Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Ανεξαρτήτως της άδειας. Το αμάξι τι χρώμα είναι ; Είναι αυτό που γράφει η άδεια ;

""Στην κληση ομως γραφει χρωμα "Ασημι" ενω η αδεια του αυτοκινητου γραφει "Μπλε"  ""

κι εγω εδω που τα λεμε.. .τελικα... αναρωτιεμαι..!!  η κληση γραφει ασημι, η αδεια γραφει μπλε, μηπως ειναι χαμαιλεων και αλλαζει χρωματα....?????? 

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να ισχυριστει οτι το ασημι αμαξι ειχε πλαστες πινακιδες.....? Γιατι αυτος να αλλαξε το χρωμα του αυτοκινητου για να γλιτωσει 80 ευρω... δεν παιζει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γράφει όμως και την μάρκα του αυτοκινητου,οποτε τόσο σύμπτωση,ίδιες πινακίδες, ίδιο μοντελο αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Ναι ισχύει και υπάρχει ρητή εντολή από τον συνήγορο του πολίτη.

Όταν στην κλήση έχει γραφτεί λάθος χρώμα από αυτό που γράφει η άδεια είναι υποχρεωμένοι να την ακυρώσουν.Ένσταση με τη δικαιολογία ότι δεν θυμάσαι να έχεις παρκάρει ποτέ παράνομα στο συγκεκριμένο σημείο και πιθανώς έγινε λάθος από τον υπάλληλο κατά την αναγραφή της πινακίδας του αυτοκινήτου.

Είναι υποχρεωμένοι να την ακυρώσουν άλλως μία καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη και αναλαμβάνει αυτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αυτοκινητο ειναι κατι σαν γαλαζιο του παγου. τη νυχτα πιο πολυ για ασημι φαινεται. ειδικα αμα ειναι σκονισμενο. πηγα σημερα στο δημο και υπεβαλα ενσταση. θα την ακυρωσουν την κληση, απ'οτι μου ειπε ο διευθυντης. βαση νομοθεσιας, αμα γραφει εστω και το χρωμα λαθος, η κληση ειναι ακυρη. το ειχα ψαξει κι εγω στο συνηγορο του πολιτη και μου ειπαν αυτο ακριβως. οτι αφου εβαλε λαθος χρωμα, μπορει να εβαλε και λαθος αριθμο κυκλοφοριας.

Επεξ/σία από Rallystas
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Rallystas είπε

το αυτοκινητο ειναι κατι σαν γαλαζιο του παγου. τη νυχτα πιο πολυ για ασημι φαινεται. ειδικα αμα ειναι σκονισμενο. πηγα σημερα στο δημο και υπεβαλα ενσταση. θα την ακυρωσουν την κληση, απ'οτι μου ειπε ο διευθυντης. βαση νομοθεσιας, αμα γραφει εστω και το χρωμα λαθος, η κληση ειναι ακυρη. το ειχα ψαξει κι εγω στο συνηγορο του πολιτη και μου ειπαν αυτο ακριβως. οτι αφου εβαλε λαθος χρωμα, μπορει να εβαλε και λαθος αριθμο κυκλοφοριας.

Εγω παντως οταν βλεπω αμαξι παρκαρισμενο παρανομα το οποιο πραγματικα ενοχλει πολυ,παιρνω την κληση απο πανω και την πεταω.

Δε σπαω αμαξια ή κεφαλια που λεει το αλλο το διποδο παραπανω,αλλα σιγουρα ετσι τους ποναει πιο πολυ.

Αστους μετα να αναρωτιουνται που εφαγαν κληση.

Αφου λοιπον τη "¨γλυτωσες" θα συνεχισεις τα ιδια,η παιζει να σκεφτεις λιγο και το συνανθρωπο που ενοχλεις οταν παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Εγω παντως οταν βλεπω αμαξι παρκαρισμενο παρανομα το οποιο πραγματικα ενοχλει πολυ,παιρνω την κληση απο πανω και την πεταω.

Δε σπαω αμαξια ή κεφαλια που λεει το αλλο το διποδο παραπανω,αλλα σιγουρα ετσι τους ποναει πιο πολυ.

Αστους μετα να αναρωτιουνται που εφαγαν κληση.

Αφου λοιπον τη "¨γλυτωσες" θα συνεχισεις τα ιδια,η παιζει να σκεφτεις λιγο και το συνανθρωπο που ενοχλεις οταν παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο;

εκει που παρκαρα, υπηρχαν πανω απο 50 αυτοκινητα παρκαρισμενα. απλως επειδη ειχαμε παρκαρει απ'την αριστερη πλευρα μας γραψανε. υπηρχε χορος να περασουν κανονικα τα αυτοκινητα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rallystas είπε

εκει που παρκαρα, υπηρχαν πανω απο 50 αυτοκινητα παρκαρισμενα. απλως επειδη ειχαμε παρκαρει απ'την αριστερη πλευρα μας γραψανε. υπηρχε χορος να περασουν κανονικα τα αυτοκινητα.

Αρα θα συνεχισεις να παρκαρεις παρανομα στο ιδιο σημειο;

Για μενα μην το πλενεις το αμαξι,θα γλυτωσεις πολλες κλησεις,αλλα τις πετρες μπορει να μην τις γλυτωσεις :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, talibanakos είπε

Αρα θα συνεχισεις να παρκαρεις παρανομα στο ιδιο σημειο;

Για μενα μην το πλενεις το αμαξι,θα γλυτωσεις πολλες κλησεις,αλλα τις πετρες μπορει να μην τις γλυτωσεις :P

ποιο ιδιο σημειο ρε αδερφε; χρονια ειχα να παω εκει κατω. απλως ετυχε.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και μένα το ίδιο στου Ψυρρή. Είχα παρκάρει στο τέλος ενός δρόμου που στην αρχή του έχει πινακίδα για παρκαρισμα μόνο για μόνιμους κατοίκους και δεν την είχα δει. Βρίσκω την κλήση και έγραφε Opel μαύρο. Το αυτοκίνητο είναι πράσινο κυπαρισσί. Πήγα στην Ομόνοια στην Αγίου Κωνσταντίνου και έκανα ένσταση. Έγραψα στην ένσταση για ποιο λόγο ζητάω την παραγραφή και κράτησαν φωτοτυπία την άδεια και το ασφάλιστρο που φαίνεται το χρώμα. Εντός μίας εβδομάδας μου είπαν να πάρω τηλέφωνο να ενημερωθώ για την τύχη της όπως και έκανα και η κλήση παραγράφηκε. Σημειωτέον ότι (καλώς) έγραψαν καμία 20αρια αυτοκίνητα στην σειρά μαζί με το δικό μου.

Δημοσ.

πηρα σημερα και μου ειπαν οτι η ενσταση εγινε δεκτη. ευτυχως τη γλυτωσα. μυαλο για την επομενη φορα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είμαστε Ελληναράδες και δεν αλλάζουμε με τίποτε.

Πάω σήμερα πρωί πρωί σούπερ μάρκετ για κάτι επείγον και παρκάρω.Σχεδόν όλα τα πάρκινγκ ελεύθερα.Έρχεται μία κυρία φουριόζα και παρκάρει στο σημαδεμένο τόσο κάτω όσο και με πινακίδα πάρκινγκ Αναπήρου.Ακολουθεί διάλογος.

-Κυρία μου όλα ελεύθερα είναι σε αυτό;;;;

-Μα έχει τόσα ελεύθερα κάτι επείγον θα πάρω και φεύγω.

-Με δεν έχει σημασία πόσα έχει ελεύθερα.Και το μοναδικό να είναι ελεύθερο δεν παρκάρουμε ποτέ  σε αυτό.Και ποτέ να μην έλθει ανάπηρος να παρκάρει πρέπει να είναι ελεύθερο να δείχνουμε ότι είμαστε πολιτισμένος λαός.

Έφυγα να συνεχίσω τα ψώνια.Βγαίνοντας είδα το είχε μετακινήσει δίπλα.

Edit.Δεν έχει σχέση με το παρκάρισμα του TS  το μήνυμά μου.Σε όλους έτυχε να παρκάρουμε σε κάποιο πεζοδρόμιο τουλάχιστον σε σημείο που δεν ενοχλούμε.:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...