naive Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 - Μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα παρακαλώ - Cookies; - Αποδέχομαι. 6
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας χιονανθρωπος που πηγε και εκανε αφαιρεση παγοκυστης 5
momotis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ένα αντρόγυνο πηγαίνει στον ψυχολόγο και ο άντρας αναφέρει πως η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 6 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως και την ρωτάει: – Εσείς κυρία μου έχετε κάποια εξήγηση για την άρνησή σας αυτή; Μήπως δεν σας αρέσει πια ο άντρας σας; Εκείνη τότε λέει στον γιατρό την πραγματική ιστορία της: – Πριν 6 μήνες λόγω χρεών πούλησα το αυτοκίνητο και από τότε παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταξιτζής: «Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή …; Έτσι μου κάνει ένα «ή”.» Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος: «Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή …;» – Έτσι μου ρίχνει ένα «ή”. Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταξιτζης: «Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή …;» – Έτσι μου ξανακάνει ένα «ή”. Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίζω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. – Καταλαβαίνω.. καταλαβαίνω, λέει ο ψυχολόγος. Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή … ; 5
theoritikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 -Πατέρα φέτος θα πάω Επτάνησα _Εγώ στην ηλικία σου πήγα Δωδεκάνησα 5
mcrae13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 - Γιατρέ έχω αμνησία . - Τι έχεις?? - Τι έχω? 3
agrio.imeros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 - Κλεοπάτρα; Με απατάς; - Κοίτα Ιούλιε... Ομολογώ πως μπήκε ο Αύγουστος... 3
star12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Κυρία κυρία τι κωστακη πωπω τι ωραία παπούτσια που φοράτε α ευχαριστώ κωστακη γοβες είναι γόβες ;;; ναι κωστακη τι ώρα ανοίγουν 2
christos8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 - Φιλαράκι, οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν; - Ναι, αν πάρεις καφέ. - Ωραία, την καφέ θα πάρω!
theoritikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Ποιο είναι το αγαπημένο γλυκό των γκέι; Το κοκ 1 2
patrickdrd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 - Τι μέρα είναι; - Είμαι σε νησί. - Συγγνώμη. Φιλαράκι, οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν; - Ναι, αν πάρεις καφέ. - Ωραία, την καφέ θα πάρω!
CleanthisD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 - Ωραία, την καφέ θα πάρω! - Ναι, αν πάρεις καφέ. - Φιλαράκι, οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μια γριά απ'τον Καναδά μου τον έκανε κιμά και μια γριά απ'τα Ριβιλίκια γεμ'σε του βρακίτς πουντίκια.. !!
Kenny McCormick Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Agraf είπε Μια γριά απ'τον Καναδά μου τον έκανε κιμά και μια γριά απ'τα Ριβιλίκια γεμ'σε του βρακίτς πουντίκια.. !!
opera Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Νέα θεωρία σύμφωνα με την οποία το σύμπαν δημιουργήθηκε μετά από το Gang Bang. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις