xrist0s4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 - Συγγνώμη φίλε, βλέπεις το ματς; - Ναι.. - Και; Πόσο είναι το ημίχρονο; - 45 λεπτά. - Ευχαριστώ πολύ... 3
star12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Πως λέγεται το μικρό που λέει στο μπαμπά του πως θέλει να Πάει πρός νερού του στα Γαλλικά;;;; Γιογιο Παπί 1
Hellaslover Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως λεγεται το μικρο απο την αφρικη που θελει να κανει κακα; Ayyayaya coco jambo ayyayai Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Hellaslover 1 5
davidcas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 -Και να ξέρεις μετά το φαγητό δεν θα κολυμπήσεις για 3 ώρες -Μα μπαμπά είμαστε χρυσόψαρα. -Α το ξέχασα.. -Τι ξέχασες? 4
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 - Έχεις κλείσει τα 40 ; - Όχι τα έχω αφήσει ανοιχτά να αερίζονται.
Hellaslover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μετα απο one night stand: -εσενα Μαρακι θα πρεπε να σε λενε κλαμπ -απο που κ ως που; -να...με ενα ποτο η εισοδος δωρεαν
Alex-V Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Έχω έναν φίλο που ήξερε τρομερό τέννις. Ήταν ο Τέννις ο Τρομερός. 3
xrist0s4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Συζητάνε δυο φίλες από την Λιβαδειά: - Mε πόσους πήγες την τελευταία εβδομάδα; - Mε σαράντα . - Tην προηγούμενη; - Mε σαράντα. - Σαράντα πάλι κάργια;;; 3 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 12/7/2018 στις 6:30 ΜΜ, Hellaslover είπε Πως λεγεται το μικρο απο την αφρικη που θελει να κανει κακα; Ayyayaya coco jambo ayyayai
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Ο άλλος είναι 19 χρονών και βγήκε ο πολυτιμότερος νεαρός παίκτης του Μουντιάλ και κέρδισε και το παγκόσμιο κύπελλο. Και εγώ στα 19 μου έκαψα τα φρύδια ενός φίλου μου που κοιμόταν με πυροκλάνι. 2
opera Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2009 χρέος 129% του ΑΕΠ αρχίζουν τα μνημόνια 2018 χρέος 180% του ΑΕΠ τελειώνουν τα μνημόνια 4 1
koulislefkada Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παει ενας στον οφθαλμιατρο... -Γιατρε εχω προβλημα με τα ματια. -Τι προβλημα; -Οταν τα τηγανιζω μου σκαει ο κροκος! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από koulislefkada
palasd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει. Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : « όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε. Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός. Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος. Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει «είμαι έτοιμος». Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη.φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος. Επόμενος, λέει ο Σατανάς . Βγαίνει ο Ινδός. Τι θα έχεις για ασπίδα; Τίποτα! -λέει ο Ινδός-80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς» Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς» Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς» « Α να πάρει!!!» κάνει ο Διάβολος «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.» ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος. Και απαντάει ο δικός μας : «Ε ΤΙ, ΤΙ, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!» Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από palasd
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, palasd είπε Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει. Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : « όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε. Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός. Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος. Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει «είμαι έτοιμος». Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη.φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος. Επόμενος, λέει ο Σατανάς . Βγαίνει ο Ινδός. Τι θα έχεις για ασπίδα; Τίποτα! -λέει ο Ινδός-80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς» Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς» Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς» « Α να πάρει!!!» κάνει ο Διάβολος «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.» ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος. Και απαντάει ο δικός μας : «Ε ΤΙ, ΤΙ, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!» XAXAXAXAXAXAAXXAXxaaxa
efkola Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ο Ιωνικός που βρίσκεται πλέον στη Γ΄ Εθνική έχει νέο ιδιοκτήτη κι αυτός είναι ο γνωστός δικηγόρος και μεγαλομέτοχος της Α.Ε.Λ., Αλέξης Κούγιας! Όσο για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Ιωνικού; Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τοποθετήσει στον προεδρικό θώκο τον 16χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου του Κολεγίου Αθηνών. 😱 Πηγή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις