Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, opera είπε

Νέα θεωρία σύμφωνα με την οποία το σύμπαν δημιουργήθηκε μετά από το Gang Bang.

Από εκεί βγήκε η έκφραση γ....κε το σύμπαν; 

• Like 1
  • Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο τα παιδιά με φωνάζουν μαφιόζο..

-Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.

-Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;

Δημοσ.

-Φιλενάδα,να κρυφτώ;Έρχονται 7 πρώην μου.

-Όχι.

-Έλα ρε Χαρά,γιατί όχι;

-Είπα όχι.

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η Χαρά δεν την αφήνει

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

-Ακουσες για το καινούργιο εστιατόριο στο φεγγάρι;

-Οχι ρε συ, καλό;

-Καλο μωρέ. Έχει πολύ ωραίο φαγητό αλλά καθόλου ατμόσφαιρα.

• Like 6
Δημοσ.

Πάσχω από  "Σύνδρομο της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων".

Spoiler

Όλες οι πάστες μου φαίνονται μικροσκοπικές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλεωπατρα αγαπη μου γυρισα
α για σου Ιουλιε....Πως ηταν ο Αυγουστος;

καυτοσ

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

Ήταν μια φορά και έναν καιρό 3 τύποι, οι οποίοι είχαν ο καθένας από ενα προβλημα στα πόδια τους... Ο πρώτος περπατούσε χοροπηδηχτά στις μύτες απ'τα πόδια του, ο δευτερος περπατούσε κάνοντας μικρούς ελιγμούς αριστερά - δεξιά (σαν τριπλα ), ενώ ο τρίτο είχε το ένα πόδι παράλυτο με συνέπεια να του σέρνεται στο έδαφος, και περπατούσε σαν τα ζόμπι....
 Ήθελαν λοιπόν να πανε στην παραλια όλοι μαζί αλλά ντρεπόντουσαν για τον τρόπο που περπατούσανε. Αποφασίσανε λοιπόν να πάνε στις 3η ώρα το βράδυ που δεν θα ήταν και κανένας.

Έτσι κι έγινε. Πάνε λοιπόν,κάνουν το μπανάκι τους, και πριν το καταλάβουν τους παίρνει ο ύπνος.
    Κοιμήθηκαν όλοι πολύ βαριά και ξυπνάν την άλλη μέρα κατά τις 3 το μεσημέρι,και βλέπουν την παραλία τίγκα στον κόσμο..
    Αμάν, σκέφτονται, πως θα φύγουμε τώρα ;
    Σε μία στιγμή λέει ο πρώτος, ''Μαλάκες εγώ βρήκα τρόπο να φύγω. Την κάνω...'', και σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει με τον τρόπο του φωνάζοντας: "Αχ, καίει η πουτάνα, καίει"...
    Τον βλέπει ο δεύτερος, τρώωει φλασιά. Σηκώνεται και με τον δικό του τρόπο ξεκινάει να φεύγει φωνάζοντας: "Προσοχή ρε τα πυργάκια των παιδιών. Τα πυργακια ρε..."
    Οπότε σηκώνεται και ο τρίτος με τον δικό του τρόπο και φεύγωντας και αυτός φωνάζει: ''Ρε, ποιος τα γαμάει τα πυργάκια...''

• Like 6
Δημοσ.

Μάστορα ακούω ένα θόρυβο στο αυτοκίνητο τι φταίει;

Κάνει έλεγχο ο μάστορας και απαντά:

Spoiler

Να πας σε Ω.Ρ.Λ

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/8/2018 στις 9:56 ΜΜ, agamoi-thytai είπε

Ήταν μια φορά και έναν καιρό 3 τύποι, οι οποίοι είχαν ο καθένας από ενα προβλημα στα πόδια τους... Ο πρώτος περπατούσε χοροπηδηχτά στις μύτες απ'τα πόδια του, ο δευτερος περπατούσε κάνοντας μικρούς ελιγμούς αριστερά - δεξιά (σαν τριπλα ), ενώ ο τρίτο είχε το ένα πόδι παράλυτο με συνέπεια να του σέρνεται στο έδαφος, και περπατούσε σαν τα ζόμπι....
 Ήθελαν λοιπόν να πανε στην παραλια όλοι μαζί αλλά ντρεπόντουσαν για τον τρόπο που περπατούσανε. Αποφασίσανε λοιπόν να πάνε στις 3η ώρα το βράδυ που δεν θα ήταν και κανένας.

Έτσι κι έγινε. Πάνε λοιπόν,κάνουν το μπανάκι τους, και πριν το καταλάβουν τους παίρνει ο ύπνος.
    Κοιμήθηκαν όλοι πολύ βαριά και ξυπνάν την άλλη μέρα κατά τις 3 το μεσημέρι,και βλέπουν την παραλία τίγκα στον κόσμο..
    Αμάν, σκέφτονται, πως θα φύγουμε τώρα ;
    Σε μία στιγμή λέει ο πρώτος, ''Μαλάκες εγώ βρήκα τρόπο να φύγω. Την κάνω...'', και σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει με τον τρόπο του φωνάζοντας: "Αχ, καίει η πουτάνα, καίει"...
    Τον βλέπει ο δεύτερος, τρώωει φλασιά. Σηκώνεται και με τον δικό του τρόπο ξεκινάει να φεύγει φωνάζοντας: "Προσοχή ρε τα πυργάκια των παιδιών. Τα πυργακια ρε..."
    Οπότε σηκώνεται και ο τρίτος με τον δικό του τρόπο και φεύγωντας και αυτός φωνάζει: ''Ρε, ποιος τα γαμάει τα πυργάκια...''

Δεν το πιασα ρε γμτ..Παίζει κάνα explain??

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ.
54 minutes ago, kajwbtfe said:

Δύσκολο. Πρέπει να το δεις, live performance από ανεκδοτάκια με καλή παντομίμα να μη σου μείνει άντερο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε

Ο τρίτος που έσερνε το πόδι, πέρασε όλα τα πυργάκια από πάνω.

6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Δύσκολο. Πρέπει να το δεις, live performance από ανεκδοτάκια με καλή παντομίμα να μη σου μείνει άντερο. 

Είναι από τα ανέκδοτα που χάνουν πολύ αν τα διαβάζεις μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

ντρινκ ντρινκ
ναι πιος ειναι
ελα αντωνιε εγω ειμαι
πιος εσυ
ο Ιουλιος
τι λες ρε μαλ@#α.Σεπτεμβριος ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...