geran Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε 1) Χαρίζονται 4 3 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Έχεις πμ για έναν κωδικό Cosmote deals for you
arisg90 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε 1) Χαρίζονται 4 3 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Καλησπερα.Θα μ ενδιεφερε ενας κωδικος. Ευχαριστω πολυ τον DZ-Photographer! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από arisg90
jimmysss! Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε 1) Χαρίζονται 4 1 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Ενδιαφερομαι για τον κωδικο! ευχαριστω πολυ Να ευχαριστήσω και εγω για την αμεση ανταποκριση! Ο κωδικος μολις ελήφθη !!! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από jimmysss!
tsiv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Kαλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το κινητό.
teledomenet Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2018 στις 11:42 ΠΜ, kathytherion είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάνα σετ ηλ τσιγάρου... Αν βλεπεις οτι δεν θα παρεις το πρωτο σετ ενδιαφερεται το μελος splanis να το παρει. 21 ώρες πριν, splanis είπε Έμεινε κανένα και έχω χαρμάνιασει τόσο καιρό; Σε αναμονη για απαντηση απο το μελος kathytherion. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από teledomenet
apraxio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, VRaCh είπε Καλημέρες! Δίνεται τιμονιέρα για Playstation 1 2 και PSOne, Thrustmaster Modena 360. Αγοράστηκε μόλις είχε βγει και χρησιμοποιήθηκε κυριολεκτικά 2-3 φορές. Από τότε (2000 αν θυμάμαι καλά) κάθετε στην αποθήκη και μετακινείται μόνο όταν εμποδίζει. Από την πολυκαιρία έχει πολυμεριστή το λάστιχο στις λαβές και κολλάει κάπως, κατά τα άλλα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική, δεν έχω όμως PS κοντά μου για δοκιμή. Είμαι Λάρισα και θα δοθεί στον τρίτο ενδιαφερόμενο! (αστειεύομαι ). Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως υπάρχει κάποιος που την θέλει και μπορεί να την παραλάβει, αλλιώς θα γίνει αποστολή. Θα με ενδιέφερε και εμένα,να την πάρω χέρι με χερι. Ευχαριστώ
tsiv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα από τον @DZ-Photographer Δημοσθένη σε ευχαριστώ
johnbond Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δε νομιζω να ενδιαφερεται κανεις αλλα καλο ειναι να ρωτησω πριν την πεταξω. Tv Thompson 29DX175 Παραλαβη απο γκυζη 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, johnbond είπε Δε νομιζω να ενδιαφερεται κανεις αλλα καλο ειναι να ρωτησω πριν την πεταξω. Tv Thompson 29DX175 Παραλαβη απο γκυζη Σε τι κατασταση ειναι; Εχω μια JVC στο εξοχικο που γερνει προς το μπλε το χρωμα της μαλλον ειναι για την θαλασσα. 1
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 6:28 ΜΜ, aneurysm είπε ναι φιλε μου, οποτε κανονισεις με καποιον για παραλαβη, δικο σου Καλησπέρα. Επειδή δε πρόκειται να περάσει ο φίλος μου μην το κρατάς, ας το πάρει κάποιος. Σ'ευχαριστώ
johnbond Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Σε τι κατασταση ειναι; Εχω μια JVC στο εξοχικο που γερνει προς το μπλε το χρωμα της μαλλον ειναι για την θαλασσα. Της εκανα ενα ελεγχο και φαινεται να παιζει κανονικα.
teledomenet Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, teledomenet είπε Αν βλεπεις οτι δεν θα παρεις το πρωτο σετ ενδιαφερεται το μελος splanis να το παρει. Σε αναμονη για απαντηση απο το μελος kathytherion. To μελος kathytherion εκτος απο το ενδιαφερον που εδειξε δεν εχει δωσει καποια απαντηση ακομα για το ποτε θα τα παραλαβει. Ετσι αποφασισα να παρει το πρωτο σετ που εχει μεινει το μελος splanis που ηταν και ο αμεσως ενδιαφερομενος. Οποτε το μελος splanis μπορει να μου στειλει πμ για τα περαιτερω. 2
dukepapass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, johnbond είπε Δε νομιζω να ενδιαφερεται κανεις αλλα καλο ειναι να ρωτησω πριν την πεταξω. Tv Thompson 29DX175 Παραλαβη απο γκυζη Καλησπερα κρατα την μεχρι αυριο για ενα φυλο που ισως την χρειαστεί και θα σου πω ευχαριστω. 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σπερεεεςςς!χαριζω ενα μοντεμ-ρουτερ Cellpipe 7130 απο αυτα που εδινε εναν καιρο η Hol...το μηχανακι εχει θεμα με το ασυρματο:μια χανεται,μια λειτουργει οποτε και δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστο για Wifi...ομως η ethernet δουλευει μια χαρουλα!οποιος το παρει για ενσυρματη συνδεση δεν θα εχει κανενα μα κανενα προβλημα!!!σκετο το ρουτερακι, καλωδιο δεν εχω, το εχασα σε καποια γενικη...😑 για Θεσσαλονικη ή αποστολη με εξοδα παραληπτη! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από ΛεναΛενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις