Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/6/2018 στις 12:43 ΜΜ, Doubt είπε

Χαρίζεται πολυμηχάνημα κουζίνας RONIC Maestro λειτουργικό και πλήρες (νομίζω)

IMG_20180626_112152.jpg

IMG_20180626_112223.jpg

Χαρίζεται σφυγμομανόμετρο αναλογικό με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο, μάρκας Pentax Ιαπωνίας

Χαρίζονται 2 συσκευές μέτρησης γλυκόζης αίματος.

my life Pura με το κουτί της, οδηγίες, θήκη μεταφοράς.

και ΑΒΒΟΤΤ Freestyle

με κουτί μεταφοράς και βιβλιαράκι με οδηγίες.

*Και τα 2 δεν λειτουργούν όπως είναι, 99% θέλουν μπαταρίες.

Για τους λίγο μεγαλύτερους :P

θερμοφόρα fashy

made in germany

Τα πράγματα βρίσκονται στο Αιγάλεω Αττικής και δεν στέλνω εκτός. Ραντεβού στο μετρό Αιγάλεω, γίνεται. Ευχαριστώ

Παρέλαβα τα λοιπά το πιεσόμετρο τελικά ήταν πεθαμένο αλλά δεν πειράζει, κάναμε την βόλτα μας, ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια. 

• Like 2
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λυπάμαι για το πιεσόμετρο φίλε μου, εύχομαι τα υπόλοιπα να άξιζαν τον κόπο.

Υγεία εύχομαι σε σένα και στους δικούς σου..

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζονται τα εξής:

• Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo)
  • Θήκη λαστιχένια για Huawei P8lite
  • Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1
  • GamePro τεύχη: #58, #66
Δημοσ.
Στις ‎24‎/‎06‎/‎2018 στις 9:43 ΜΜ, grmarine96 είπε

Xαρίζονται τα παρακάτω σε πακέτα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ 

SOCKET 478

2) PENTIUM 4 /3.00GHZ/1M/800

ΜΗΤΡΙΚΕΣ SOCKET 478

1) MSI 7060 ver 1.0---> Δεν λειτουργεί  η κάρτα ήχου

2) GIGABYTE GA--8IPE1000-G rev 3.1---> μάλλον λειτουργκή

ΨΥΚΤΡΕΣ-COOL FANS

2 INTEL ΨΥΚΤΡΕΣ για socket 478

ΜΝΗΜΕΣ

2χ512MB TWIΝMOS PC3200 400Mhz DDR 1

1χ512MB ELLIXIR PC3200 400Mhz DDR 1

1χ512ΜΒ JETRAM PC3200 400Mhz DDR 1

ΟΠΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ( κάποια ίσως να μην είναι λειτουργικά)

1) DVD ROM DHM-G48R

Τα μεταφορικά δικά σας. Αποστολή με δέμα ΕΛΤΑ. Κατάθεση σε λογαριασμό μου στην ΕΘΝΙΚΗ ή με αντικαταβολή +2.30€.

Zητάω την κατανόηση σας γιατί τα πράγματα είναι πολλά και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να σας τα στείλω.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ήθελα στις συναλλαγές μας να μην γινουμε ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ με ότι αυτό σημαίνει.

Τα πράγματα θα τα δώσω σε πακέτα, όπως αναφέρονται

Δημήτρης-Τολό Αργολίδας-κινητό:6933239536

Eυχαριστώ

CANON PRIMA JUNIOR DX-001.JPG

KODAK 335-001.JPG

MOBOS+CPUS+COOLERS-001.JPG

FAN COOLERS SOCKET 478-A-001.JPG

ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-001.JPG

MNHΜΕΣ-Α-001.JPG

ΜΝΗΜΕΣ-C-001.JPG

ΜΝΗΜΕΣ-Β-001.JPG

DVD ROMS-CDRW DRIVERS-001.JPG

SCANNER 1-001.JPG

DOKI ΑΓΓΛΙΚΩΝ+ΓΑΛΛΙΚΩΝ-001.JPG

Θα ήθελα τα παραπάνω Νίκος Καβάλα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fmarkos είπε

Παρέλαβα τα λοιπά το πιεσόμετρο τελικά ήταν πεθαμένο αλλά δεν πειράζει, κάναμε την βόλτα μας, ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια. 

Εχω   ενα   αγορασμενο   πριν  χρονια   στο  κουτι   του.

Το   χρησιμοποιησα   μονο   μια   φορα.

Αν   το  θελεις   στειλε   πμ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω βινύλια, τα ειχα παει για πώληση στο μοναστηράκι αλλα μου ειπαν για πολυ χαμηλό κέρδος ανα κομμάτι, οποτε καλύτερα να τα χαρίσω εδω. Ειναι σε μέτρια κατάσταση εξωτερικά αλλα παίζουν μια χαρα.

Προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο μετρό ευαγγελισμού. Παρακαλώ οχι μεταπωλητές. Ευχαριστώ !

aaa (1).jpg

aaa (2).jpg

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω βινύλια, τα ειχα παει για πώληση στο μοναστηράκι αλλα μου ειπαν για πολυ χαμηλό κέρδος ανα κομμάτι, οποτε καλύτερα να τα χαρίσω εδω. Ειναι σε μέτρια κατάσταση εξωτερικά αλλα παίζουν μια χαρα.

Προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο μετρό ευαγγελισμού. Παρακαλώ οχι μεταπωλητές. Ευχαριστώ !

aaa (1).jpg

aaa (2).jpg

Στέλνω πμ. Τα τελώ πολύ!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

aaa (1).jpg

aaa (2).jpg

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι πάρα πολυ! μπορώ να παραλάβω άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thulogur είπε

aaa (1).jpg

aaa (2).jpg

genghis khan ρε θηρίο? Θα τους έπαιρνα μόνο και μόνο για αυτόν!! (ίσως και για τους police)

Επεξ/σία από kakofonixx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι δικοι μου οι δισκοι :) ειναι ενος φιλου που τους εδωσε να τους πουλήσω/χαρίσω/πετάξω στα σκουπίδια (κράτησα massive attack, pink floyd, aphrodite's child)

By the way, κάνοντας μερικες βολτες μοναστηράκι, ειδα οτι οντως μερικοί δίσκοι πωλούνται για 1-2 ευρω. Τιμες ξεφτίλα. Μερικά πράγματα καλύτερα να χαρίζονται απο δω και απο κει

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 5
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Δεν ειναι δικοι μου οι δισκοι :) ειναι ενος φιλου που τους εδωσε να τους πουλήσω/χαρίσω/πετάξω στα σκουπίδια (κράτησα massive attack, pink floyd, aphrodite's child)

By the way, κάνοντας μερικες βολτες μοναστηράκι, ειδα οτι οντως μερικοί δίσκοι πωλούνται για 1-2 ευρω. Τιμες ξεφτίλα. Μερικά πράγματα καλύτερα να χαρίζονται απο δω και απο κει

Γιατί να σου αρέσουν οι Pink Floyd γμτ!! Αχαχαχ! Θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται  3  ποντικια   με   προβληματα....

1.Ασυρματο   ποντικι   TRUST  WIRELESS  DESKSET   σαν   καινουργιο    www.trust.com/16607   που   δυστυχως   εχασα  το  usb   στικακι   του  μαζι   με   το   πληκτρολογιο.

PER.802757_1.jpg

2.MICROSOFT   WIRELESS   LASER   MOUSE  5000  V1  που   δεν   λειτουργει   απο  την  ωρα   που  επεσε   κατω.

Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-5000_slik

3.Steelseries world of warcraft mouse  σε    αγνωστη   λειτουργικη   κατασταση   πανβρωμικο.....

SteelSeries_WoW_Cataclysm_MMO_Mouse_8.JP

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο   την  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο   ΑΘΗΝΑΣ   εντος   48ωρου   κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε    αμεσα   πμ.

ΟΠΟΙΟΣ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ   ΚΑΙ   ΓΙΑ   ΤΑ   3   ΘΑ   ΜΟΥ   ΚΑΝΕΙ  ΜΕΓΑΛΗ   ΧΑΡΗ....:D

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ....

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thulogur είπε

aaa (1).jpg

aaa (2).jpg

Ευχαριστώ παρά πολύ!!! Παρελαβα πριν λίγο!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται  3  ποντικια   με   προβληματα....

1.Ασυρματο   ποντικι   TRUST  WIRELESS  DESKSET   σαν   καινουργιο    www.trust.com/16607   που   δυστυχως   εχασα  το  usb   στικακι   του  μαζι   με   το   πληκτρολογιο.

PER.802757_1.jpg

2.MICROSOFT   WIRELESS   LASER   MOUSE  5000  V1  που   δεν   λειτουργει   απο  την  ωρα   που  επεσε   κατω.

Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-5000_slik

3.Steelseries world of warcraft mouse  σε    αγνωστη   λειτουργικη   κατασταση   πανβρωμικο.....

SteelSeries_WoW_Cataclysm_MMO_Mouse_8.JP

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο   την  εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο   ΑΘΗΝΑΣ   εντος   48ωρου   κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε    αμεσα   πμ.

ΟΠΟΙΟΣ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ   ΚΑΙ   ΓΙΑ   ΤΑ   3   ΘΑ   ΜΟΥ   ΚΑΝΕΙ  ΜΕΓΑΛΗ   ΧΑΡΗ....:D

Eνδιαφερομαι!στελνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...