Rallystas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Την Κυριακη βρηκα μια κληση στο αμαξι απο τη δημοτικη αστυνομια Αλιμου για παρκαρισμα. Στην κληση ομως γραφει χρωμα "Ασημι" ενω η αδεια του αυτοκινητου γραφει "Μπλε". διαβασα σε διαφορες ιστοσελιδες οπως και στο συνηγορο του πολιτη οτι αν γραφει λαθος αρ. κυκλοφοριας, μαρκα ή χρωμα τοτε η κληση ειναι ακυρη. πηρα και στο δημο και μου ειπαν να καταθεσω ενσταση. σκοπευω να το κανω αυριο. υπαρχει περιπτωση να την ακυρωσουν; παει δικαστικα ή την ακυρωνει ο υπευθυνος της δημοτικης αστυνομιας (οπως γινεται με τους διοικητες της τροχαιας); "ο Συνήγορος του Πολίτη επεσήµανε στις αρµόδιες υπηρεσίες των ∆ήµων ότι µε βάση το ισχύον νοµικό πλαίσιο (υπ΄ αριθµ. 2515/64/2007/11-7-2007 ΚΥΑ, και άρθρα 4, 10 & 104 του ΚΟΚ), στην κλήση θα πρέπει να αναγράφονται ορθά όλα τα στοιχεία που αφορούν στον ακριβή προσδιορισµό του οχήµατος του παραβάτη και της παράβασης που διαπράχθηκε. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι στις περιπτώσεις εκείνες που το αρµόδιο διοικητικό όργανο, το οποίο έχει την ευθύνη της ορθής αναγραφής στην κλήση όλων των στοιχείων που προβλέπει ο νόµος, αναγράφει εσφαλµένα ή ελλιπή στοιχεία (π.χ. αρ. κυκλοφοριας, μαρκα, χρωμα), η εν λόγω πράξη καθίσταται ακυρωτέα."
Rallystas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε Τυχερός είσαι... λες να τη γλυτωσω; μην πληρωνω 40 ευρω κερατιατικα. γραψανε 50 αυτοκινητα τα κορακια της δημοτικης προχθες.
BarcodeCrew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το πάρκαρες παράνομα ?Α ναι ,τότε καλά κάνουν και γράφουν. 10 3
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Όταν λες κερατιάτικα εννοείς ότι εσύ και οι άλλοι 50 είχατε παρκάρει νόμιμα? 6
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, Rallystas είπε Την Κυριακη βρηκα μια κληση στο αμαξι απο τη δημοτικη αστυνομια Αλιμου για παρκαρισμα. Στην κληση ομως γραφει χρωμα "Ασημι" ενω η αδεια του αυτοκινητου γραφει "Μπλε". διαβασα σε διαφορες ιστοσελιδες οπως και στο συνηγορο του πολιτη οτι αν γραφει λαθος αρ. κυκλοφοριας, μαρκα ή χρωμα τοτε η κληση ειναι ακυρη. πηρα και στο δημο και μου ειπαν να καταθεσω ενσταση. σκοπευω να το κανω αυριο. υπαρχει περιπτωση να την ακυρωσουν; παει δικαστικα ή την ακυρωνει ο υπευθυνος της δημοτικης αστυνομιας (οπως γινεται με τους διοικητες της τροχαιας); "ο Συνήγορος του Πολίτη επεσήµανε στις αρµόδιες υπηρεσίες των ∆ήµων ότι µε βάση το ισχύον νοµικό πλαίσιο (υπ΄ αριθµ. 2515/64/2007/11-7-2007 ΚΥΑ, και άρθρα 4, 10 & 104 του ΚΟΚ), στην κλήση θα πρέπει να αναγράφονται ορθά όλα τα στοιχεία που αφορούν στον ακριβή προσδιορισµό του οχήµατος του παραβάτη και της παράβασης που διαπράχθηκε. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι στις περιπτώσεις εκείνες που το αρµόδιο διοικητικό όργανο, το οποίο έχει την ευθύνη της ορθής αναγραφής στην κλήση όλων των στοιχείων που προβλέπει ο νόµος, αναγράφει εσφαλµένα ή ελλιπή στοιχεία (π.χ. αρ. κυκλοφοριας, μαρκα, χρωμα), η εν λόγω πράξη καθίσταται ακυρωτέα." Όχι απλά υπάρχει περίπτωση να την ακυρώσουν, είναι σίγουρο. 1
Zaytsev Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Just now, Joshua21 said: Όχι απλά υπάρχει περίπτωση να την ακυρώσουν, είναι σίγουρο. Ισχύει, μου έχει συμβεί κι ακυρώθηκε αμέσως. 1
Rallystas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Το πάρκαρες παράνομα ?Α ναι ,τότε καλά κάνουν και γράφουν. 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Όταν λες κερατιάτικα εννοείς ότι εσύ και οι άλλοι 50 είχατε παρκάρει νόμιμα? ρε παιδια, ξερετε τι γινεται στην παραλιακη τα Σ/Κ. αμα ψαχνεις μιση ωρα να παρκαρεις, τι να κανεις; ευκαιρια ψαχνουν να βγαλουν κανα φραγκο οι δημοι. 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ότι θελουν γραφουνστις κλισεις και θελει προσοχή. Το 2007 μου ειχε σηκωσει καλως γερανος το Honda CIvic σε παραδρομο της Συγγρου . Δικο μου λαθος που δεν ειχα προσεξει ότι στριβειλεωφορειο εκει . Εγραφαν στην κλιση : Κατασταση οχήματος κατά την παραλαβη "Γρατζουνιες κλπ κλπ" ή καπως ετσι Ειχα παει τον Δοικητη της Τροχαιας Καλιθεας και τον ρωτησα γιατι το γραφουν και μου ειπε ότι προφανως ετσι θα ηταν το αμαξι αλλα ειχε ατυχησει...Το ειχα παρει καινουργιο μονο 2-3 μηνες και δεν ειχε αποκτησει...την προικα των πολεων. Μου εδωσε πισω τις πινακίδες αφου βεβαια ειχα πληρωωσει καπου 120 ευρω σε δημοσιο ταμειο και δεν θυμαμαι ποσα στο ιδιωτικο γκαραζ που το ειχε παει η τροχαια για...φυλλαξη . Ευτχως καπιος με καντινα ειχε δει το...σηκωμα και μου το ειπε γιατι θα νομιζα ότι μου το εκλεψαν.
Rallystas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Ισχύει, μου έχει συμβεί κι ακυρώθηκε αμέσως. θα παω αυριο το πρωι να υποβαλω ενσταση. αντε τωρα να τρεχεις απ'τα Πατησια στον Αλιμο. αλλα ενταξει. 40 ευρω ειναι αυτα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Rallystas είπε ρε παιδια, ξερετε τι γινεται στην παραλιακη τα Σ/Κ. αμα ψαχνεις μιση ωρα να παρκαρεις, τι να κανεις; ευκαιρια ψαχνουν να βγαλουν κανα φραγκο οι δημοι. να πας σπιτι σου ξερεις τι γινεται καθε μερα στη παραλιακη? παρκαρει το καθε κωλοζωο πανω στο πεζοδρομιο και πανω στη δεξια λωριδα, με αποτελεσμα να θελω 1 ωρα να παω σπιτι μου αντι τα 20 λεπτα που θελω κανονικα ειστε τυχεροι που σας γραφουν, γιατι η επομενη λυση θα ηταν να σας σπασουμε τα αμαξια η τα κεφαλια. το ιδιο ισχυει και για τους ουγκανους στο σεφ, που οταν εχει αγωνα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος 14 2
Rallystas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε να πας σπιτι σου ξερεις τι γινεται καθε μερα στη παραλιακη? παρκαρει το καθε κωλοζωο πανω στο πεζοδρομιο και πανω στη δεξια λωριδα, με αποτελεσμα να θελω 1 ωρα να παω σπιτι μου αντι τα 20 λεπτα που θελω κανονικα ειστε τυχεροι που σας γραφουν, γιατι η επομενη λυση θα ηταν να σας σπασουμε τα αμαξια η τα κεφαλια. το ιδιο ισχυει και για τους ουγκανους στο σεφ, που οταν εχει αγωνα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος χαλαρωσε λιγο. πολυ προσωπικα το πηρες. στον παραδρομο ειχα παρκαρει. οχι πανω στη λεωφορο.
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Για να είναι παράνομο φίλε μου κάποιον θα ενοχλούσες , πεζό , καρότσι για παιδιά , αναπηρικό κτλ. Αλλά η παραλία έρχεται πρώτη Τεσπα , καλή τύχη με την ακύρωση της κλήσης σου και μην παραπονιέσαι που θα τρέχεις και στον Άλιμο για την ακύρωση 4
manolis940 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ανεξαρτήτως της άδειας. Το αμάξι τι χρώμα είναι ; Είναι αυτό που γράφει η άδεια ; 2
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Θα ξεμεινε απο λεφτα ο δημος και βγηκαν βολτα.. καιρο ειχαν να γραψουν στον παραδρομο.. μη πω χρονια! Στις 5/6/2018 στις 12:00 ΜΜ, Ntinaras είπε να πας σπιτι σου ξερεις τι γινεται καθε μερα στη παραλιακη? παρκαρει το καθε κωλοζωο πανω στο πεζοδρομιο και πανω στη δεξια λωριδα, με αποτελεσμα να θελω 1 ωρα να παω σπιτι μου αντι τα 20 λεπτα που θελω κανονικα ειστε τυχεροι που σας γραφουν, γιατι η επομενη λυση θα ηταν να σας σπασουμε τα αμαξια η τα κεφαλια. το ιδιο ισχυει και για τους ουγκανους στο σεφ, που οταν εχει αγωνα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος Πεεεεες τα πες τα! Καθε μερα τα ιδια τραβαω και εγω για να γυρισω.. Εντωμεταξυ, ειμαι μεσα στο χαος εκει στον Αλιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις