει τροπος στο ινσομνια (κατι σαν μπλοκ) να μην μου εμφανιζονται τα ανεκδοτα του star12? 😕😕😩 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από fidolos
Προτεινόμενες αναρτήσεις