μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Και ξαναρωτάω .γιατί δεν τα βγάζουν φωτογραφία ώστε να μην τιθεται αμφισβήτηση; Επίσης να ξέρετε ότι η δημοτική αστυνομία γράφει και Κυριακές . Δεν πιστεύω να ισχύει ακόμη αυτό που ίσχυε παλιά που πήγαιναν σε γνωστούς τους της αστυνομίας και σβηναν κλήσεις; 1
Greektrooper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Και ξαναρωτάω .γιατί δεν τα βγάζουν φωτογραφία ώστε να μην τιθεται αμφισβήτηση; Επίσης να ξέρετε ότι η δημοτική αστυνομία γράφει και Κυριακές . Αυτό ναι. Είναι κάτι σωστό μιας και είναι δύσκολα αμφισβητήσιμο. Όσο για το αν σβήνεται η κλήση, δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει το γεγονός ότι αυτή τουλάχιστον που μου έκοψε εμένα βγήκε από φορητό μηχανάκι εκτυπωμένη και όχι όπως παλιά από μπλοκακι. Δηλαδή αν αντίγραφο της κλήσης "ανεβαίνει" π.χ σε κάποιον υπολογιστή ή κάπου αλλού. Σίγουρα με τον κλασσικό τρόπο (ροζ χαρτάκι) ήταν πιο εύκολο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Greektrooper
Mansora Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Greektrooper είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και εσύ θα το έκανες για την μία φορά στο τόσο που θα σε γράψει ο τροχονόμος αν τυχόν κάνεις παράβαση. Κάθε 2 χρόνια όμως έχεις ΚΤΕΟ, έχεις τυχαία μπλόκα για κάρτα καυσαερίων ή αλκοτεστ, έχεις πλέον έλεγχο εν κινήσει από τα τερματικά των περιπολικών οπότε δεν βλέπω πως θα σε βοηθούσε αυτό. Ο νομοθέτης στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι σωστά προέβλεψε να δώσει το δικαίωμα ένστασης. Φανταστείτε να μην υπήρχε αυτή η δυνατότητα και να ήμασταν στο "έλεος" του εκάστοτε αστυνομικού που δεν πράττει ουσιαστικά σωστά την δουλειά του. Γιατί εδώ ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα. Θεωρητικά ας πούμε μια καλή λύση για την αποφυγή τέτοιων περιπτώσεων θα ήταν να προβλέψει ο νομοθέτης πρόστιμο στο όργανο για κάθε λανθασμένη κλήση που κόβει άρα και για διαφυγόντα κέρδη για το κράτος. Αν λοιπόν ήξερε ο τροχονόμος ότι για το Opel μου που μου έκοψε κλήση και σβήστηκε θα πλήρωνε ένα 5-10% από την τσέπη του τότε ίσως να υπήρχαν λιγότερα συμβάντα σαν κι αυτά. Δεν είναι μια φορά στο τόσο. Κάποτε εμένα στο Κολωνάκι και το γραφείο μου ήταν στον Πύργο των Αθηνών δυο απ τις περιοχές με αρκετούς ελέγχους στο παρκάρισμα. Επειδή συζούσα στο σπίτι και δεν ήταν δικό μου δεν μπορούσα να πάρω κάρτα μόνιμου κατοίκου και η τότε δουλειά δεν παρείχε Πάρκιν. Το κοστος για τα δυο παρκινγκ σε δουλειά και σπίτι μου έβγαινε ακριβότερο από τις κλήσεις που με έγραφαν σχεδόν μέρα παρά μέρα. Στο ΚΤΕΟ δεν πιστεύω να ασχολείται κανεις με το χρωμα τις άδειας και το μόνο που θα σου έλεγαν είναι ότι πρέπει να δηλωθεί κάποια στιγμή ενώ το πρόστιμο σε περίπτωση μη δήλωσης χρώματος ήταν 20€. Όποτε θα μπορούσα να ρισκάρω 20€ για έναν έλεγχο που ίσως δεν γινόταν ποτέ για να αποφύγω 10 12 σίγουρες κλήσεις παρκαρίσματος το μηνα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Επειδή είμαι μόνιμη κάτοικος Αθηνών αλλά δεν έχω φέρει ακόμη την εφορία μου εδώ αν με γραψουν και μετά καταφέρω να πάρω κάρτα μόνιμου κατοίκου μπορώ να διαγράψω το πρόστιμο;
Mansora Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Επειδή είμαι μόνιμη κάτοικος Αθηνών αλλά δεν έχω φέρει ακόμη την εφορία μου εδώ αν με γραψουν και μετά καταφέρω να πάρω κάρτα μόνιμου κατοίκου μπορώ να διαγράψω το πρόστιμο; Θεωρητικά θα μπορείς αν γίνει σε ένα εύλογο χρονικό περιθώριο μετά από την κλήση αλλά θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά τις οδούς που σου δίνει δικαίωμα στάθμευσης και όχι απλά γενικά το δήμο.
ManFromEarth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, talibanakos είπε Αν ηταν βραδυ τοτε πολυ ευκολα και εγω και εσυ και το οργανο μπορει να καναμε λαθος στο χρωμα. Και εχω την υποψια οτι ειναι σκουρο πρασινο/κυπαρισι το αμαξι σου,και οχι πρασινο του βαζελου πχ. Δεν ηταν μπλε και εγραψε κοκκινο. Δεν ειναι δικαιωμα σου,ξερεις πολυ καλα οτι εχεις κανει μ@λ@κι@ και απλα ψαχνεις σαν κλασσικος ελληνας το παραθυρακι για να "δουλεψεις" το συστημα. Δικαιωμα σου να θες να μην πληρωσεις,δε σημαινει οτι δεν ειναι ανηθικο. με αυτα που γραφεις, αλλος μου φαινεται ειναι ο ελληναρας... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ManFromEarth 1
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το κράτος φταίει. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ για όλους ακόμη κ στο κέντρο της Αθήνας. 2
basilis_k6 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 i can confirm λάθος χρώμα, δημος αθηνας, εσβησε μπαμ
EnStr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Σήμερα πήγα να πληρώσω μια κλήση, και είδα πως στην κλήση μου αναφερόταν πως το αυτοκίνητο ήταν χρώμα χρυσσαφί ενώ το αυτοκίνητο μου είναι χρώματος ΜΠΕΖ ( με βάση την άδεια κυκλοφορίας ) Ζήτησα να ακυρωθεί η κλήση και, απότι κατάλαβα λόγικα θα γίνει δεκτή, αυτήν την αίσθηση μου έδωσε η υπάλληλος
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, EnStr είπε Σήμερα πήγα να πληρώσω μια κλήση, και είδα πως στην κλήση μου αναφερόταν πως το αυτοκίνητο ήταν χρώμα χρυσσαφί ενώ το αυτοκίνητο μου είναι χρώματος ΜΠΕΖ ( με βάση την άδεια κυκλοφορίας ) Ζήτησα να ακυρωθεί η κλήση και, απότι κατάλαβα λόγικα θα γίνει δεκτή, αυτήν την αίσθηση μου έδωσε η υπάλληλος Γραφει το χρωμα με κωδικο ή περιγραφη η αδεια κυκλοφοριας ?
EnStr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Γιάννης Platano το γράφει με περιγραφη, " Συγκεκριμένα γράφει " ΜΠΕΖ, ενώ ο αστυνομικός είχε γράψει χρυσαφί Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από EnStr 1
turbat0s Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Λίγο περίεργο πάντως είναι όλο αυτό. Με τα χρώματα και τις αποχρώσεις που κυκλοφορούν σήμερα ποιός μπορεί να μαντέψει τί γράφει η άδεια κυκλοφορίας?
G.bar Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω τι χρώμα είναι το Μπεζ! 1
tornado Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 5/6/2018 στις 12:00 ΜΜ, Ntinaras είπε το ιδιο ισχυει και για τους ουγκανους στο σεφ, που οταν εχει αγωνα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος για πες μου γιατι εκει δεν τους γραφουν? εδω σε θελω μαγκα, οταν εχει ποδοσφαιρο, κλεινει η ποσειδωνος και η πειραιως, με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεβω πειραια.
Joshua21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Λίγο περίεργο πάντως είναι όλο αυτό. Με τα χρώματα και τις αποχρώσεις που κυκλοφορούν σήμερα ποιός μπορεί να μαντέψει τί γράφει η άδεια κυκλοφορίας? Δεν χρειάζεται να μαντέψει κανείς τίποτα πολύ απλά επειδή οι άδειες δεν γράφουν αποχρώσεις, μόνο τα βασικά χρώματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις